Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם מביאים איזה אהבל אחד והנה, כל הימין רוצה את זה

אבל אני בפירוש לא אמרתי שזה כל הימין, אלא השותף הטבעי שלך!

והשותפים האלו הם אולי מיעוט בימין, אבל כרגע הם מובילי הדרך שגוררים אחריהם את כולם. בטח כשהנציגים שלהם יושבים בעמדות מפתח בממשלה ומחזיקים את ראש המדינה איפה שהכי כואב לו (שלמות הקואליציה).

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

סבבה. תמשיך עם הקו הזה.

הנה השותפים הטבעיים שלך, כבר מתכננים את העתיד..

image.thumb.png.167b76af1976d31996aa8789061a581f.png

לא נראה לי שאפילו הם מאמינים שה"פתרון" הזה ריאלי. זה סתם שטות בשביל לגרוף לייקים אחרי שאנשים התלהבו מהעבודות האחרונות של צה''ל בלבנון.

מה אחרי זה? התנחלויות בעיראק ובתימן? נחזיר לשם את היהודים שעלו לארץ?

הפיתרון היחיד זה להרוס את חיזבלה, להשמיד לו את כל היכולות שמאיימות על שטח ישראל ולדאוג שהוא ישאר במצב הזה כל עוד הלבנונים לא מסוגלים לקחת אחריות על המדינה השבורה שלהם ולטפל בסרטן שלהם בעצמם. בניגוד לפלסטינים, הרבה מהם כן רוצים להיפטר מההשפעה האיראנית.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הפיתרון היחיד זה להרוס את חיזבלה

אין מישהו אחד שחושב שאפשר להשיג את זה.

כמובן חוץ מאלו שרוצים להתנחל בלבנון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כאידאולוגיה לא אבל שלילת יכולות בטח שכן. זה גם מה שעושים כרגע.

אלה שרוצים להתנחל בלבנון רק מפריעים כי הם ממציאים סיבות למה צריך ארגון טרור שיעי בלבנון.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

אחת הסיבות שהגענו עד הלום היא תרבות ה"אי אפשר" של המערכת הפוליטית-מדינית (קרי: הקיסר) והצמרת המנוונת והמטומטמת של מערכת הבטחון שלנו.

בי ג'י ודיין לא חיכו שיגידו להם שאי אפשר, הם חיפשו הזדמנויות לפעול בצורה פרואקטיבית, וכשלא מצאו - ייצרו לעצמם את ההזדמנויות.

אם טובת המדינה הייתה באמת מעניינת את הסגול, הוא לא היה מקדיש שנים לקישקושים בנושא הגרעין האיראני (שממילא הטיפול בו הוא above our pay grade), אלא מקדיש את כל תשומת הלב לאיום האימננטי העיקרי עלינו - חיזבאללה, ודואג שצמרת מערכת הבטחון תהיה כולה מוכוונת לעניין זה. עוד שגיאה אסטרטגית קטסטרופלית של נתניהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם לוקחים את כל הימין והופכים אותו לצבע אחד, כמו עם החרדים.

כתבתי לך את זה לפני יומיים:

ציטוט

ההבדל ביני (ובינך) למשיחיים זו המטרה. המטרה שלי ושלך זה חיים בביטחון במדינת חוקה סבירה. המטרה של המשיחיים זה משיח. 

יותר מזה, יש ימניים שמגיבים כאן לפעמים, וכן לידיעתי והבנתי מאמינים בדיוק כמוני בזה שצריך לקבוע גבול ברור בינינו לפלסטינאים, ואני בדיוק כמוהם מאמין שגם אם הפלסטינאים מהצד השני של הגבול ימותו מרעב, כי הם לא יודעים לייצר כלום - זו לא צריכה להיות הבעיה שלי.

אתה לא צריך להחזיר את אריאל ומעלה אדומים (לא חושב שיש מישהו שמציע להחזיר את אריאל). הדיון הוא לא על זה זה בכלל. ואתה יכול להיות ימני ולהבין שהתנחלויות זה חרא, שפנטים משיחיים לא מביאים דבר טוב לחיים שלך כאדם שרוצה לחיות במדינה סבירה, שנציגי הציבור שלהם נוטים לפעמים לחתור תחת רשויות החוק במדינה, שלחלק מהם יש נטיה לא בריאה לחבב אלימות או להתעלם ממנה או להצדיק אותה - כל עוד היא מוכוונת נגד ערבים או שמאלנים. אבל אתה ואחרים בוחרים לא לעשות את זה, אלא לספר לעצמכם שמדובר באחים יקרים, שנרדפים רק על היותם יהודים, להציג את מי שבוחר לגור בחור תחת אלוקים 3 עלית כקורבן של אנטישמיות, כאילו היה יהודי בתחום המושב מול הקוזקים, להכחיש את האלימות של נערי הגבעות, להכחיש את זה שמתנחלים הם לחלוטין חסם בפני כל סיכוי להסדר - קלוש ככל שלא יהיה, ואת זה שההגונים ביניהם מודים בזה (מזכיר שוב את עמית סגל. הוא די מדבר על זה). ובאותה הנשימה גם לספר שאם רק היה אפשרי, הייתם בעד שלום.

