Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את השירשור תגובות החמות על המעבדה בחולון,ובין התגובות היה רשום "משיכה של צמיגי טויו אי אפשר לתקן"

לי שי טויו ברכב ואני סובל ממשיכה ימינה,הרכב עבר כמה פעמים פרונט וב2 מקומות שונים. שקלתי לגשת לשם בתיקווה שאולי שם יפתרו לי את הבעיה.

שאלתי היא-האם ה נכון שצמיגים של טויו סובלים ממשיכה? יש לציין שהאוטו נוסע ישר אך אם עוזבים את ההגה אז הוא מושך..

סקרן לשמוע תגובות.

הרכב הוא סיאט איביזה 20VT 2002

פורסם

גם לי יש T1R. אחרי שקניתי אותם הלכתי למעבדה לעשות פרונט ואמרתי להם שיש סטייה קלה שמאלה ואמרו לי שככה זה הצמיגים האלה.

גם אחרי הכיוון פרונט הסטייה עדיין הייתה קיימת.

לפני חודשיים שוב עשיתי כיוון פרונט והסטייה כמעט ולא קיימת (עברו שנתיים בערך מאז הכיון פרונט אצל המעבדה).

אם עשית כבר כיוון פרונט והבעיה עדיין קיימת כדאי לך לנסות איזון גלגלים דינאמי, יש סיכוי שזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם

שווה להשקיע מאמץ וכסף על זה או שפשוט ללמוד לחיות עם זה? אני הולך להחליף תפוחים ברכב ואחרי זה אלך לעשות שוב פרונט אצל חבר,לא יודע כמה עולה איזון דינמי ולא חושב שיש להם את זה במכון.

פורסם

מה הקשר בין איזון דינאמי למשיכה בהגה? איזון דינאמי נועד לפתור בעיות של רעידות בזמן נסיעה, שאיזון גלגלים רגיל לא הצליח לפתור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישהו יודע למה לעזאזל הצמיגים האלו מושכים?!

כרגע יש עוד 2 שסובלים מאותה הבעיה,מעניין אם זה מיקרי או שזה ככה אצל כול בעלי הצמיגים.

פורסם

גם אצלי בעיה של משיכה ימינה. אמנם ידוע לי על חופש מזערי במוט הגה ימני, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. בכל מקרה אחרי ים המלח יהיה זמן פנוי ומקווה שייפתר לאחר תיקון החופש וכיוון פרונט מחדש.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

DKN, מדובר על ה-T1R ספציפית. לטענת חברי ה"מעבדה" - מדובר בתופעה / מחלה של הצמיג. הם לא מחסידי הצמיג הזה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

2 סטים ו5 שנים ניסיון עם t1r לא מושך לשום מקום האוטו פלס.

עכשיו אני על יוקוהמה ועדיין פלס.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הרכב נעול בצמיגי T1R במידות 225/45/17 (ק) ו- 245/45/17 (א).

הרכב נוסע פלס, נכון שלפי השיפוע בכביש תהיה משיכה קלה לרכב (בד"כ ימינה על כביש מס' 1), אבל על כביש ישר הרכב מאוזן לגמרי גם בלי לאחוז בהגה.

אגב, בתופעה דומה נתקלתי בעבר עם צמיגי קונטיננטל, שם הצלבת צמיגים בין הקדמיים לאחוריים פתרה אותה.

פורסם

מעבדה לא אוהבים טויו.

זה לא אומר שכל מה שאומרים זה תמיד נכון.

היו כאן דיווחים של אנשים שהיום להם בעיות משיכה עם טויו והן נעלמו עם צמיגים אחרים.

מצד שני יש המון משתמשי טויו בלי שום משיכה.

אז או שתנסה צמיגים אחרים (תתחלף עם חבר לדוגמה)

או שנסה כיוון פרונט במקום אחר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...