Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-2a0de75a4a73831006.htm

הכתבה והסרטון המקורי ממאקו.

לא מבין כיצד ניתנת החסות של מגזין הגה להתפרעות הזו על הכביש כשמאחוריו ומלפניו יש רכבים בכביש פתוח.

האם זה חוקי? האם אי אפשר לסגור קטע של כביש לחצי שעה (משטרת תנועה) באיזור מסויים על מנת לבצע בחינות רכב?

מה קורה במקרה של תאונה? האם יש ביטוח שמוכן לקבל את העובדה ש"בוחנים" רכב והתנהגות בצורה כזו?.

אהה, ושבת שלום לכולם ..

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה כואב לך? אתה מקנא?

לפעמים אני תוהה אם אני בקארספורום או בסבתא-פורום.

בטח מקנא.. כל החיים אני נוהג במשפחתומטית של אמא...

ואיך זה קשור לנושא?.

החלום שלי הוא לא לנהוג בפרארי, אלא להיות בעלים של אחת, וביום מן הימים אני אהיה.

יש חוקים במדינה הזו, וכמו שאני לא הייתי מתפרע (או במידה וכן- הייתי מקבל דו"ח/הזמנה למשפט)

עם הפרארי שלי בכבישים פתוחים בזמן שיש שם מכוניות, אני גם לא רוצה שמישהו אחר יעשה את זה.

לא כי אני מקנא, אלא כי זה פשוט אסור.

ולצורך העניין, שאלתי אם יש חוקים לגבי המהות של המבחני רכב האלה, כדי לדעת אולי משהו שאני לא יודע.

פורסם

לא שאני אבין, לטופ גיר המשודרת בטלוויזיה הבריטית הממלכתית מותר ולמאקו לא? מה זה הצרות עין המוזרה הזאת, אפילו לא צרות עין - מה בעצם הבעיה שלך?

לאון, כל הכבוד - כתבה מעולה - אבל תן עוד קצת חווית נהיגה, קצת אקשן :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני בטוח שאתה מעולם לא חרגת מ 90 קמ"ש יישר כוח!

חרגתי גם חרגתי, ולא פעם, אפילו כל יום. כמו 90 אחוז מהאנשים.

אבל איך זה לעזאזל קשור להתפרעות בכביש פתוח?.

ולבחור שמעליי, עם כל הכבוד ללאון טאובס שאינני מכיר אישית,

טופ גיר ובריטניה הן יקום אחר בתחום המוטוריקה בעולם.

המבחנים שהם עושים לא פעם נעשים במנחתי מטוסים ומסלולים המיועדים למבחנים האלה.

(ואת האמת, בזמן שג'רמי מתפרע במזראטי בכביש פתוח, מעולם לא יצא לי לראות רכבים מאחוריו או מלפניו על הכביש..)

פורסם

אחלה כתבה, לא הבנתי מה כל כך נורא. הדבר הכי גרוע שראיתי שם, זה שהוא חרג מעט מהנתיב שלו, קורה גם לטובים ביותר, במיוחד ברכב שלא נהגת בו לפני כן. האם זה מסוכן קצת? כן, יכול להיות, אני לא ראיתי לגמרי מה התנאים. בכל מקרה, זה מה שיש. אחלה כתבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מבין כיצד ניתנת החסות של מגזין הגה להתפרעות הזו על הכביש כשמאחוריו ומלפניו יש רכבים בכביש פתוח.

קצת פרובוקציות לצורך צילום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-2a0de75a4a73831006.htm

הכתבה והסרטון המקורי ממאקו.

האם זה חוקי? האם אי אפשר לסגור קטע של כביש לחצי שעה (משטרת תנועה) באיזור מסויים על מנת לבצע בחינות רכב?

מה קורה במקרה של תאונה? האם יש ביטוח שמוכן לקבל את העובדה ש"בוחנים" רכב והתנהגות בצורה כזו?.

אהה, ושבת שלום לכולם ..

אני כנראה עיוור כי ממש לא ראיתי מאחוריו ומלפניו מכוניות אחרות, בטח לא קרוב.

לשאלתך בנוגע לחוקיות: אם שוטר יראה את זה הוא יתן דו"ח על "נהיגה בקלות ראש" או משהו חמור יותר. ועדיין - כולנו עושים את זה.

לשאלתך בנוגע לסגירת קטע כביש בשביל סרטון וידאו של נהיגה ספורטיבית: yeah right.

לשאלתך בנוגע לתאונה: אני מניח שאם הביטוח יקבל את הסרטון, הוא ימצא דרך לא לשלם. אחרת - זו תאונה פשוטה של איבוד שליטה...

לסיכום: לא צריך לקחת קשה. זה סרטון פאן ותו לא. סמוך על הצוות שידעו לנהוג בזהירות הראויה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני כנראה עיוור כי ממש לא ראיתי מאחוריו ומלפניו מכוניות אחרות, בטח לא קרוב.

פחות משניה אחרי שהוא יוצא מהסיבוב עם היגוי יתר..

4ngjn2chnxdm.jpg

והנה עוד אחת..

jkzhymznzzlj.jpg

פורסם

נו.. אל תחפש בקטנות זה מרחק נהדר אפילו ב100 קמ"ש.

שלא תבין לא נכון, אני לא בעד נהיגה כזאת, אבל הבן אדם מקצוען לעילא ולעילא ועושה כתבת תדמית על רכב נפלא.

קצת זריקות תחת, קצת עקיפות מימין (של רכב ההפקה), אף אחד לא מת מזה, זה היה מסוכן מאד אם זה היה סתם ילד מתלהב בן 17 אבל כולנו שמענו על לאון ועל המקצועיות שלו.

פורסם

לא יודע מה איתך פותח השרשור, אבל הקטע של ההיגוי יתר ניראה מאוד מבוקר ומפוקח(למרות שיש רכב 200 מטר משם)

חוץ מזה אני חייב להגיד שפרארי בלבן ניראת פשוט רע. רק חסרות לה טאסות, והיא יכולה להיות פרארי ליסינג מושלמת :)

פורסם

מבחינתי הקליפורניה היא בכלל עוף מוזר מבחינת העיצוב של פרארי, הצבע הלבן רק מדגיש את החניכיים הבולטות שלה, היא נראית כאילו היא חייבת גשר דחוף.

• תוכן חדש...