Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

החודש יש לי נסיעה ארוכה מאוד אם המון עליות ומאמץ.

אני נוסע אם גנרטור גדול וציוד מלא וכבד בבגאז' עד 0 מקום, ו5 אנשים (כולל נהג) בוגרים/ גדולים ברכב.

 

לחץ האוויר שלי כרגע (לפי יצרן) *32* שזה ל1 עד 2 נוסעים.

השאלה שלי בכמה לעלות את הלחץ אוויר בצמיגים בהתאם למעמסה שהולכת לנחות עליו?אין לי את המדבקה או הספר של הרכב.

מדובר במאזדה 6/ 04, גלגלים גודל מקורי של הרכב, צמיגים חדשים בני חודשיים (אם זה אמור לשנות בנושא).

 

זה דבר בטיחותי שמאד חשוב לי לפני הנסיעה, אשמח לתשובה מאנשים שיודעים.

תודה

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

טד שלום,

 

אצלי הלחץ אויר ע"פ היצרן 28 PSI

 

אני נוסע קבוע על 32,33 PSI ואני בד"כ לבד ברכב,הגעתי למסקנה שערכים אלו הם פשרה מושלמת בין חיסכון בדלק תחושת סחיבה אחיזה ונוחות.

 

כמו כן מקפיד למלא אויר כל שבועיים(500-600 ק"מ)

 

רוב הנסועה שלי היא עירונית בפקקים בדרך לעבודה וחזרה בשעות העומס קניות וכו' וגם עם מזגן צריכת הדלק הממוצעת במשך חודשים היא אחד ל 10. כאשר אחד הגורמים לכך היא הקפדה על הלחצים האלו.

 

לפני חודש גם לי היתה נסיעה ארוכה עם ציוד ורכב מלא ומילאתי 34 מקדימה ו35 מאחור לא היתה שום בעיה, להפך, הרכב הרגיש אוחז סוחב וקליל.

 

הצמיגים שלי יכולים להחזיק עד 40 PSI.

 

לדעתי אתה יכול להוסיף עוד 3 PSI מקדימה ו-4 מאחור ועדיין לשמור על הפרמטרים שרשמתי מעלה בשילוב עם בטיחות.

 

ניצן

פורסם

יש לי רכב כמו שלך, הלחץ ללא עומס מירבי הוא 32PSI בכל הגלגלים, עם עומס מלא זה 2PSI יותר (34PSI).

 

*לפי מה שרשום על המדבקה של היצרן.

×
×
  • תוכן חדש...