Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני מתכוון לקנות רכב (כנראה מונדאו 2002) ורציתי לדעת אם בכלל שווה להשקיע בבדיקה במכון ברכב שמחירו הוא זול יחסית...או שאפשר פשוט להביא מישהו עם ידע בסיסי שיכול להעריך את הרכב??

נגיד והחלטתי ללכת לבדיקה..אני יודע שברכב ישן יחסית יעלו מלא ריג'קטים...אך ממה עליי לפחד במיוחד (ברור מאליו אם יש פגיעה בשלדה) איזה תיקונים עלולים לעלות לי ביוקר? ומה בעצם סתם כסת'ח של המכון..?

פורסם

אני לא הייתי לוקח רכב כזה לבדיקה במכון. הרכב הוא ישן, והתוצאה תהיה מלאה במלא ריג'קטים ככה שבכול מקרה תצטרך לקחת את הרכב למוסך שהוא יסביר לך מה חרטא ומה אמיתי.

הייתי לוקח מקסימום לבדיקת שלדה בלבד, ואת השאר נותן למוסכניק שאתה סומך עליו שיבדוק.

פורסם
אני לא הייתי לוקח רכב כזה לבדיקה במכון. הרכב הוא ישן, והתוצאה תהיה מלאה במלא ריג'קטים ככה שבכול מקרה תצטרך לקחת את הרכב למוסך שהוא יסביר לך מה חרטא ומה אמיתי.

הייתי לוקח מקסימום לבדיקת שלדה בלבד, ואת השאר נותן למוסכניק שאתה סומך עליו שיבדוק.

זה גם מה שעשיתי עד היום...פשוט המחיר כל כך אטרקטיבי שאני מפחד שתהייה לי איזה בעיית מנוע חמורה או גיר... כל השאר שטויות..אגב יש לבחור בדיקה מלפניי שנה כאשר הוא רכש את הרכב והבדיקה נקייה (באופן יחסי כמובן..) אז לדעתי אם היה שיפוץ שלדה או משהוא כזה ניתן יהיה לראות את זה די מהר לא??

פורסם

המחיר מאוד אטרקטיבי, כי כמות התקלות שיהיו לך יעלו יותר מהמחיר של הרכב.

היה לחבר שלי אוטו כזה שמור, עם 130 אלף קמ, הלך המדחס, הגיר פעמיים, תושבות מנוע ומה לא.

לדעתי תחפש רכב אחר.

פורסם

מחיר אטרקטיבי הוא תולדה של אי סחירות של הדגם + זלילת דלק שבימינו הוא יקר + תקלות בלאי וזמן שהן יקרות מאוד לתיקון ברכב מנהלים ישן.

פורסם
זה גם מה שעשיתי עד היום...פשוט המחיר כל כך אטרקטיבי שאני מפחד שתהייה לי איזה בעיית מנוע חמורה או גיר... כל השאר שטויות..אגב יש לבחור בדיקה מלפניי שנה כאשר הוא רכש את הרכב והבדיקה נקייה (באופן יחסי כמובן..) אז לדעתי אם היה שיפוץ שלדה או משהוא כזה ניתן יהיה לראות את זה די מהר לא??

ואתה חושב שמכון יתן לך אינדיקציה אם יש בעיה במנוע או בגיר???

הוא יכתוב לך את הקשקוש הרגיל של "בלאי גבוה, לחץ עוקה גבוה, יש לבדוק רצועת תזמון" ו-"נקישות בתיבת הילוכים אוטומטית", ואין אחריות על תיבה אוטומטית.

אם אתה רוצה, תביא לי 600 שקל,ואני גם אדפיס לך את זה :)

פורסם

עכשיו נפגשתי עם בעל הרכב...

הרכב יד חמישית..מבדיקה שנעשתה היום במכון חדש בקרית גת לא נמצאו שום בעיות מיוחדות חוץ מבלאי וזמן...

הרכב עבר 165k

מבחינה חיצונית ופנימית הרכב נראה מעולהההה (ואני יודע שמראה יכול להטעות)

במחיר של 15 וחצי שווה את הקנייה?? (מונדאו 2002 מנוע 2.0 )

• תוכן חדש...