Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לרענו את האוטו שלי ולהעניק לו עוד כמה שנים טובות.

מישהו מכיר מוסך או אדם שמתמחה בסוג זה של רכב?

תודה מראש.

פורסם

אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה לרכב, הוא בטח לא כבר מה שהיה פעם, היו לו בעיות חשמל ונזילת מים שנפתרו פחות או יותר עד להודעה חדשה אבל אני מעוניין לטפל בהכל באופן מקיף. בטח שאחרי זה האוטו צריך גם פחחות וצבע ושידרוג פנים הרכב תלוי כמובן בתקציב.

תודה.

פורסם

האוטו שווה גרוש ורבע, אתה רוצה גם פחחות ? זה דברים שעולים אלפים.

שאל את עצמך מה הייעוד של האוטו הזה לשנים הקרובות ומה התקציב שאתה רוצה להשקיע, אולי שווה לך לקנות משהו חדיש יותר בכסף הזה. ייתכן ועדיף לא לעשות כלום, ולטפל בבעיות באופן נקודתי כאשר הן מופיעות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה צודק לגבי השווי של הרכב אבל גם כל טיפול נקודתי עולה ועולה ועולה. יכול להיות שגם קשה לי להיפרד מהרכב הזה שהוא למעשה הרכב הראשון והיחיד שלי, אבל אני בכל זאת סקרן לקבל חוות דעת ממומחה לגבי עלויות של שיפוץ הרכב ולתת לו עוד כמה שנים טובות על הכביש, מה גם שכבר לא מייצרים מכוניות באיכות כזו, לא נראה לי שיש רכב חדש על הכביש שיחזיק מעמד כל כך הרבה שנים עם כל כך קצת בעיות יחסית.

פורסם

רכב חדש יהיה יותר בטיחותי ואמין, טפל ברכב טיפולים קטנים ונקודתיים עד שתצוץ הבעיה הראשונה הגדולה ואז שווה לגרוט את הרכב.

באיזה נפח מנוע מדובר?.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...