Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן ליונדאי אקסנט טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי מוזר שמגבלות האחיזה לא יהיו גבוהות עם צמיגים במידות האלו. ואם זה המצב כנראה שבאמת מדובר בשלדה וכיול לא מוצלחים. נראה באמת שהתמחור לא פוגע בקהל יעד וחבל , לא מן הנמנע שיערך תיקון למחיר בעתיד אם לא ימכרו מספיק מכוניות...במחיר הזה ההיתי שוקל לקנות ds4 או את הסי4 thp שתיהן מאובזרות יותר נוחות יותר ולטעמי הדי אס מיוחדת ומוצלחת עיצובית הרבה יותר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהחלט. כל פעם הם יוצאים גם באיזשהו מבצע (הפעם נותנים מחירון לכל רכב בעסקת טרייד אין).

למה לא פשוט להוריד את המחיר?

הם שקרנים, מחירון שלהם זה לא ממש מחירון.

הרכב שלי עלה לכביש ב11\2010 המחירון שהלם זה לדגם הבסיסי ביותר ללא תוספות וללא חישוב החודשים שזה 20 אחוז פחות מהמחירון.

על הגוליטה הם בוודאי לא עושים הנחות .

פורסם

מדהים כמה שהפרט מגבש דעה לאחר קריאה כתבה ספציפית אחת (רושם ראשוני..), תוכל לראות המון כתבות "אובייקטיביות" ומגמתיות ב YNET.

הוולוסטר טורבו אינה מיני קופר S אבל לא נופלת רחוק מהמתמודדות הטובות בקטגוריה.

פורסם

רק לי נראה מוזר שכל יונדאי שנסקרת ב-YNET יוצאת גרועה וכל מאזדה מקבלת ציוני שבח למרות שלפי כתבות שונות בעולם נראה דווקא שיונדאי מקבלת הרבה כבוד אפילו בספורט המוטורי (ראו ערך ג'נסיס קופה).

לכל חובבי הוואגיות וקוטלי הוולוסטר, המטרה של הרכב הזה היא להציג לעולם כי היצרן המקובע והקוריאני יודע גם "להתפרע" ולהציג רכב שהוא גם פרקטי, גם חזק מכל משפחתית ממוצעת וגם בעל עיצוב מיוחד (שמקובל בעיקר בקונספטים ולא ברכב בייצור סדרתי).

פורסם
רק לי נראה מוזר שכל יונדאי שנסקרת ב-YNET יוצאת גרועה וכל מאזדה מקבלת ציוני שבח למרות שלפי כתבות שונות בעולם נראה דווקא שיונדאי מקבלת הרבה כבוד אפילו בספורט המוטורי (ראו ערך ג'נסיס קופה).

לכל חובבי הוואגיות וקוטלי הוולוסטר, המטרה של הרכב הזה היא להציג לעולם כי היצרן המקובע והקוריאני יודע גם "להתפרע" ולהציג רכב שהוא גם פרקטי, גם חזק מכל משפחתית ממוצעת וגם בעל עיצוב מיוחד (שמקובל בעיקר בקונספטים ולא ברכב בייצור סדרתי).

ברור שבכל כתבה כזאת יש גם אינטרס בלי קשר לכך שאני לא סובל את הולסטר עיצוב מוגזם .

פורסם

איזה כבוד יונדאי מקבלת? איך חלק מהמגיבים כאן בכלל מעיזים להשוות אותה ליצרניות היפניות והאירופאיות? אתם יודעים כמה אייקונים מוטורים יש ליפנים והאירופאים? אין מקום פה לכתוב, מה יש ליונדאי? לקיה? לדייהו? הקוראנים טובים בלייצר רק רכבים משעממים שמיועדים בעיקר לחברות ליסינג.

על הולוסור הרגילה נהגתי ואני יכול להגיד לכם שהיא הרגישה לי כמו i30 שהרגישה לי כמו i25 שהרגישה לי כמו אקסנט.

מכאן בא השם, אקסנט טורבו!

וסליחה מכל בעלי היונדאי/קיה כאן, אני יודע שהאמת לפעמים כואבת.

פורסם

בורות כואבת יותר.. תמשיך להצמד לטעויות ייחוס ולחפש "רפרטואר". תרחיב אופקים ותקרא קצת מעבר, תשכיל ותראה.

אין לי יונדאי או רכב קוראני אבל אני יודע להעריך את ההשקעה שנעשתה בקונצרן הזה.

פורסם
איזה כבוד יונדאי מקבלת? איך חלק מהמגיבים כאן בכלל מעיזים להשוות אותה ליצרניות היפניות והאירופאיות? אתם יודעים כמה אייקונים מוטורים יש ליפנים והאירופאים? אין מקום פה לכתוב, מה יש ליונדאי? לקיה? לדייהו? הקוראנים טובים בלייצר רק רכבים משעממים שמיועדים בעיקר לחברות ליסינג.

