Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם הרוב היחסי עדיין בוחר באותםן אנשים אז כנראה שהם רוצים את הזבל הזה.

אחר כך כולם אשמים ברצון להוציא צווי מעצר חוץ מאיתנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

חוץ מזה נגיד שהם היו מנסים בכל מקרה והורגים "רק" 50 חיילים זה לא היה עושה את ה 7 באוקטובר לפחות גרוע

אז אחרי שלא זיהית את הפער בין עשרות אלפי הרוגים למליון כעת אתה גם לא מבדיל בין 1000 אזרחים שנרצחו בביתם / מסיבה + חטופים, ל50 הרוגים חיילים? 

ייתכן שהבעיה אינה בתפיסת עולם שלא מקדשת חיים אלא בסתם חוסר אמונה בחשבון

לפני שעה, SlowRide כתב:

את התכנית שלהם להחזיר את המנדטים האבודים, לעשות שטויות, לצעוק אנטישמיות ולגרוף קולות של מטומטמים.

If it ain't broke, dont fix it

לדעתי השרשור כמיקרוקוסמוס ממחיש עד כמה זה עובד 

מי כאן הצביע לממשלה הנוכחית וכעת היה מצביע למישהו שאינו תומך בה? נדמה לי שחוץ מיובל(?) אין יותר מדי, לא? 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 דקות, oryo כתב:

מי כאן הצביע לממשלה הנוכחית וכעת היה מצביע למישהו שאינו תומך בה? נדמה לי שחוץ מיובל(?) אין יותר מדי, לא? 

אתה יכול להוריד את הסימן שאלה, לא מצביע למפלגות הקואליציה בעד מיליון דולר מזומן בשטרות לא מסומנים.

חבורה של מטומטמים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מטומטמים ואולי תכף גם פושעי מלחמה 😂

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

מטומטמים ואולי תכף גם פושעי מלחמה 😂

אני לא חושב שאילו גנץ או לפיד או כל אחד אחר היה מנהל את המלחמה היו בעזה פחות מ-30,000 הרוגים. מה שכן כנראה שכמעט כל אחד אחר היה פחות לחיץ ויותר החלטי ויכול להיות שכבר היינו מסיימים את כיבוש עזה במקום לדרוך במקום במשך חודשים.

בקיצור ביבי הוא בטוח לא שיא הקומפטנטיות (לגלנט דווקא נראה שיש ראש על הכתפיים) אבל פושע מלחמה הוא לא, גם אם בית דין זר נטול כל סמכות חוקית או מוסרית יקבע שהוא כן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שהם פושעי מלחמה, לכן הסמיילי.

אתה יכול לראות את ההודעות הקודמות שלי אם מעניין אותך לדעת מה אני חושב על כל הטימטום הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

יצא לך לשרת בגבולות? אתה יודע מה זה "גזרה חמה"?

לאיזה תסריט? חדירה של 3/4/5 אנשים? אז צבא לא היה מוכן.

דבר ראשון כן, זה היה עושה ה-7 באוקטובר לפחות גרוע. דבר שני אם צבא היה מוכן כמו שצריך, לא היו גם 50 חיילים הרוגים. יותר מזה, אני מניח שחמאס לא היה אפילו מנסה.

הצבא היה בטוח שגדר מערכת רואה-יורה יספיקו 

אין ספק שהצבא היה שקוע בקונספציה וזה מה שגרם לחוסר המוכנות 

תמונות של ילדים זקנים חטופים ומתים וכל מה שראינו גרם לכולם גם בעולם להזדעזע ולקבל סוג של לגיטימציה.

עם כל הכאב חיילים הרוגים פחות "עושה את זה" לאנשים. זה היה גורם פחות לזעזוע 

לפני כשעה, פינדר כתב:

מה בן גביר בא לייצג?

הבן אדם מייצג גזענות, אלימות, עליונות דתית, משיחיות. וזה מה שהעולם המערבי רואה.

