Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי רדיאטור לפני חודשיים לחדש מהשקית.

יש איבוד קטן של מים גם לאחר משאבת מים חדשה.

כמות של כ 200 CC לשבועיים.

יש סימנים מוזרים בצורת התזה ליד הפקק - בעבר נאמר לי שיתכן שבורח נוזל מהפקק, ברדיאטור הקודם זה לא קרה אבל נוצר בו חור (של DENSO).

בחדש זה כן קורה (לא יודע מה התוצרת על פי המוסכניק נקנה דרך חברת אמסטרדם יבואנים).

עשיתי כמה בדיקות בעצמי לאחר עזרה מהפורום ששאלתי בשרשור קודם על סימני איבוד מים דרך המנוע:

* אין סימני טחינה על הפקק מילוי שמן מנוע ולא על המדיד שמן.

* אין עשן לבן מהמנוע בשום התנעה.

* לא חסר שמן וכמות השמן לא השתנתה ב 2500 ק"מ האחרונים לאחר טיפול מקיף שכלל 10K.

* לא רואה נזילה מתחת למנוע (גם קשה למצוא אחת עם כל הגשמים שירדו ומפאת הזמן שאני עובד מ 7 בבוקר עד 8 בערב חשוך).

* מצאתי נזילה בפנים הרכב ליד הנהג אבל לא נראה כמו מי קירור גם הריח קצת מעופש של מים ייתכן ומדובר במרזב סתום כפי שהסבירו לי בעבר.

* הרדיאטור נקי מבפנים לגמרי, אין סימנים של חלודה (הוא חדש) או סימנים של שמן במים. ירוקים בצבע נקי.

תודה רבה

IMAG0546.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

* מצאתי נזילה בפנים הרכב ליד הנהג אבל לא נראה כמו מי קירור גם הריח קצת מעופש של מים ייתכן ומדובר במרזב סתום כפי שהסבירו לי בעבר.

יש מצב הרדיאטור חמום שלך נוזל ולכן הרכב מאבד מים

• תוכן חדש...