Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

המפתח של הרכב שלי הוא משולב עם שלט.

כרגע יש לי רק נעילה מרכזית.

הייתי רוצה לדעת האם אם אתקין אזעקת ביפר, אוכל לשלוט באזעקה מהשלט המקורי?

אם זה אפשרי? היכן ניתן לעשות? למי לפנות?

mjnz0lmnlyzi.jpg

שלומי.

פורסם

אפשרי, אבל טווח הקליטה ירד משמעותית (בביפר יש אנטנה, בשלט שלך אין), אתה מוותר על המסך שהוא מאוד פונקציונלי ומציג כל מיני דברים שימושיים בצג, אתה מוותר על מספר לחצנים שימושיים ליום יום, השלט בביפר מצפצף שיש משהו, השלט שלך לא.

בקיצור, אתה הופך את ההשקעה בביפר למיותרת, ומבטל את כל מה שהיא עושה טוב יותר מאזעקות אחרות.

עכשיו, אם אתה בוחר להישאר עם שלט נעילה מרכזית פשוט, אז כמעט לכל מנעולן יש מפתחות (קפיץ כמו ברכבים חדשים עם סמל הרכב שלך) שהם מאוד חכמים ולומדים את התדרים מהשלט הישן שלך, קטן קומפקטי וחוסך מקום בצרור, אגב, עולה 400 ש"ח.

פורסם

אסביר לך בעיקרון מה מפריע לי:

יש לי מפתח עם לחצנים וכשאתקין אזעקת ביפר אז לא יהיה לי שימוש

בלחצנים.

חשבתי פשוט לשלוט על האזעקה מהמפתח המקורי ולהשאיר את המסך הרגיל.

(נ.ב ביפר מגיע עם שלט ומסך או הכל מובנה?)

מישהו מכיר מפתח של קנגו 2009 אך ללא לחצנים?

אולי פשוט אחליף את קופסת המפתח.

שלומי.

פורסם

השלט של הביפר הוא בעצם מסך, הכל שם מובנה, לדעתי שלט ביפר ומפתח קפיצי רגיל ללא לחצנים.

אגב, הציפ הזה ניתן לשיכפול בעלות של 300 שקל, או שהוא ניתן להוצאה ע״י עבודה ממש עדינה לגלף אותו מתוך המפתח ולשתול אותו במפתח החדש, מה שאני עושה באוטו שלי כרגע וחוסך לעצמי 300 ש״ח.

אגב, הכל פועל.

נ.ב אתה לא חייב לחפש ספיציפית מפתח לקנגו, לך למנעולן יש להם כל הסוגים והצורות של המפתחות, בחר אחד שימושי עבורך והמנעולן יוסיף לך סמל של רנו ושלום על ישראל.

• תוכן חדש...