על הולוסור הרגילה נהגתי ואני יכול להגיד לכם שהיא הרגישה לי כמו i30 שהרגישה לי כמו i25 שהרגישה לי כמו אקסנט.

מכאן בא השם, אקסנט טורבו!

וסליחה מכל בעלי היונדאי/קיה כאן, אני יודע שהאמת לפעמים כואבת.

אכן, האמת כואבת. הרכבים הנוכחיים של יונדאי עדיפים, לטעמי, בעשרות מונים לעומת רוב הרכבים היפנים המתחרים.

אגב, אתה ילד קטן ? בעלי היונדאי \קיה כאן לא כי אין להם ברירה, אלא כי הם בחרו ברכב הטוב עבורם.

מציע לך, בדיוק כמו בפוסט הקודם שלי, להפסיק עם מצגי השנאה מלאי הבורות שאתה משלשל פה. יש דברים אחרים בחיים לשנוא, יותר מאשר יצרן רכב רק כי הוא "קוריאני" או יוצר רכבים "משעממים". לא נאה לך ? קנה מאזדה 3. רכב יפני מעולה ומהנה לנהיגה ממש כמו פרארי. בדיוק לזה המאזדה 3 נוצרה אגב. להתחרות בפרארי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

^

אך אין צורך להסחף, רכבי יונדאי/קיה אינם עדיפים "בעשרות מונים" לעומת תוצרת יפן.

נ.ב. מי שאוהב לנהוג, מאזדה 3 היא אחלה בחירה עבורו. לכל השאר היא כנראה בינונית.

הם שקרנים, מחירון שלהם זה לא ממש מחירון.

הרכב שלי עלה לכביש ב11\2010 המחירון שהלם זה לדגם הבסיסי ביותר ללא תוספות וללא חישוב החודשים שזה 20 אחוז פחות מהמחירון.

על הגוליטה הם בוודאי לא עושים הנחות .

לא מדויק. אם יש מספר רמות גימור והמחירון הבסיסי הוא לרמת הגימור הבסיסית, כאשר ישנה תוספת לרמות הגימור הגבוהות יותר, הדבר כן יילקח בחשבון.

כן אפשרי לקבל הנחה על הג'ולייטה, מנסיון.

יחד עם זאת, לדעתי (וכנראה שלדעת רבים) מחירה גבוה מדי וגם לאחר הנחה הוא עדיין גבוה (ולאור כמות המסירות שלהם ודלות ההיצע של אלפא בכללי, אני לא חושב שזאת דרך פעולה חכמה מצדם).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אכן, האמת כואבת. הרכבים הנוכחיים של יונדאי עדיפים, לטעמי, בעשרות מונים לעומת רוב הרכבים היפנים המתחרים.

אגב, אתה ילד קטן ? בעלי היונדאי \קיה כאן לא כי אין להם ברירה, אלא כי הם בחרו ברכב הטוב עבורם.

מציע לך, בדיוק כמו בפוסט הקודם שלי, להפסיק עם מצגי השנאה מלאי הבורות שאתה משלשל פה. יש דברים אחרים בחיים לשנוא, יותר מאשר יצרן רכב רק כי הוא "קוריאני" או יוצר רכבים "משעממים". לא נאה לך ? קנה מאזדה 3. רכב יפני מעולה ומהנה לנהיגה ממש כמו פרארי. בדיוק לזה המאזדה 3 נוצרה אגב. להתחרות בפרארי.

הבורות של אנשים כאן ממש שוברת שיאים.

במה יונדאי עדיפים? כל קוראנית חדשה, אולי, אבל רק אולי, יכולה לעשות פוזות על רכב יפני/אירופאי ישן מאוד שעבר זמנו ויצא ממזמן.

אבל בוא ניקח לדוגמה רכבים שיצאו פחות או יותר באותו הזמן ומתחרים זה בזה,

קרא את המבחן הזה,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4334677,00.html

אחר כך תעבור על זה,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4333214,00.html

עדיין אתה בדעתך?

קח עוד דוגמה,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29459-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX-5-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-ix35-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F.aspx

ועד אחת,

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2535810

מה דעתך עכשיו?

לסיום קח משהו מביך,

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2612439

ובקשר להערה החכמה שלך בסוף,

אז כל מאזדה 3, פורד פוקוס, מיצובישי לנסר, רגילה, מהנה יותר לנהיגה מהולוסטר. שלא נדבר על הגרסאות הספורטיביות שלהן שהפכו לאיקונים מוטוריים אמיתיים MPS, EVO, ST, ולא משחקים בנדמה לי כמו היונדאי.

