Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן ליונדאי אקסנט טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר טוב ממבחנים שבוחנים את הגרסאות שנמכרות בישראל ולא סתם גרסאות מהעולם שלא תקבל בחיים?

.

נהיגה עצמאית ברכב, תוך השוואה לרכבים אחרים בסגמנט נשמע כמו אופציה לא רעה. זה, כמובן, תוך הבנה באיזה סוג רכב אתה נוהג, למה הוא מיועד ולמה לא וכו'

גם דעה של אנשים אחרים, שאתה מכיר אישית, שיש להם ניסיון רלוונטי בתחום, נהגו ברכבים המושווים, ושאתה סומך על הטעם והדעה שלהם, זו אופציה נחמדה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלנסר החדשה מהנה לנהיגה הרבה יותר מהולוסטר. תנהג עליה קודם ואז תבין, אני בטוח שחשבת שאני מתכוון לסופר לנסר, בדיוק כמו שחשבת שאני מתכוון לSTI שבעצם כתבתי ST. פוקוס ST.

מה יותר טוב ממבחנים שבוחנים את הגרסאות שנמכרות בישראל ולא סתם גרסאות מהעולם שלא תקבל בחיים?

אתה יצאת הילד, לא אני. אתה מוזמן להמשיך לשפוך את הבורות שלך כאן, זה רק מחזק את דבריי.

שמח לחזק את הבורות שלי.

אני מדבר איתך מההתחלה על רכבים יפניים, לכן דיברתי על הsti.

על רכבים אירופאיים, ובכללם גרמניים אני לא מדבר. אין רכבים מזרחיים שאני אעדיף על פניהם.

לגבי המבחנים, יבגני ענה לך ואוסיף; רוב המבחנים האלו מוטים ו/או משקפים דעה של אדם בודד שלא תואמת את הדעה של 99.9999 אחוז מהלקוחות הפוטנציאליים של הרכב. אני, כמובן, מעדיף את תא הנוסעים של איי40 על המאזדה 6 החדשה. בוחן הרכב יגיד לי אחרת? לא. זו דעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הלנסר החדשה מהנה לנהיגה הרבה יותר מהולוסטר. תנהג עליה קודם ואז תבין, אני בטוח שחשבת שאני מתכוון לסופר לנסר, בדיוק כמו שחשבת שאני מתכוון לSTI שבעצם כתבתי ST. פוקוס ST.

אתה יצאת הילד, לא אני. אתה מוזמן להמשיך לשפוך את הבורות שלך כאן, זה רק מחזק את דבריי.

לפני שאתה יוצא כאן על כולם תקרא את מבחני הרכב שאני העלתי לכאן בדף הראשון (שאגב, מדובר במבחני רכב מהארץ) ואח"כ תחזור אלינו עם התובנות שלך. העיקר להעלות כאן מבחני רכב לא קשורים על I40 ומאזדה 6 אתה יודע, נכון? הכותרת שאתה בעצמך ניסחת מדברת על ולוסטר טורבו. אז שב, תקרא, ואז תגיב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפני שאתה יוצא כאן על כולם תקרא את מבחני הרכב שאני העלתי לכאן בדף הראשון (שאגב, מדובר במבחני רכב מהארץ) ואח"כ תחזור אלינו עם התובנות שלך. העיקר להעלות כאן מבחני רכב לא קשורים על I40 ומאזדה 6 אתה יודע, נכון? הכותרת שאתה בעצמך ניסחת מדברת על ולוסטר טורבו. אז שב, תקרא, ואז תגיב.

לא משנה על אילו רכבים הוא מדבר כאשר אין תכלית לאף אחת מטענותיו, המבוססות על שנאה למותג ותו לא. אין בהם דבר המעיד על איכויות מציאותיות של המותג. הוא משווה את הולוסטר לאיבו. נו, באמת. הוא משווה איי40 בגאווה למאזדה 6, כאשר לאחר נהיגה על שניהם אני מעדיף בעשרות מונים את תא הנוסעים המדהים של האיי40 לעומת תא הנוסעים אה-לה סובארו בי3 של המאזדה 6.

