Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מתלבטים האם לרכוש סיטרואן חדשה מיניוואן פיקאסו C-4

האם ידועות תקלות בסיטרואן C-4 בכל הקשור לגיר הרובוטי?

האם זהו אוטו אמין שאינו רואה מוסך?

אנו מצתלבטים בין הסיטרואן המרווח יותר לבין טיוטה ורסאו שקצת צפופה ונראית מאוד לא מפנקת

מישהוא יכול לעזור?

תודה

פורסם

הסיטרואן C4 פיקאסו הוא די אמין אבל אי אפשר להגיד שהוא "לא רואה מוסך". הגיר הרובוטי שלו יחסית בסדר אבל זה אף פעם לא מושלם בגירים האלו. מהבחינה הזאת הורסו עדיף אם כי צריך לקחת בחשבון שמדובר בדגם חדש ולך תדע מה יהיו המחלות שלו (אם בכלל).

אבל האמת היא שאם אני הייתי צריך לבחור מיניוואן 7 מקומות בתקציב הזה לא הייתי בוחר אף אחד מהם. רנו גרנד סניק דיזל או פיג'ו 5008 או שברולט אורלנדו הם דיל טוב יותר לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לטעמי האישי, הגיר הרובוטי-חד-מצמדי של ה C4 פיקאסו כ"כ גרוע, שמחייב נהיגת מבחן ברכב ה"מתפלל" ולהחליט אם התופעת לוואי הזו מקובלת עליך.

עליי, לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הסיטרואן C4 פיקאסו הוא די אמין אבל אי אפשר להגיד שהוא "לא רואה מוסך". הגיר הרובוטי שלו יחסית בסדר אבל זה אף פעם לא מושלם בגירים האלו. מהבחינה הזאת הורסו עדיף אם כי צריך לקחת בחשבון שמדובר בדגם חדש ולך תדע מה יהיו המחלות שלו (אם בכלל).

אבל האמת היא שאם אני הייתי צריך לבחור מיניוואן 7 מקומות בתקציב הזה לא הייתי בוחר אף אחד מהם. רנו גרנד סניק דיזל או פיג'ו 5008 או שברולט אורלנדו הם דיל טוב יותר לדעתי.

כשאתה כותב שהתקציב זהה על איזה סכום פחות או יותר אתה מתכוון? כמו כן, למה לפי דעתך הם יותר עדיפים?

פורסם

רוב המיניוואנים האלו נמכרים בטווח המחירים של 160-170 אלף ש"ח. הפיקאסו קצת יותר זול כמדומני אבל עדיין באזור.

פיג'ו 5008 עדיף על הפיקאסו מבחינת ביצועים ושילוב מנוע-גיר. עדיף על הורסו מבחינת מרווח פנים (ורסו קודם, עוד לא ראיתי את הנוכחי).

שברולט אורלנדו עדיף גם על הפיקאסו וגם על הורסו מבחינת ביצועים, ועל הורסו מבחינת נוחות.

רנו גרנד סניק דיזל הוא בערך המיניוואן הכי חסכוני בדלק שאפשר למצוא היום, צריכת דלק אמיתית סביב 15 קילומטרים לליטר! אז מהבחינה הזאת הוא בוודאי עדיף, מה גם שהוא די נוח ומאובזר.

פורסם
רוב המיניוואנים האלו נמכרים בטווח המחירים של 160-170 אלף ש"ח. הפיקאסו קצת יותר זול כמדומני אבל עדיין באזור.

פיג'ו 5008 עדיף על הפיקאסו מבחינת ביצועים ושילוב מנוע-גיר. עדיף על הורסו מבחינת מרווח פנים (ורסו קודם, עוד לא ראיתי את הנוכחי).

שברולט אורלנדו עדיף גם על הפיקאסו וגם על הורסו מבחינת ביצועים, ועל הורסו מבחינת נוחות.

רנו גרנד סניק דיזל הוא בערך המיניוואן הכי חסכוני בדלק שאפשר למצוא היום, צריכת דלק אמיתית סביב 15 קילומטרים לליטר! אז מהבחינה הזאת הוא בוודאי עדיף, מה גם שהוא די נוח ומאובזר.

ההתייחסות שלך היא לרכבים חדשים. אני לא בטוח אגב שלזה התכוון פותח השרשור.

מבחינת רכבים לא חדשים יש פער לא קטן בין ה-c4 פיקאסו לפיג׳ו 5008. משהו כמו 20-30 אלף ש״ח.

מבחינת רכבים משומשים האם קיים גרנד סניק דיזל והאם עדיין זוהי הבחירה הטובה ביתר בעינך?

פורסם
ההתייחסות שלך היא לרכבים חדשים. אני לא בטוח אגב שלזה התכוון פותח השרשור.

ככה זה שמשתמשים חדשים בפורום מתעקשים לשחק איתנו משחק הניחושים, מבקשים עזרה ולא מספקים את כל הפרטים. אבל ממה שאני ראיתי בהודעתו -

אנו מתלבטים האם לרכוש סיטרואן חדשה מיניוואן פיקאסו C-4

מבחינת רכבים לא חדשים יש פער לא קטן בין ה-c4 פיקאסו לפיג׳ו 5008. משהו כמו 20-30 אלף ש״ח.

מבחינת רכבים משומשים האם קיים גרנד סניק דיזל והאם עדיין זוהי הבחירה הטובה ביתר בעינך?

כמובן שאם מדובר על רכבים משומשים אז יש גם שיקולים אחרים, כמו שיקול המחיר. סיטרואן C4 פיקאסו נמכר במחירים נמוכים יחסית וזמינותו גבוהה, מה שאומר שבכל זאת הוא יכול להיות קניה אטרקטיבית במקרים מסוימים. כחדשים ההפרש ביניהם הוא יותר לכיוון ה-10 אלף ש"ח (155 פיקאסו, 165 הפיג'ו).

לגבי הגרנד סניק - למיטב זכרוני דגם הדיזל הגיע לארץ ממש לפני כמה חודשים כך שכנראה הוא לא רלוונטי כמשומש. אולי היו סניק דיזל בשנתונים היותר מוקדמים (שנות ה-2000 המוקדמות) אבל לא לאלו כוונתי.

• תוכן חדש...