Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה ראנקס אוט' 1600 בת 6 וקצת דגם 2007. קיבלתי את הרכב לפני כשלושה חודשים עם 30,000 ק"מ מאבא שלי.

הרכב שמור ומלוקק ואת הטסט הוא עבר ללא שום בעיה כשערכי זיהום האוויר אופטימליים כמו ברכב חדש.

ביצעתי טיפול שנתי כמומלץ בספר הרכב ושמתי שמן סינטטי מלא 5W 30 לפי המלצת היצרן, פילטר שמן, פילטר מזגן, ונוזל בלמים הוחלפו.

הבעיה, צריכת דלק גבוהה שלא לומר הזויה

אני נוסע מאוד אבל מאוד רגוע.-

מאיץ ממש בעדינות, כנ"ל בולם

רוב הזמן לבד או בזוג ברכב

עירוני, נסיעות קצרות מאוד יחסית 3 עד 5 ק"מ ( עבודה , חדר כושר וחזרה), אני יודע שזה הכי בזבזני מבחינת דלק.

בבינעירוני משייט על 100 קמ"ש 2600 סל"ד, שוב, הכי רגוע שאפשר

כל הנסיעות בוצעו ללא מזגן ועם חלון סגור בבינעירוני

לחץ אויר בצמיגים תקין

הדלק מולא בכל שלושת הפעמים באותה תחנה, לאחר הפסקת התדלוק האוטומטית הוספתי עוד 1 ליטר וסגרתי

בשלוש בדיקות רצופות צריכת הדלק נעה בין 5ק"מ לליטר!!! ל 10ק"מ לליטר

במילוי הראשון 46 ליטר ל 220 ק"מ נסיעה עירונית כולה - כ 5 ק"מ לליטר!!!

במילוי השני 45 ליטר ל 340 ק"מ נסיעה משולבת בערך חצי עירוני וחצי ביו עירוני

המילוי השלישי 43 ליטר ל 420 ק"מ נסיעה ביו עירונית בלבד - כ 10 ק"מ לליטר

היו לי עד עכשו מספר רכבים, באף אחד מהם לא הגעתי לצריכה כזו

מה יכולה להיות הסיבה

פורסם

בהחלט נשמע שקיימת תקלה. אם נתוני זיהום האוויר אידאליים אני מתקשה להאמין שיש איזו תקלה במערכת ההזרקה, זה לפחות מה שההגיון הבריא אומר. לחילופין עלולה להיות תקלה מכנית שגורמת לצריכה הגבוהה כמו בלם תפוס או פרונט לא מכוון.

בשלב ראשון אני מציע שתיגש למוסך מומחה בתחום מערכות ההזרקה, דיאגנוזיסט טוב יכול לעלות על תקלות גם אם הכל נראה כשורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסה לתדלק בתחנה אחרת ולבדוק שוב. אחרי שהמשאבה קופצת אל תמלא ליטר נוסף. כדי לנקות את מערכת ההזרקה (ליתר בטחון) נסה לשים פחית K44 על מיכל דלק מלא, סע עד שהנורה נדלקת והחלף שמן ומסנן שוב.

מתי הוחלפו פלאגים ומסנן אוויר של המנוע?

פורסם

אם הנסיעות העירוניות שלך הן קצרות, תכופות ומלאות רמזורים ופקקים אז אני לא מבין למה אתה מתפלא...

תעמוד בפקק שעתיים ותראה שעם כמה קילומטרים בודדים "בזבזת" רבע מיכל.

טויוטה ראנX אוטומטית בבין עירוני 1:10 נשמע די הגיוני, תלוי במהירות.

אולי תמלא תוסף לדלק וזה ישפר אותך ל- 1:11 או 1:12 בבין עירוני

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
נסה לתדלק בתחנה אחרת ולבדוק שוב. אחרי שהמשאבה קופצת אל תמלא ליטר נוסף. כדי לנקות את מערכת ההזרקה (ליתר בטחון) נסה לשים פחית K44 על מיכל דלק מלא, סע עד שהנורה נדלקת והחלף שמן ומסנן שוב.

1- האם הוספת K44 עוזרת לאורך זמן או רק לאותו תדלוק ספציפי בו מולא התוסף?

2- בעברית פשוטה מה זה ניקוי מצערת, עלויות?

3- לגבי ההצעה של איזון פרונט. הרכב נוסע כמו פלס כשאני עוזב את ההגה ולכן איני חושב שזה מקור הבעיה.

פורסם

לאיזה צורך יש להחליף שוב את השמן והפילטר. הם הוחלפו לפני כחודשים?

פלאגים ומסנן אויר נבדקו ולא נראה שיש צורך להחליפם.

פורסם

מחזק את דברי איתמר לגבי תקלה ברכב במיוחד סיכוי גבוה לתקלת חיישנים שפוגמים בניהול המנוע,יחס אויר דלק,הצתה וכו'.

יש לגשת למוסך מורשה המתמחה ברכב ולהתחבר לסורק תקלות.

• תוכן חדש...