אבל מבחני הרכב אמרו שתא הנוסעים של האיי40 מתפרק וגרוע, אז ניחא.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הלוואי וישראלים היו מבינים את זה. אך דעה קדומה היא השלטת עבורם.

גם אני אוהב תוצרת יפנית - כשהיא באמת שווה יותר ממתחרותיה (לראייה, יש לי טויוטה היילקס.)

גם אני מאוהב בתוצרת אירופאית - כמעט תמיד, אפילו אם מתחרותיה מושכות ממנה. (לראייה, יש לי וואגית טוראן)

אך אני מאוד אוהב תוצרת ששווה את מחירה ולא אכפת לי כלל מעברה. (לראייה, יש לי יונדאי I35.)

עכשיו אני יהפוך בעיני הישראלי למוטה ולא אובייקטיבי. הרי יש לי יונדאי.

פורסם
שמח לחזק את הבורות שלי.

אני מדבר איתך מההתחלה על רכבים יפניים, לכן דיברתי על הsti.

על רכבים אירופאיים, ובכללם גרמניים אני לא מדבר. אין רכבים מזרחיים שאני אעדיף על פניהם.

לגבי המבחנים, יבגני ענה לך ואוסיף; רוב המבחנים האלו מוטים ו/או משקפים דעה של אדם בודד שלא תואמת את הדעה של 99.9999 אחוז מהלקוחות הפוטנציאליים של הרכב. אני, כמובן, מעדיף את תא הנוסעים של איי40 על המאזדה 6 החדשה. בוחן הרכב יגיד לי אחרת? לא. זו דעתי.

אם אתה מעדיף את תא הנוסעים של הi40 על פני מאזדה 6, בכיף. האם זה אומר ש99.99 אחוז מהאנשים חושבים כמוך? 99.99 אחוז שלא.

אני אישית מעדיף את תא הנוסעים של המאזדה על פני היונדאי, אז מה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אם אתה מעדיף את תא הנוסעים של הi40 על פני מאזדה 6, בכיף. האם זה אומר ש99.99 אחוז מהאנשים חושבים כמוך? 99.99 אחוז שלא.

אני אישית מעדיף את תא הנוסעים של המאזדה על פני היונדאי, אז מה?

זה מה שאמרתי? הבנת הנקרא שלך, כמו של פותח השרשור לוקה בחסר.

כמו שאמרתי שאף אחד לא ישנה את דעתי על תא נוסעים כזה או אחר, כך גם לך או לכל אדם באשר הוא.

אגב, אל תסטה יותר מדי. 99.99% אחוז זה לא. כשאמרתי 99 אחוז, התכוונתי לדעה מורחבת, לא ספציפית לתא הנוסעים.

כל כוונתי בדוגמת תא הנוסעים הייתה להראות שהכל פה עניין סובייקטיבי ושתוצרת יפנית לא עולה על תוצרת קוריאנית בנוק אאוט. יש פרשנויות שונות לאיכויות של רכבים וטענות פותח השרשור מוטות מהסיבות הלא נכונות.

פורסם

^

כתבת שמרבית המבחנים הללו אינם משקפים את הדעות של 99.9999 (הנה, 4 ספרות אם אתה מתעקש :)) אחוז מהאנשים. אני מסכים איתך שבכל הנוגע לעיתונות רכב, קיים תחום אפור לא קטן, למרות זאת, מדובר על אנשים שנוסעים בהרבה מאוד רכבים, כל הזמן ולכן יש להם בסיס טוב לבצע השוואות.

נ.ב. הכתב הספציפי הזה דווקא די בסדר לדעתי (ולא, לא בגלל שהוא הכפיש את יונדאי).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שוב לגבי האחוזים - הכוונה היא לדעה מורחבת על הרכב. כלומר דעה של בוחן היא דעה עצמאית ונוגעת להמון אספקטים שונים. כל אספקט זוכה לדעה. אך אחרים יאמרו - אני מסכים, אך מסתייג.

סביר להניח שמעט מאוד אנשים יסכימו עם 100% מדבריו של כותב. זו כוונת המשורר.

• תוכן חדש...