Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שמסור שורף זה אחלה כלי אבל אם לא גמרת אפילו דיסק אחד אז חתכת מעט מאוד. אצלי הוא גומר דיסק ביומיים אבל אני חותך גם פרופילים מלאים ולא רק דקי דופן.

עוד דבר חשוב לרתך מתחיל. לא לקחת פרופילים עם דופן דקה מידי. אתה תעשה בהם חורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני משור שורף צריך לקנות מסכה, אלקטרודות, קלמרות, כבל מאריך נורמלי (עדיף 2.5X3, למרות שבאלקטרוניות זה לא חובה). חסרון נוסף למשור שורף - תופס הרבה מקום במחסן.

אם כבר כלים - בזמנו ZAG היו מייצרים ארגזי פלסטיק ייעודיים למכשיר. היה להם, בין היתר - ארגז לדיסק קטן, ארגז למשור עגול, למקדחה/מברגה ועוד.

מאז שסטנלי קנו אותם - חיסלו את כל הליין. מישהו מכיר תחליפים?

פורסם

ולהוסיף לדברי שמר, מסכה צריכה להיות איכותית. לא להתפתות לכל מיני זל במיוחד כשאתה מתחיל ועוד לא ידע להעריך נכון את איכות המסכה. לא נעים לגלות את זה בלילה כשאתה לא יכול לישון.

פורסם

יש הרבה באמצע בין ספידגלאס ללינגלונג. יש סיניות טובות מבחינה אופטית אבל מי שלא מכיר עדיף שיקח את זיקה (סינית זולה וסבירה) ולא משהו עלום שם.

פורסם
זיקה 200 אמפר לא מומלצת היא פחות אמינה מה160 והיא מצריכה חצי אוטמט של 25 אמפר .

מה שאומר שבכול פעם שתרתך הפקק בבית יקפוץ .

האם תוכל לפרט ? יש כרגע מבצע מעניין על ה 200 אמפר.

למה היא פחות מומלצת מ ה 160 ?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

קח בחשבון שריתוך זה לא דבר שקל ללמוד (אחד הדברים הבודדים, בנוסף לריצוף/קרמיקה) - שאני מרים בהם ידיים כמעט מראש.

בשום פנים ואופן אל תרתך בלי מסיכת ריתוך טובה (הכי טוב זו אלקטרונית מתכהה מעצמה) - אני כמעט עיוורתי את עצמי לדעת בגיל 19 - לא צוחק.

אני מתכנן עבודות קלות , לא יותר .

לא מתיימר להיות מסגר - תסכים איתי שיש הבדל בין רתך למסגר ? 8)

אם זה עבודה מהירה (יום יומיים) אני מוכן להשאיל לך את שלי וגם לתת הסבר קצר על ריתוך.

המון תודה ! אני מעריך את זה .

העיניין הוא שאני מעוניין לרכוש את הכלים מכיוון שיש לי ממי להשאיל בקרבת מגוריי , אני פשוט רוצה שהם יהיו שלי גם לעתיד.

בכל מקרה, לפני שתתחיל בריתוך של מה שאתה רוצה לבנות, קח כמה גרוטאות ברזל ותתאמן עליהם קודם. אני מבטיח לך שתעשה כמה טעויות לפני שתבין מה צריך לעשות נכון, כך שלפחות לא תהרוס משהו שאמור לצאת יפה.

יש לי גרוטיאדה בחצר הבית שתשמש לי כמטווח אימונים . :lol:

עוד משהו מנסיון אישי .לעבוד אך ורק עם ביגוד ארוך כולל כפפות

הקרינה מהריתוך עושה כוויות כאילו היתה בשמש חייב כפפות ובגדים ארוכים

בטיחות לפני הכל :mm_yeah:

עוד דבר חשוב לרתך מתחיל. לא לקחת פרופילים עם דופן דקה מידי. אתה תעשה בהם חורים.

תודה על הטיפ !

לפני משור שורף צריך לקנות מסכה, אלקטרודות, קלמרות, כבל מאריך נורמלי (עדיף 2.5X3, למרות שבאלקטרוניות זה לא חובה). חסרון נוסף למשור שורף - תופס הרבה מקום במחסן.

לפני זה .. - מה זה משור שורף :oops::?:

Gn'f'R

פורסם
שלום

בג.חיון יש מבצע של רתכת זיקה ב699.

http://www.flip-book.co.il/catalogs/%D7%92-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%9F.aspx

עמוד 11 למטה.

אין לי שום קשר לחנות סתם ראיתי פירסום

יוסי

אם אני לא טועה זו רתכת כמו שאני קניתי באותה האריזה אני לא בטוח לגבי האמפר.

אני קיבלתי גם מסיכה אלק'.

• תוכן חדש...