Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסיפור הוא כזה.

אתמול בזמן נסיעה שמתי לב שההגה מושך ימינה, עצרתי וגיליתי פנצר לצערי החלפתי אותו לרזרבה שגם היה בלי אוויר ונסעתי עד לתחנת הדלק הקרובה ושם גיליתי שהרזרבי נקרע לחלוטין מהנסיעה.

היום סידרתי את הפנצר ושמתי לב שכאשר אני מאיץ עד 110 קמש ועוזב את הגז יש רעידה חזקה מההגה. ניגשתי לבצע איזון לגלגל שהיה בו פנצר וזה לא הסתדר.

יש לכם רעיון מה עוד יכול להיות?

תודה

פורסם

אם מדובר בגאנט מגנזיום תחליפי,אולי שחכו להחזיר את המתאם ״הממרכז״ של הגאנט..מומלץ לבדוק

שנית בדוק לחץ אוויר זהה בשתי הצמיגים המקבילים

פורסם
שלום

הסיפור הוא כזה.

אתמול בזמן נסיעה שמתי לב שההגה מושך ימינה, עצרתי וגיליתי פנצר לצערי החלפתי אותו לרזרבה שגם היה בלי אוויר ונסעתי עד לתחנת הדלק הקרובה ושם גיליתי שהרזרבי נקרע לחלוטין מהנסיעה.

היום סידרתי את הפנצר ושמתי לב שכאשר אני מאיץ עד 110 קמש ועוזב את הגז יש רעידה חזקה מההגה. ניגשתי לבצע איזון לגלגל שהיה בו פנצר וזה לא הסתדר.

תודה

איזה גלגל היה עם תקר ואיזה מהירות ומרחק נסעת עם גלגל חלופי ללא אויר?

פורסם

עד שהבנתי שיש פנצר בראשון נסעתי בערך 5 קילומטר והגעתי ל100 קמש אבל הצמיג לא ניקרע.

עם הרזרבי נסעתי עוד קילומטר בערך והצמיג הזה כן נקרע

ומדובר בגנט ברזל מקורי

פורסם

על איזה רכב מדובר? יכול להיות שיש בעיה במסרק הגה גם בלי קשר לפנצ׳ר או שאחד הבולמים נשבר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
על איזה רכב מדובר? יכול להיות שיש בעיה במסרק הגה גם בלי קשר לפנצ׳ר או שאחד הבולמים נשבר

לאור תיאור השתלשלות האירועים שלך, נראה שהתגובה שמעליי רלוונטית. תבדוק.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ב 99% של המקרים רעידה ב110 קמ"ש נובעת מאיזון גלגלים לקוי. אזן היטב את כל הגלגלים ותראה שהכל יהיה בסדר.

שים לב, יש צמיגים שמצבם הרעוע לא מאפשר איזון מושלם.

פורסם
עד שהבנתי שיש פנצר בראשון נסעתי בערך 5 קילומטר והגעתי ל100 קמש אבל הצמיג לא ניקרע.

עם הרזרבי נסעתי עוד קילומטר בערך והצמיג הזה כן נקרע

ומדובר בגנט ברזל מקורי

פותח השרשור מתאר מצב שבו נקרע צמיג ומייד לאחר מכן נקרע גם הצמיג החליפי.

זה מאוד חשוד ומצדיק בדיקה כפי שאמר קודמי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

סתם מזל נאחס או יותר הזנחה של הצמיג הרזרבי.

כבר נתקלתי בפנצ'ריות עם מכונות איזון שכל קשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ב 99% של המקרים רעידה ב110 קמ"ש נובעת מאיזון גלגלים לקוי. אזן היטב את כל הגלגלים ותראה שהכל יהיה בסדר.

שים לב, יש צמיגים שמצבם הרעוע לא מאפשר איזון מושלם.

זה ברור לי. בפוקוס שהייתה, הייתה בעיה דומה ובאמת חשבנו בהתחלה שזה איזון לקוי (מה שלא היה) והמוסכניק חשב שזה מסרק ההגה. אני חשבתי שמדובר היה בבולם בגלל המשיכה במהירות מסויימת ומעלה ואכן כך היה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שלום

הסיפור הוא כזה.

תודה

שלום,

אחרי הרכבה של צמיג מומלץ להדק את אומי הגלגלים. כמו כן רצוי לגשת למכון פרונט לבדוק חופשים בחלקי הפרונט. (ציריות, מיסבים וכו')

פורסם

לי היתה בעיה של רעידות במהירות גבוהה. ניסיתי לאזן כמה פעמים וזה לא עזר.

החלפה של 4 צמיגים פתרה את הבעיה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...