Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, התקציב שלי בגדול הוא 10 אבל ניצא מנקודת הנחה שתמיד צריך לעשות יישור קו קטן\גדול ברכב ישן ולכן 8 אלף לרכב ועוד 2000 לתיקונים\טיפולים ראשוניים.

אז ככה בגדול אני מחפש רכב משנתון ישן כמובן אבל לפחות שנת 96 וזאת על מנת להיות רחוק ככל האפשר מבדיקת טסט פעמיים בשנה.

אני מחפש כנראה רכב ידני וזה מכיוון שאני חושב שרכבים אוטומטית בשבנתונים האלה זה פחד אלוהים.

כמו שציינתי אני צריך רכב לנסיעות קצרות לעבודה.. (בערך 9-10 קילומטר ביום) וחצי מהנסיעה היא בין עירונית בכבישים של קריית גת ( רגועים מאוד יחסית למרכז)

לפי מה שאני חושב צריך ללכת על רכב איכותי מהשנים האלה מכיוון שהרוב עברו המון קילומטרים ולכן פה האיכות של הפירה נכנסת לתמונה, אז חשבתי על איזה פולו אולי? שנת 96-97 כזה.

מה אתם אומרים?

וכמובן חשוב לי גם עלות הביטוח ואגרת רישייון בשנה, בקיצור רכב אמין ויחסית זול לאחזקה או לפחות שיצדיק את המחיר .

תודה רבה מראש

פורסם

יונדאי אקסנט או לנטרה מסוף שנות ה90 יכולות להתאים. רכבים טובים ואמינים עם מחירון ברצפה.

רק תשכח מנוחות נסיעה וחסכון בדלק :-) .

אם רכב קטן אז אפשר דייהטסו שרייד או סוזוקי סוויפט.

פורסם
יונדאי אקסנט או לנטרה מסוף שנות ה90 יכולות להתאים. רכבים טובים ואמינים עם מחירון ברצפה.

רק תשכח מנוחות נסיעה וחסכון בדלק :-) .

אם רכב קטן אז אפשר דייהטסו שרייד או סוזוקי סוויפט.

את האמת שאין לי בעייה ברכב קטן..אבל חיסכון בדלק זה כן פקטור חשוב למרות הנסיעות הקצרות.

ומה בקשר לפולו? וולקסווגן לא עדיפה? הרי במיוחד בשנים ההם האיכות הגרמנית אמורה להיות מורגשת, לא?

פורסם

גם אפשרות , בשנתונים כאלו הכי חשוב זה מצב הרכב הספיציפי.

הפולו תהיה כנראה יותר חסכונית מהאפשרויות שהבאתי קודם.

פורסם

פורד פיאסה שנת 96,97 דגם YOUTH תעשה את העבודה בצורה נפלאה. גיסי נוסע בדיוק כמוך 10 ק"מ כל כיון לעבודה כל יום ותאמין לי שהרכב הזה מספיק. צריכת דלק 1 ל 13 משולב או 1 ל 16.5-17 מחוץ לעיר בלבד. המחירים שלהם היום בריצפה. אם תמצא פיאסטה שלא קרעו לה את הצורה אז זה רכב מעולה למה שאתה מחפש. זול, פשוט ואמין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מנוע 1000 עם תיבת הילוכים ידנית יסחוב באופן סביר גם עליות עם 5 אנשים (אמנם על 50 קמ"ש במשחקים בין שני לשלישי אבל עדיין)...

פיאסטה אוטו מאוד מומלץ למטרות האלה, עם מחירים ברצפה אפשר להביא אחת גם ב4 אלף שקל.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מנוע 1000 עם תיבת הילוכים ידנית יסחוב באופן סביר גם עליות עם 5 אנשים (אמנם על 50 קמ"ש במשחקים בין שני לשלישי אבל עדיין)...

פיאסטה אוטו מאוד מומלץ למטרות האלה, עם מחירים ברצפה אפשר להביא אחת גם ב4 אלף שקל.

ולהתמקד רק בדגם YOUTH?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי את הפיסאטות למיניהם וזה רכבים שבכלל לא אהבתי..קטנים מידי... ולא מפנקים.

שמעו לאחר מחשבה שניה הצריכת דלק זה משהו שלא כלכך חשוב לי מכיוון שאני הולך בקושי לנוסע ברכב ( 10 קילומטר ביום) כ 200 קילומטר בחודש שזה כ 2500 קילומטר בשנה .

ולכן הייתי רוצה להתמקד ברכבים כמה שיותר "מפנקים" הכוונה עם תנוחת ישיבה נוחה מאובזרת כמה שיותר סלון מרווח וכמובן אמינות זה עדיין משהו שחשבו לי.

חשבתי לאחרונה את שברולט קוואליר שנת 96 ומעלה, יש כמה יד ראשונה עם קילומטרז' לא בשמייםת מה אתם אומרים?

אם אפשרות להגדיל תקציב ל 10K דרך אגב.

פורסם

הייתי מחפש לגאסי/626/גלנט משנות ה90 המאוחרות, במצב כמה שיותר טוב.

עוד אופציה, מיצובישי כריזמה 98-99, יש לה סלון יחסית נאה לשנים האלו (לא תמיד הזדקן יפה), היא מרווחת, אמינה ורכה.

אם תחליט ללכת לכיוון צרפתי תוכל לקנות מגאן/קסארה מתחילת שנות ה2000, ממש מתחילתן.

מכוניות יחסית מאובזרות ומודרניות, נוחות מאוד, חלקן כבר מגיעות עם כ"א, ABS ומגיעות עם ציון טוב במחני ריסוק (כמובן שיחסית לשנים האלו), אבל סובלות ממוניטין אמינות גרוע (לא תמיד בצדק).

האמת שגם האסטרה זכורה לי מאוד טובה מאז.

ואם בא לך להתפרע אז אולי וולבו 940 או אמריקאית גדולה סגנון לומינה, פה יש קצת יותר סיכוי לתקלות יקרות.

קוואליר, זה מאוד פשוט, לא!

אמנם חיסכון לא מאוד חשוב, אך לרכב עוד מבחר חסרונות (מתלים, היגוי, בלמים), וגם הפנים בינוני במקרה הטוב.

• תוכן חדש...