Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמכרנו את הפנדה, וברשותנו פונטו איבו ידנית החלטנו להמשיך את הרומן המוצלח עם פיאט.

חיפשנו רכב לאמי שחייב להיות אוטומט.

ספציפית כיוונו לפיאט בראבו אוטומטית, הבעיה שהתקציב היה מוגבל ורצינו רכב חדש יחסית עם ק"מ נמוך ולא היו הרבה אופציות בשוק.

האמת שכבר סגרנו רכב כזה שהתאים לנו בול, אבל הבעלים שלו נתקל בקשיים בהוצאת הרכב מהשיעבוד לבנק גם אחרי שהובטח לו תשלום על ידנו נתנו לו שבועיים וקיבלנו ממנו תשובה שלילית לגבי הפרוצדורה מול הבנק, ולכן ירדנו מזה.

כיוונו מחדש לפונטו איבו אוטומטית וסגרנו היום על אחת שנת 2012 עם פחות מ7000 ק"מ שעלתה באפריל על הכביש.

הרכב נקנה יד 0 מהיבואן ע"י אדם פרטי יש לנו את כל הניירת, עם חיישני רוורס ומרימי שמשות כתוספות מהחברה.

בדקנו עם המוסך שלנו, מוסך עדי בחדרה מעולה דרך אגב, שלא מדובר ברכב לימון, נאמר לנו שהוא נכנס ב1700 ק"מ למוסך להחלפת משאבת בלם במסגרת האחריות.

הוא נקנה מטרייד אין של שברולט בחדרה, אני רוצה לציין שהשירות היה מצויין סוכן המכירות אבירם היה אדיב מאוד עם נכונות לעזור ולסגור עיסקה.

העיסקה נסגרה על 58 אלף שקלים, לרכב כבר עשו בדיקה בסעיף הליקויים- מרכב בעלי משמעות נמוכה נמצא כיפוף בפגוש לא ראינו עדיין את הרכב אז אנו לא יודעים כמה זה חמור.

חוץ מזה בבדיקה שלהם לא מצויין שום דבר.

קיבלנו הבטחה על שילדה גיר ומנוע, ולכן זה לא ממש מדאיג אותנו.

אנחנו ניקח אותו לבדיקת מרכב בלבד כדי לשלול פגיעה משמעותית וזה בעצם השלב האחרון שנישאר בעיסקה.

מה אתם אומרים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מה אני אומר - מריח כמו מלכודת נוראית.

תיקח את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר בו ובשום פנים ואופן אל תסכים שהמוכר ישלח אותך למכון מטעמו מהבחירה שלו!

יש לי הרגשה שהכיפוף יהיה קצת יותר מכיפוף.

זו עונת גשמים וזה זמן מצויין להרים שטיחים של תא מטען ולראות שאין שם חלודות או חס וחלילה בריכות קטנות של מים.

אני לא אשכח את היום בו נסעתי לבדוק ניסאן אלמרה פרפקט ביחד עם אבא שלי וכשנגענו ברצפת תא המטען שהרגישה לנו ספוגית משהו במקום בד לבד יבש, אמרו לנו - לקחנו את הרכב לשטיפה ועשו לו שטיפה יסודית בתא המטען :lol:

הרכב כנראה אכל כאפה מאנטילופה פרה-היסטורית!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב לא מדובר במוכר פרטי מדובר בטרייד אין של שברולט, בחוזה מצויין בפירוש שהם מתחייבים על מנוע גיר שילדה ולדעתי הם לא התחייבו על זה סתם ויטרטרו בנאדם.

יש גם תמונות שלו מכול הזוויות ולא ראינו שם איזשהו כיפוףרציני ובולט לעין(או ממש טוב או ממש רע), בכול מקרה אני יעדכן אם זה יעניין מישהו.

אנו ניקח אותו לבדיקת מרכב ושילדה מטעמנו בכול מקרה כדי להיות בטוחים ציינתי זאת, ואין להם שום בעיה עם זה.

לגבי הגשם אין מה לדאוג הרכב נמצא אצלם כבר יותר משבוע ככה שהוא לא נסע בסערה האחרונה.

פורסם

אם זה מ chevrolet certified סניף חדרה, אתה יכול להיות רגוע , לדעתי.

כל רכבי החברה שלנו מגיעים משם (מסניף ראשל"צ, ליתר דיוק). מנסיון של שנים אחורה (עוד כשקראו לעצמם UMI OUTLET) ,תמיד עמדו בכל ההבטחות. מה שיצא בבדיקה שלהם, יצא גם בבדיקות מטעמנו. כל מה שהבטיח הנציג בוצע.

(פעם ביקשתי שיחליפו פס קישוט מתקלף בדלת של אחת האופטרות. הנציג אישר את הבקשה, אבל הרכב נכנס ל"שירות פעיל" אצלנו, והאמת, פשוט שכחנו מזה. :oops: הרבה אחרי זה היו היה מתקשרים ומזכירים לנו לבוא לקבל פס חדש...)

לך לבדיקה נוספת במכון משלך. אסור לוותר על זה. אבל אני מניח שחוץ מקצת שקט נפשי, לא תמצא שם משהו חדש.:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הסוכן בדק מולי במחירון יצחק לוי ויצא 75 אלף. באתר של לוי יצחק יצא לי 66 אז אני כבר לא יודע מה להגיד, בכול מקרה זה מחיר טוב ביחס למחיר שאנשים מבקשים ביד 2 על רכבים הרבה פחות חדשים.

natco תודה על התגובה, זה אכן מהם.

הם נראים חברה מאוד אמינים וכבר ציינתי שהם השאירו עלינו רושם ממש טוב מבחינת שירות ורצינות. הם לא מסתירים שום דבר קיבלנו את כול המסמכים של הרכב כולל חשבונית העיסקה של הלקוח מול היבואן הכול.

הבדיקה היא כדי לשלול מקרים לא נעימים סך הכול אנחנו מאמינים שהם אומרים לנו את האמת.

פורסם

העסקה יצאה היום לפועל.

לקחנו את הרכב לבדיקת מרכב ושילדה בשביל הראש השקט לא התגלה שום דבר מיוחד.

יש תמונה של ה"כיפוף" בפגוש שסודר ע"י שברולט.

חוץ מזה אין יותר מדי מה להגיד הרכב חדש, אפילו הריח עוד לא עזב אותו.

2 הפתעות נעימות נוספות:

לאחר שהעברנו בעלות נשלח שובר של סמל"ת לטיפול ראשון חינם(שמן ומסננים) וברכה על הצטרפותנו למשפחת סמל"ת אז תודה רבה למרות שאנחנו לא חדשים, זו הפיאט השלישית ברצף ונקווה שתתנהג כמו הקודמת והפונטו המקבילה של אבא.

נורת הדלק של הרכב דלקה והחברה בשברולט לקחו את הרכב לתחנה ומילאו סכום של מאה שקלים גם יפה מאוד.

סך הכול אנחנו מרוצים מהעסקה ומודים לכול הנוגעים בדבר.

dsc0139zu.jpg

dsc0140pr.jpg

• תוכן חדש...