אבל זה לא אפשרי. התנחלויות ושלום זה mutually exclusive לחלוטין. ולא רק זה. אומנם אתה לא רוצה לכבוש את לבנון וירדן. אבל הלכה למעשה אתה ודומיך מקרבים אותנו לשם. כי אתם מוכנים למסור את השלטון למשיחיים, וכי אתם מסרסים כל ניסיון לדבר על כל החרא שהם מביאים לחיים שלנו בסיפורים על פוגרומים בימי שלפני הקמת המדינה, טענות לאוטואנטישמיות ושאר הפסיבים אגרסיבים שהמשיחיים מספקים לכם. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

כמובן חוץ מאלו שרוצים להתנחל בלבנון.

אני למשל לא רוצה להתנחל בלבנון, אבל אני בהחלט חושב שאפשר וצריך להשיג את זה. בדיוק כמו שצריך לעשות עם הגרורה האיראנית הנוספת - חמאס.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

זו לא צריכה להיות הבעיה שלי.

ברמת העקרון כן. אבל עם השאיפות האיראניות באזור, רוב הסיכויים שזו תיהיה בעיה שלך (קרי ישראל) כך או אחרת. וזה הקרדום הקבוע - השיקולים הביטחוניים. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל אני בהחלט חושב שאפשר וצריך להשיג את זה

לפני 30 דקות, קורן בן אשר כתב:

אחת הסיבות שהגענו עד הלום היא תרבות ה"אי אפשר" של המערכת הפוליטית-מדינית (קרי: הקיסר) והצמרת המנוונת והמטומטמת של מערכת הבטחון שלנו.

כבשנו את לבנון וישבנו בחלקים ממנה במשך שנים, עוד לפני שנתניהו השתלט על המדינה.

אני לא גאון גדול וסיכוי סביר שאתם חכמים ממני, אבל אני לא חושב שיש דרך להשמיד את חיזבאללה לתמיד, בלי לשלוט לגמרי בלבנון (וגם אז לא בטוח שנצליח).

בטח לא כל עוד הוא מקבל סיוע מאירן. והכרעה של אירן, עם כל הכבוד לנו, היא לא משהו שמדינת ישראל יכולה לבצע לבדה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לכבוש את לבנון בשביל לשלול מחיזבלה את היכולות שמאיימות עלינו.

בדומה לחמאס, המפלצת הצפונית גדלה ותפסה ביצים לטייל לנו על הגבולות ולהקים שם אוהלים כי פרוטקטור אוף יזרעאל החליט שלא כדאי להתעסק איתה בגלל שליזום מלחמה שלא ברור איך ומתי תסתיים זה לא טוב למנדטים בניגוד למבצעים מתואמים בעזה עם ה"נכס". 

אם לא היו לנו יכולות לעשות את זה מזמן לא היינו פה.

אבל כן, פיתרון סופי לבעיית חיזבלה לבנון/ עיראק/ החותים הוא רק הכרעה של המשטר האיראני.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אין דבר כזה "לתמיד". ובכל מקרה, גם להסיג אותם 20-30 שנה אחורה זה צעד שמקדם את מטרותינו.

האסטרטגיה של האיראנים היא להחליש, לפורר ולפרק את ישראל באמצעות התשה הדרגתית ובלתי-פוסקת (וקונבנציונלית לגמרי) מכל הכיוונים - אסטרטגיית "הרתחת הצפרדע". כדי לסכל את האסטרגיה האיראנית צריך היה לפעול בצורה פרואקטיבית לפריצת טבעת האש שהם מנסים להקים סביבנו. לזהות הזדמנויות, או לייצר אותן. לנתניהו מאוד נוח לא לעשות את זה. גם לצמרת מערכת הבטחון מאוד נוח להמשיך לעשות את מה שהיא יודעת - להרוס את צבא היבשה, לשפר לעצמה את הפנסיות ולשפוך כסף על צעצועים יקרים ובלתי-נחוצים. מבחינה זו, נתניהו הוא ה"שותף" המושלם עבור האיראנים - האיש שאוהב יותר מכל לשבת על הגדר, לא לחתור לפתרון בעיות (כי זה דורש קבלת החלטות קשות) ובעיקר לדבר הרבה. אני בטוח שאם הוא היה מקדיש חצי מתשומת הלב שהוא מקצה לשימור שלטונו להתמודדות מול חיזבאללה, היינו במקום טוב יותר היום.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

