Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים וחג שמח.

בתחילת השנה הנוכחית התחלתי ללמוד הנדסה במכללת שנקר (תוך ביצוע במקביל מכינה בפיסיקה)שילמתי מקדמה על סך 4000 ש"ח ולקראת סוף הסמסטר הגעתי למסקנה שאני לא בנתיב הנכון והודעתי על עזיבה (שלחתי מייל לרכזת הלימודים והיא מבחינתה הודיעה שחבל מאוד אבל מבחינתה כאן דרכנו נפרדות). חשוב לציין שלא ניגשתי למבחנים בסוף הסמסטר. היום לאחר כמעט חודשיים קיבלתי ממדור שכר הלימוד של המכללה מכתב ובו דרישת חוב על סך 5000 ש"ח שאותו אני צריך לשלם תוך חודשיים.

- מה החוקיות של העניין? ממה שאני יודע אם פורשים מלימודים אין חובה לשלם את מלא שכר הלימוד באותה שנה, אני צודק?

-במידה והמכללה תנסה לעשות שרירים, למה אני אמור לצפות? אם בכלל?

-ואיך אפשר לפתור את זה בדרך רגועה ומהירה?

תודה מראש.

פורסם

לפי תקנון הלימודים של שנקר, על הפסקת לימודים צריך להודיע בכתב באמצעות "טופס ביטול לימודים". בעיקרון נראה שאם הודעת על עזיבה לפני תום סמסטר א', אתה אמור לשלם רק על סמסטר א' ולא על ב'. אבל אם הודעת בתקופת ההרשמה והשינויים לסמסטר ב', אתה חייב בחצי משכר הלימוד לסמסטר ב', ואם הודעת אחרי שסמסטר ב' התחיל, אתה חייב בתשלום מלא.

אם ההודעה שלך נופלת בטווח זמן שלא מצדיק תשלום מלא, תתחיל מלוודא שהודעת העזיבה שלך הגיעה למקום הנכון, ושמודעים לכך ששלחת הודעת הפסקת לימודים (למרות שמדבריך עולה שלא השתמשת באיזה טופס מיוחד לשם כך, אבל יכול להיות שזה בסדר).

זה התקנון שמצאתי לשנת הלימודים הקודמת, ספציפית לעניינך רלוונטי הפרק האחרון בו: http://www.shenkar.ac.il/download/files/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%A9%D7%9B%D7%A8%20%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%20%D7%AA%D7%A9%D7%A2%D7%91.pdf

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...