ונתניהו ידע את זה ולכן בבחירות הקודמות התחייב שבן גביר לא יהיה שר בממשלתו. אחר כך הוא ניצב בפני הדילמה: בן גביר בממשלה או ויתור על ראשות הממשלה. והוא כמובן בחר להקריב את המדינה לטובתו האישית.

זה שחלק מהציבור בישראל הלך חזק ימינה לא אומר שראש הממשלה צריך ללכת אחריו. אבל זה ביבי. הוא לא מנהיג אלא מונהג. לא מוביל. מובל.

אתה יכול לשאול אנשים שהצביעו לו למה הם הצביעו לו 

פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

זה שאנשים הצביעו למישהו, זו לא הוכחה שהדיעות שלו לגיטימיות או מוסריות.

הציבור בישראל שבר חזק ימינה, עוד מתקופת אלאור אזריה. גם אז ביבי ידע מה המעשה הנכון לעשות והוציא הודעת גינוי. הודעה שהוא חזר בו ממנה לגמרי, ברגע שהבין איפה הבייס שלו. מובל.

בסופו של דבר אם מספיק אנשים מצביעים לזבל, אנחנו מקבלים שלטון זבל. ואין לנו מה להתלונן על ה״עולם״ שמתעקש להתייחס לזה כזבל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, oryo כתב:

אז אחרי שלא זיהית את הפער בין עשרות אלפי הרוגים למליון כעת אתה גם לא מבדיל בין 1000 אזרחים שנרצחו בביתם / מסיבה + חטופים, ל50 הרוגים חיילים? 

ייתכן שהבעיה אינה בתפיסת עולם שלא מקדשת חיים אלא בסתם חוסר אמונה בחשבון

עוד לא קיבלתי תשובה מה מספר ההרוגים שהפוך להיות מסביר למזעזע ומהכרחי לרצח עם

גם פה בהקשר של חטופים עלו טענות בסגנון של חיילים לוקחים בחשבון שיקרה להם משהו ואזרחים לא לכן עדיף לשחרר אזרחים ולא חיילים.

המספר 50 זה רק דוגמא. אם 7 באוקטובר היו "רק" 5 או 10 הרוגים לא חושב שאנשים היו רוצים מהר כ"כ לחסל את החמאס 

פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

אנחנו יודעים למה הם הצביעו לו. כי הם חשבו שהוא יגיד לשוטרים להרביץ לערבים ושמאלנים וזה יחזיר את המשילות.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זה שאנשים הצביעו למישהו, זו לא הוכחה שהדיעות שלו לגיטימיות או מוסריות.

הציבור בישראל שבר חזק ימינה, עוד מתקופת אלאור אזריה. גם אז ביבי ידע מה המעשה הנכון לעשות והוציא הודעת גינוי. הודעה שהוא חזר בו ממנה לגמרי, ברגע שהבין איפה הבייס שלו. מובל.

בסופו של דבר אם מספיק אנשים מצביעים לזבל, אנחנו מקבלים שלטון זבל. ואין לנו מה להתלונן על ה״עולם״ שמתעקש להתייחס לזה כזבל.

אין קשר ללגטימי. תשאל למה הצביעו לו. גם אנשים לכאורה "רגילים" בעינך שלא שונאים ערבים ולא רוצים להרוג את כל הערבים הצביעו לו

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יכול להוריד את הסימן שאלה, לא מצביע למפלגות הקואליציה בעד מיליון דולר מזומן בשטרות לא מסומנים.

למה?
מיליון דולר לא מספיק לך להתחיל חיים במקום שפוי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

למה?
מיליון דולר לא מספיק לך להתחיל חיים במקום שפוי?

אם הייתי רוצה להתחיל חיים במקום שפוי הייתי עוזב כבר לפני עשור.

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אנחנו יודעים למה הם הצביעו לו. כי הם חשבו שהוא יגיד לשוטרים להרביץ לערבים ושמאלנים וזה יחזיר את המשילות.

עזוב יבגני.

תצא כבר מהטוויטר 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...