Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת תא כפפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט אופטרה 5 דלתות הנמורה בתא כפפות לפעמיים עובדת לפעמיים לא בפתיחת התא.

זאת אומרת לפעמיים שאני פותח את התא המנורה נדלקת וסוגר ואז פותח שוב והיא לא נדלקת. ואז שוב לא.

וכעבור כמה זמן מנסה. אין איזה משהו שמפריע לתא להסגר. נפתח ונסגר בלי בעייה

לפי דעתי יש שם בעיה עם המגע שלו או החיישן. הבעיה שאני לא יודע איפה הוא נמצא. כמובן ניסתי את זה עם זה שאורות הרכב דלוקים ובלי. המנורה לא שרופה כי היא נדלקת לפעמיים..

הצעות ??

פורסם

בעיה במגעים, לפרק את הבית נורה בתא הכפפות, בדרך כלל צריך למתוח קצת את החתיכת ברזל שמחזיקה את הנורה, אם זה לא עוזר יכול להיות זה בעיה במתג, אם אכן יש מתג, תתן מכות מעל התא כפפות בדש בורד אני מאמין שזה ידלק זמנית עוד הפעם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...