Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון הוא כזה, חופרים בהודעות ישנות שלכם (או של חברי פורום אחרים :evil:) ומוצאים הצהרות ו/או נבואות שלכם שהתממשו.

אז אני אתחיל עם מספר דוגמאות:

1) אומנם ההודעה מלפני שנה בלבד וזה מעט זמן יחסית אבל לא מזמן ראיתי לילה כלכלי או איזה תוכנית שקר אחרת בתחום הכלכלה.

טענו שם שבשנה האחרונה מחירי הדירות עלו בכ-6% בשנה האחרונה.

2) אני אפרגן הפעם דווקא לחבר פורום אחר אשר קלע בול עם הנבואה שלו.

3) נמשיך עם דעתי המעט בוטה על ה-I40 שספגה לא מעט אש מחברי הפורום אבל הטבלה המצורפת לא משקרת, מקום אחרון במסירות (הקרדיט לאתר אוטו על הנתונים).

4) גם כשטועים החוכמה היא להודות בטעות. כאן אני יוצא בהצהרה חסרת תקדים, אוי לבושה כמה טעיתי. לא רק שקרסו סיימו את כל מלאי המגאנים שלהם, הרכבים נחטפו כמו לחמניות חמות. אני אוכל את הכובע בצד.

חברים, בבקשה לא להתחיל להתפלצף עם הצהרות של "הכתובת הייתה על הקיר" וכו'.

קל לדבר וקשה לעשות. כולנו חכמים בדיעבד. למזלנו הכל מתועד מעל דפי הפורום.

אז שתהיה לכם חפירה מעניינת.

mesi-2012_big%20family.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בהרבה שרשורים בסוף 2011 רשמתי שפורד נהיה מותג הרבה יותר אטרקטיבי ממאזדה והוא הולך לעבור את מאזדה במסירות.

אני עכשיו צריך למצוא את אחת מההודעות האלה.

חבל שבדלק-מוטורס עדין לא מפנימים את ההצלחה של פורד ואת האפשרות שהמותג הזה יכול לעבור גם את יונדאי במכירות רכב חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...