Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה 2003.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רנו מגאן קופה שנתון 2003.

הרכב יד ראשונה עם קילומטרג' שעומד על 170K וחלון בגג תקין.

לפי דבריו של המוכר הדבר היחידי שיש לרכב הוא שחסר גז במזגן - מישהו מכיר תופעות דומות במגאן קופה?

האם אני צריך לחשוש מכך או שאין מה לדאוג?

אשמח לדעת יתרונות וחסרונות של הרכב.

ואם אפשר גם קצת מידע לגבי כניסה למוסכים, צריכת דלק ואמינות כללית.

תודה רבה !

פורסם

בדוק ראשית כל הסטוריית טיפולים ותיקונים. וודא שהרכב טופל במועדו (לפי ק"מ / זמן)., ראה אם היו תיקונים חוזרים כלשהם (אולי היה משהו "כרוני" שממנו צריך להזהר). ברכבים מהשנתונים והק"מ הנ"ל - מצבם תלוי מאוד באופן אחזקתם.

לגבי חוסר בגז במזגן - כעקרון לא אמור להיות חסר, או יותר נכון לא אמור לדלוף (ייתכן שמילוי גז יעזור וייתכן שלא, עקב דליפה אפשרית מהיכנשהו, שתיקונה יכול להיות יקר).

alfa 156 2.5.

פורסם

לבדוק שאין בוצה במנועים הללו ולבדוק נוזל קירור מקורי בלבד.

לראות שרדיאטור לא הוחלף לסיני תחליפי שלא מצליח בימים החמים של הקיץ לקרר את המנוע כמו שצריך, תקינות מאווררים וכניסתם למהירות הנכונה בעת עליה של טמפ' העבודה של המנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אל תתפשר על בדיקה יסודית בגלל שלפי מה שהבנתי יש לרכבים הללו לא מעט בעיות קטנות פה ושם כמובן תלוי אם הבן אדם תיחזק את הרכב כמו שצריך אז זה בסדר, בכל מקרה נראה לי קצת גבוה הקילומטראז׳

פורסם

אם חסר גז אז המוכר כבר היה ממלא.

בדר"כ שחסר גז במעמד המכירה זה משהו קצת יותר רציני.

מעבה פנימי או מדחס... לא זולים לתיקון והחלפה.

אם חסר, שימלא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...