פורסם
^

אך אין צורך להסחף, רכבי יונדאי/קיה אינם עדיפים "בעשרות מונים" לעומת תוצרת יפן.

נ.ב. מי שאוהב לנהוג, מאזדה 3 היא אחלה בחירה עבורו. לכל השאר היא כנראה בינונית.

העדפה אישית, כאמור.

רוב התוצרת היפנית, לדעתי, לא משתווה לתוצרת היונדאית. אני בהחלט מאשים את המפלה הכלכלית שלהם שבאה בעקבות הצונאמי, שגרם לכל החברות שלהם להיות חדשניים ממש כמו סובארו.

לגבי המאזדה 3 - כן, הבחירה הייתה מכוונת. זה רכב כיף למדי לנהיגה - בהשוואה לרכבים המשתפים איתו את אותה מטרה אליה הוא נועד. הולוסטר לא נועדה להתחרות בפרארי ורק התמחור הישראלי שלה מציב אותה כרכב ספורט יקר. זו לא סיבה לתקוף את כל התוצרת הקוריאנית באשר היא. זה לא אומר שהולוסטר נועדה לכפכף לנהג את החושים. זה בהחלט ישראלי לעשות את זה, בכל אופן.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מפתיע שהמיטו בשום גירסה לא מופיע ברשימת המסירות שפורסמה כאן.

אלפא אכן יקרים יותר מדי, אבל אפשר להוריד מחיר די בקלות ובאמת גם יש להם מבצעים כל הזמן.

לא נהגתי בולוסטר ואני גם לא מתכוון. יש משהו ברכב הזה שממש לא נראה לי, מה גם שקשה לי עם קונספט של אוטומט ולא ידני.

אבל כמובן שזו הדעה הלא מבוססת שלי ואני לא רואה סיבה לפסול אוטומטית יצרן קוריאני \ מכל מדינה אחרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הבורות של אנשים כאן ממש שוברת שיאים.

במה יונדאי עדיפים? כל קוראנית חדשה, אולי, אבל רק אולי, יכולה לעשות פוזות על רכב יפני/אירופאי ישן מאוד שעבר זמנו ויצא ממזמן.

אבל בוא ניקח לדוגמה רכבים שיצאו פחות או יותר באותו הזמן ומתחרים זה בזה,

קרא את המבחן הזה,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4334677,00.html

אחר כך תעבור על זה,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4333214,00.html

עדיין אתה בדעתך?

קח עוד דוגמה,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29459-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX-5-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-ix35-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F.aspx

ועד אחת,

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2535810

מה דעתך עכשיו?

לסיום קח משהו מביך,

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2612439

ובקשר להערה החכמה שלך בסוף,

אז כל מאזדה 3, פורד פוקוס, מיצובישי לנסר, רגילה, מהנה יותר לנהיגה מהולוסטר. שלא נדבר על הגרסאות הספורטיביות שלהן שהפכו לאיקונים מוטוריים אמיתיים MPS, EVO, ST, ולא משחקים בנדמה לי כמו היונדאי.

אני רואה שאתה ממש מתאמץ להוכיח פה נקודה.

אפילו חיפשת חיזוקים במבחני נהיגה ישראליים. כל הכבוד, אתה ממש הוכחת לי עכשיו. אני מאמין לך, עכשיו. :lol:

מיצובישי לאנסר רגילה מהנה לנהיגה :lol: מצחיק.

לגבי האיבו, STI, וכל השאר - כבודם במקומם מונח.

כמו שאמרתי (וכנראה בינתך לא מאפשרת לך להבין), אלו רכבים שנועדו להיות הכי מהנים לנהיגה במגבלות מחירם.

הולוסטר טורבו נועדה מראש להיות רכב פוזה עם ביצועים טובים בלבד. אל תשווה לי ולוסטר טורבו לרכבים יקרים בהרבה שתוכננו מהתכלית להיות משהו אחר לגמרי.

גם טנק מרכבה לא מהנה לנהיגה כמו STI או איבו. אז מה ? זה הופך אותו לחרא של כלי רכב ?

נו בחייאת, תינוק. תמצא דברים קצת יותר הגיוניים לשנוא.

פורסם

הלנסר החדשה מהנה לנהיגה הרבה יותר מהולוסטר. תנהג עליה קודם ואז תבין, אני בטוח שחשבת שאני מתכוון לסופר לנסר, בדיוק כמו שחשבת שאני מתכוון לSTI שבעצם כתבתי ST. פוקוס ST.

מה יותר טוב ממבחנים שבוחנים את הגרסאות שנמכרות בישראל ולא סתם גרסאות מהעולם שלא תקבל בחיים?

אתה יצאת הילד, לא אני. אתה מוזמן להמשיך לשפוך את הבורות שלך כאן, זה רק מחזק את דבריי.

• תוכן חדש...