Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה היה לי מנוי של שנה לתוכנת הנורטון המדוברת.

המנוי הסתיים ואני חושב האם לרכוש חדש לעוד שנה או שאפשר להסתפק במה שחלונות 7 מציעה?

העלות של מנוי לשנה היא 95 ש"ח ואני יכול להתקין את הדיסק ב3 מחשבים.

אני מוכרח לציין שהתוכנה השתדרגה עם השנים ונהייתה פחות ופחות מציקה גם לי וגם לביצועי המערכת.

מותקנת אצלי כרגע הגירסה האחרונה של 2012.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

פורסם

לדעתי האישית, אם אתה נמצא מאחורי נתב, לא משתמש בIE (במיוחד גירסאות ישנות), יש לך חלונות 7, ואתה לא מתקין כל מיני ח#א על המחשב רק כי כתוב עליו "סרגל כלים חינם", אז יספיק לך האנטיויריס החינמי של מייקרוסופט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים עם "מניאק שמן", נהגתי להתקין על המחשבים שלי FIREWALL ואנטי וירוס. אין בכל זה צורך, FIREWALL אני לא מתקין ואפילו מכבה את זה של הווינדוס ובאנטי וירוס אני משתמש בזה שמגיע עם ווינדוס 7/8.

קודם כל חבל על הכסף שלך, דבר שני, אנטי וירוס ועד כמה שזכור לי מתקופה שהתקנתי אותו, במיוחד זה של נורטון, רק גוזל משאבים מהמחשב וגורם לו להיות איטי יותר.

פורסם

תתקין את האנטיוירוס החינמי של מייקרוסופט. כאשר יש את האנטיוירוס הזה אני לא מבין מה הטעם לשלם תוספת כסף על אנטיוירוס אחר כלשהו. זה ניקרא SECURITY ESSENTIALS.

או תעבור ללינוקס ואז אתה לא צריך אנטיוירוס. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא התקנתי שום אנטי ווירוס אף פעם, עובד מצוין. גם לא מה שמייקרוסופט מביאים בחינם.

כל עוד לא גולשים עם אקספלורר, וכל עוד אין משתמשים טיפשים במחשב שמתקינים כל דבר שקופץ להם באינטרנט.

(בווינדוס 7 כבר יש יחסית אבטחה, לא הזוועה שהיתה בXP)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

דבר ראשון, נורטון לא שווה שתחשוב בכלל על לקנות רשיון שלו. איכשהו למרות שזה אנטי ווירוס גרוע, השם שלו נשמר ועדיין דוחפים אותו לכולם. אם אתה רוצה משהו טוב, יש לך קספרסקי או nod32.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האנטיוירוס של מיקרוסופט פשוט מדהים, חצי שנה איתו ולא התריאה אפילו פעם אחת.

עוזר בעיקר להרגשה העצמית, מעבר לזה הוא פשוט לא עושה כלום.

סריקה מהירה אם NOD וואלה יש 250 קבצים נגועים, מה שמעצבן שזה קבצי מערכת, נדרש שחזור/התקנה מחדש של המערכת, או לא לתקן בכלל.

אם כבר בחינם אז לך על AVAST, עושה עבודה לא רעה, נדרשת הרשמה קצרצרה פעם בשנה בחינם כמובן.

אודי A4

דימה.

פורסם

בוא נגיד ככה - פירוול - מיותר!.

מה שכן מומלץ מאוד אנטיוירוס ויש לך אחלה חינמיים כמו avira.

כמו שאמרו קודמיי אם כבר לשלם על אנטיוירוס זה אן קספרסקי או nod32.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בתור אחד שנמנה (פעם) על הצוות שבסופו של דבר פיתח את ה-Microsoft security essentials - לך על זה!

ה-Avast כל הזמן שולח הודעות עם הצעה לשדרג לגירסה בתשלום.

ה-MSE לעומתו שומר על דיממת אלחוט (למעט אם נתגלה וירוס), הוא גם לא מעמיס את המחשב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנטיוירוס שלא מעמיס לא עובד, עובדה עצובה.

העומס נוצר מבדיקת חתימות וירוס בכול קובץ וקובץ שאתה נגש עליו.

אומנם בשנים האחרונות בגלל שהחומרה השתפרה זה פחות מורגש אבל עדיין קיים.

אודי A4

דימה.

פורסם
אנטיוירוס שלא מעמיס לא עובד, עובדה עצובה.

מאיפה הבאת את החארטה הזו?

בהחלט אפשר שאנטי וירוס יעבד ולא יעמיס. אם הוא טוב ויעיל - הכל עובד ולא מורגש, אלא אם מדובר בקבצים ענקיים בנפח.

אנטי וירוס הוא חובה וחיוני, גם לגלישות וגם לחיבורים חיצוניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מחיבור של 1+1 , נקח DB פשוט שכולל 90 אלף חתימות של וירוס , נבדוק אחת אחת , על כול קובץ וקובץ.

התוצאה שצריך לבדוק כול קובף 90K פעמים, כמובן שיש מנגנונים שחוסכים הרבה מהעבודה ועדיין התהליך אמור לקחת זמן.

אם הוא לא לוקח זמן אז כמות הבדיקות שנעשת קטנה יותר.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...