Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגומיות שבתחתית דלתות המקלחון התבלו ועכשיו בסוף המקלחת יש שלוליות מים בחדר האמבטיה (גם כשהיו חדשות לא אטמו לגמרי).

אני מעוניין ליישם איזה שהוא חומר במקום שסמנתי באדום על מנת לאטום את המקלחון, במה ניתן להשתמש?

הבנתי שסיליקון לא יעשה את העבודה ואני צריך חומר חזק ועמיד מכיוון שדלתות המקלחון ישפשפו אותו בכל פתיחה.

הצעות?

IMG_20130330_221951.jpg

IMG_20130330_221911.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהתחלה חשבתי שהשרשור הזה חשוב גם בשבילנו כי יש לנו את אותה הבעיה וגם את אותן דלתות מקלחון (רק ששלנו מעוגלות). אח"כ אמרתי "היי, גם הארון והשיש שליד המקלחון דומה לשלנו". אבל מזה שיש לך את אותה קופסא ורודה של מסיכה לשיער על הרצפה בדיוק כמו אצלנו במקלחת כבר נגנבתי לגמרי!

לנו בכל מקרה יש מודבק לרצפה קו מתכת (לא בטוחה מאיזה סוג) בקו הדלתות של המקלחת ועל הדלת של המקלחת יש פס גומי או סיליקון (כמו שיש במגב) שכשהדלתות סגורות אמור להיות צמוד לפס המתכת וככה למנוע מהמים לעבור. אצלנו עשו את זה טיפשי והקו מתכת בכלל לא בקו של הדלתות, אחרת אני מאמינה שזה היה פותר את הבעיה.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

השאלה היא האם יש לכם ליפה כמו זו שמציצה מהמקלחון? :hihi:

הבעיה עם פסי המתכת זהה לחלוטין במקלחון שלנו גם כן, לא באותו הקו. :roll:

פורסם

לא, כי אז לא ניתן יהיה לקפל את דלתות המקלחון פנימה כמו בתמונה ששמתי.

קריטי על מנת להכניס שם את האמבטיה של הצוציק.

פורסם

עזוב סיליקון , הדבר הבא בהדבקות זה סיקהפלקס (מקווה שככה כותבים את זה).

הדבקתי איתו אסלה נודדת ומאז היא הפסיקה לנסות להגר למקומות לא לה.

רצוי מאוד להשתמש בכפפות גומי כי החרא הזה יורד מהידיים רק עם שופין וקצת עור.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

סיקהפלקס לא מיועד ליישומים האלה. יהיה כמעט בלתי אפשרי ליישם את זה בצורה ישרה מספיק ולמיטב זכרוני זה גם לא ממש עמיד נגד פטריות (מדובר בחומר על בסיס פוליאוריטן).

הוא גם לא יורד עם שופין, אלא רק עם גרזן (או שתסתובב שבוע כמו זומבי :-D. אגב - אם אתה מתכנן לרצוח או לגנוב זה אחלה דבר - מנטרל את טביעות האצבעות).

בשביל שתצא אטימה טובה ולאורך זמן - הכי טוב ופשוט זה להחליף את הגומיות (נדמה לי שהמקלחון שלך הוא של ה. שטרן, לא? אם כך צלצל למספר השירות שלהם: http://www.stern-m.co.il/contact/).

אם לא, חיפוש בגוגל יביא לך מספיק תוצאות של בתי עסק המוכרים את הגומיות, סתם אחד לדוגמא.

נדמה לי שתצטרך גם להחליף את הפרזול (= פס המתכת על הרצפה). כדאי שתתייעץ איתם , במיוחד אם הפס קבוע לרצפה (כלומר צורת T בתוף הריצוף). אם זה סתם מודבק - הסר את הישן עם סכין חיתוך (זהירות על האצבעות, לא רק בגלל הכאב אלא בגלל הבעסה לנקות את הרובע מהדם :-D).

אם כבר מוצר של סיקה - אפשר לחשוב על איטום ויישור המרווחים בין הרצפות שם בעזרת רובע אפוקסית של סיקה (שים לב, לא אקרילית, אלא אפוקסית. עמידה הרבה יותר).

פורסם

אם הדירה בבעלותך,הייתי מתקין מקלחון חדש. (אם יש לך ידיים טובות אפשר לעשות את זה לבד).

פורסם

תודה על התשובה המפורטת שמר, מספר סייגים:

החלפת הגומיות תפתור את הבעיה באופן חלקי, גם כשהיו חדשות היו נזילות קטנות מכיוון שהבעיה המרכזית היא ברצפה.

אני מנסה להמנע מהחלפת הפרזול מכיוון שזה ידרוש ממני פירוק (חלקי לפחות) של הקרמיקה, סיפור ארוך מדי.

הסיקה יכול לעבוד, אך לדעתי הפתרון העדיף הוא כנראה הדבקה של פרזול חדש בסמוך לישן על מנת ליצור איטום טוב יותר, השאלה היא באיזה דבק להשתמש?

איפה נ.איציק כשצריך אותו?

עריכה:

הדירה בבעלותי והמקלחון בן שנה וקצת, אין איתו שום בעיה, הבעיה היא ברצפה עצמה שיועדה בעבר למקלחון אחר.

להתקין מקלחון חדש במקרה זה זה כמו להחליף אוטו כי יש לך פנצ'ר.

פורסם

תדביק פרזול חדש על או בצמוד לישן בעזרת סיליקון שקוף עמיד לפטריות (יש לסיקה מוצר מצויין, אבל גם למתחרים).

אם אתה לא מפחד מעבודה, אפשר לפרק את המקלחון, לשים אגנית (באיזור 300 ש"ח לאגנית פיבר, 700 לאגנית חרס) ולחבר את המקלחון גבוה יותר בכ-5 ס"מ.

בכל מקרה צריך גומיות במצב טוב - כל הרעיון הוא שיש לך אטימה גמישה לפי התזוזה של הדלת.

הכי חשוב - בפעמים הבאות, לצאת בזמן - ככה אתה פותר את הבעייה עם האמבטיה של הילדים. :idea:

פורסם

להתקין מקלחון חדש במקרה זה זה כמו להחליף אוטו כי יש לך פנצ'ר.

לא מסכים.

מקלחון אחר יפתור לך הרבה בעיות. איך אפשר להתרחץ בלי אגנית? אתה גם מאלה שאחרי כל מקלחת חייבים לעבור

עם מגב על כל המקלחת? אם אתה נהנה מזה,שיהיה לך בכיף...:?

פורסם

אבל זאת בדיוק המטרה בשירוש הזה, למנוע את הרומן שלי עם המגב בלי לפרק חצי מקלחת או להחליפה.

נדביק פרזול חדש עם סיליקון ליד הישן, נחליף גומיות ונחזור לדווח.

שמר, אקח לצומת ליבי את זמני היציאות לפעמים הבאות. ;)

• תוכן חדש...