Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיראה אני במקומך היתי אומר לו שלא ישלח, אלה אתה תבוא לקחת, או חבר/אבא/אימא/סבא/חבר/חברה/ידידה/דוד/שכן יבואו לקחת.

נושא הדואר בעייתית מעט במיוחד שזה לא דואר רשום.

אבל מה שנישאר לך לעשות עכשיו זה רק להגיד לו שיכין את הצ'ק ואתה תבוא לאסוף אותו או שיעביר לחשבון הבנק (עם איזה בנקים הוא עובד?)

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיראה אני במקומך היתי אומר לו שלא ישלח, אלה אתה תבוא לקחת, או חבר/אבא/אימא/סבא/חבר/חברה/ידידה/דוד/שכן יבואו לקחת.

נושא הדואר בעייתית מעט במיוחד שזה לא דואר רשום.

אבל מה שנישאר לך לעשות עכשיו זה רק להגיד לו שיכין את הצ'ק ואתה תבוא לאסוף אותו או שיעביר לחשבון הבנק (עם איזה בנקים הוא עובד?)

בהתחלה לא רציתי לבוא לקחת כי הוא גר רחוק.

בסוף הגעתי לאיזור שלו במקרה, סימסתי \ התקשרתי \ סימסתי \ התקשרתי והוא לא ענה.

ברגע שהבהרתי לאיש קשר שלו שאני פונה להוצאה לפועל, לא עבר יום והצ'ק כבר הגיע אליו ובדרך אלי.

פורסם
(עם איזה בנקים הוא עובד?)

השאלה כלל אינה רלבנטית. זה לא משנה באיזה בנק מתנהל החשבון שלו - ניתן לבצע העברה לזכות כל חשבון בנק בעולם, אז שאת סיפורי הסבתא שלו שישמור למישהו אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
השאלה כלל אינה רלבנטית. זה לא משנה באיזה בנק מתנהל החשבון שלו - ניתן לבצע העברה לזכות כל חשבון בנק בעולם, אז שאת סיפורי הסבתא שלו שישמור למישהו אחר.

זאת אחת הסיבות (וגם השטות עם הצ'ק בדואר) שגרמה לי לחשוב שלא באמת מתכוונים לשלם לי

פורסם

טוב, הצ'ק הגיע וחסרים בו 100 שקלים למרות שבקבלה רשום הסכום הגבוה.

האם ניתן לעשות עם זה משהו בהנחה שהבחור ראה את הקבלה ונתן אותה להנהלת חשבונות שלו (כלומר יודע שזה הסכום שמגיע לי) ?

אני לא מתכוון לוותר אפילו על אגורה

פורסם

שיטת מצליח.

אני אישית הייתי מוותר, מפיק לקחים וממשיך הלאה.

במידה ואתה רוצה ללכת ראש בקיר, נסח מכתב מסודר ושלח בדואר רשום ותציין בו תאריך הגיוני שבו אתה מצפה לקבל את שאר התשלום.

במידה והתאריך עבר ולא קבלת את הכסף אז אין מנוס מלפנות לבית משפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל תפקיד את הצ'ק, תחכה שהוא יפרע ואז, אם עדיין תרגיש שזה שווה את הזמן שלך, תתחיל לריב אתו על 100 ש"ח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
קודם כל תפקיד את הצ'ק, תחכה שהוא יפרע ואז, אם עדיין תרגיש שזה שווה את הזמן שלך, תתחיל לריב אתו על 100 ש"ח.

שיטת מצליח.

אני אישית הייתי מוותר, מפיק לקחים וממשיך הלאה.

במידה ואתה רוצה ללכת ראש בקיר, נסח מכתב מסודר ושלח בדואר רשום ותציין בו תאריך הגיוני שבו אתה מצפה לקבל את שאר התשלום.

במידה והתאריך עבר ולא קבלת את הכסף אז אין מנוס מלפנות לבית משפט.

אבל הוא יכול לציין שסכמנו על הסכום הנמוך, אע"פ שהוא נתן לרו"ח שלו קבלה שגבוהה ב100 ש"ח מהסכום שהוא שילם לי.

מה בית המשפט עושה במצב כזה?

השאלה מופנית לכל מי שקורא :)

פורסם

אם באמת תתבע אותו על 100 ש"ח, בית המשפט לא מי יודע מה ישמח. אם תחשב את עלות הזמן שלך בניהול תביעה, תבין שלא כדאי לך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם באמת תתבע אותו על 100 ש"ח, בית המשפט לא מי יודע מה ישמח. אם תחשב את עלות הזמן שלך בניהול תביעה, תבין שלא כדאי לך.

אני תובע אותו על 100 ש"ח, על צ'ק שהגיע באיחור של למעלה מחודש, על עשרות טלפונים, זמן שבוזבז, ונסיעה עד לנתניה במיוחד בשביל בנאדם שלא ענה לטלפון.

מי אמור לעזור אם לא בית המשפט?

פורסם

בית המשפט כמובן. פשוט ה"בשר" בתביעה שלך הוא 100 ש"ח. וזו בעיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

והלקח מכל הסיפור הזה - להתחיל לעבוד עם חוזה מסודר בו מפורטים בבירור הסכום לתשלום, דרך התשלום והמועד האחרון לקבלת הכסף.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם תפקיד את הצ'ק.

כשיכנס הכסף לחשבון שלך תעשה מה שאמרת בעמוד הקודם, ספר לכל חבריך במקצוע איזה לקוחות טובים הם וככה עשית להם אחלה פרסום תמורת 100 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...