אנשים כמו עמוס ידלין אחראים לזה שירי לצפון לא נחשב מלחמה, רק אזעקות בתל אביב כן

שמישהו יאהב אותי כמו שאתה אוהב למצוא שעירים לעזאזל 🥺

פרשנים בטלוויזיה לא אחראים על מדיניות ההכלה של ישראל, הכתובת לאשמים ידועה (גם לך) וכל פעם שאחד הספינים האלו מצליח ביבי מחכך ידיים בהנאה, הנדסת תודעה היא כלי אפקטיבי לשימור שלטון. 

אבל עזוב, מאיזושהי סיבה ספק סקרנית ספג מזוכיסטית צפיתי בסרטון, ידלין בסהכ ניסה להעביר את הפואנטה שמה שקורה כעת מול חיזבאללה זה פסיק פצפון לעומת מה שיקרה "כשתהיה מלחמה". האם אני מסכים עם בחירת המילים? לאו דווקא, אבל תזכיר לי יובל מי זה שהמציא את השיטה לקרוא לכל פאקינג אירוע צבאי "מבצע"? ידלין..? Meh 

הוא מגדיר מלחמה לפי מספר ההרוגים בישראל (זניח, בינתיים), אתה (ואני!) יותר מתחבר להגדרה של הפרת ריבונות גם דרך נזק לרכוש. נו ו?! על השטות הזו להתפקס?? 

לטעון שמלחמה היא לא בינארית אלא ספקטרום זו לא כ-ז-ו דעה הזויה, כנ"ל לטעון שהרוגים זו מטריקה חשובה יותר. במקום כמו ישראל, בו "מבצע שנתי" לא מדבר על הנחות למשחקי מחשב אלא אירוע צבאי, מה הפלא שאנשים לא יודעים כבר מהי מלחמה ומהי שגרה..? 

להאשים את ידלין בכך? איינשטיין מוסר לך ד"ש, גם ביבי בתכלס. אין מישהו מאושר יותר כשהנתינים מוצאים עבורו שעירים לעזאזל. 

**

שים את כל זה בצד ובוא נדבר על תרבות - הוידאו הזה שותף ע"י אלמוג בוקר, להבנתי זה אותו הברנש בסרטון שלא מפסיק לצעוק ולהפריע לאדם שמולו להביע דעה. תרבות ערסית מכוערת שמאיזושהי סיבה שלעולם לא אבין אוהבים בישראל. אנשים צועקים בכנסת מרבים אנשים צועקים בטלוויזיה מרבים אנשים צועקים בסופר. כל דאלים יגבר, ואז יעלה את זה לאינטרנט בגאווה. 

וילה בג'ונגל אעלק. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לא צריך לכבוש את לבנון בשביל לשלול מחיזבלה את היכולות שמאיימות עלינו.

אי אפשר לשלול אותן לחלוטין. הם יכולים לייצר או לייבא רקטות ולמקם את המשגרים רחוק מהגבול ועד שהם לא ישגרו אתה לא תדע שהם שם. אם נכבוש את דרום לבנון הם יירו מהבקאע, אין לזה סוף. צריך להפוך את הירי למאוד לא כדאי עבורם.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק לשלול אותן למשהו שניתן להתמודד איתו, כמו שעכשיו בעזה יורים איזה טיל מעפן פעם בשבועיים שנופל בים או מיורט. כל ניסיון לייצר או לייבא טילים צריך לסכל ולא להגיע למצב העכשווי שיש להם מאות אלפי טילים שיכולים להשבית את המדינה.

במקום למכור להם זימוניות מתפוצצות צריך למכור להם רקטות שמתפוצצות בתוך המשגר.

פורסם
לפני 12 דקות, MiniMiz3r כתב:

צריך להפוך את הירי למאוד לא כדאי עבורם

היה כבר ב 8 באוקטובר להפוך את עזה לאנדרטה זה היה מראה גם להם דוגמא מה קורה למי שיש רעיונות נגדנו.

Just now, SlowRide כתב:

כל ניסיון לייצר או לייבא טילים צריך לסכל ולא להגיע למצב העכשווי שיש להם מאות אלפי טילים שיכולים להשבית את המדינה.

זה עושים כבר הרבה מאוד שנים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כל ההערכות לגבי המלאי שלהם נכונות אז לא עשו קרוב למספיק. עזוב טילים, נתנו להם לטייל על הגבול ולהקים אוהל כאילו יש שלום במזרח התיכון.

• תוכן חדש...