Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, mthree כתב:

לאחר התבוננות בסירטון נראה שגם רוכב האופנוע איננו שה תמים ולדעתי גם הוא נכנס לצומת ברמזור אדום.

לפי הסירטון, נהג המונית התקרב לצומת ובערך בשניה 7 הרמזור הפך מצהוב לאדום. נהג המונית מתעלם מהאור האדום ונכנס לצומת בשניה 10 לערך ושם פוגע באופנוע.  לדעתי לרוכב האופנוע לא היה אור ירוק בעת שנכנס לצומת. 

מדוע? מכיוון שבשניה 10-11 בסירטון, הרמזור לפניה שמאלה בכיוון הנסיעה של המצלם והמונית הופך לירוק. מסלול הפניה שמאלה חוצה את נתיב הנסיעה של האופנוע לכן בהכרח לאופנוע צריך להיות רמזור אדום. השערה זו מתחזקת אם מסתכלים בפריים האחרון של הסירטון (שניה 30). בפריים הזה רואים שהרמזור בכיוון הנסיעה של האופנוע הופך מאדום לאדום-צהוב כלומר רק 20 שניות מעת כניסת המונית לצומת יש מופע ירוק לכיוון ממנו הגיע האופנוע.

אשמח לחוות דעתכם.

בקשר לאופנוע, לא הצלחתי למצוא פריים שבו הוא מגיע מצד שמאל(זאת אומרת שלא בהכרח הוא מגיע מהכיוון שבו אתה מתאר)
בגלל הסיבה הזו, אני חושב שהוא דווקא רצה לפנות שמאלה(או פרסה) מהצד שמולנו בסרטון, ולצד הזה הרמזור משתנה כמו שהשתנה בצד של הצלם. זאת אומרת נסיעה ישר נהיה אדום, ופניה שמאלה נהיה ירוק.

בעקבות 2 הדברים האלה, הדעה שלי היא
שהאופנוע פנה שמאלה בצומת בדיוק או רגע לפני שנהיה לו ירוק.- ואני לא יודע לקבוע חד משמעית,
לעומת הנהג מונית שחד משמעית נסע באדום.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

@mthree ניתוח יפה, אם כי הסיפא לא מדוייק. ויש עוד חיזוק - בסוף הסרטון רואים את הרמזור שמול הדו״ג כשעליונתמרור המצביע ישר ושמאלה, אדום. אם גוררים את סרגל הזמנים שמאלה אפשר לראות שאינו מתחלף החל משניה 9 , שבה הוא מופיע לעין המצלמה, לפני שהדו״ג נכנס לצומת.

תאונה בין שני נהגים שחוצים באדום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם שינו את חוקי התנועה ולא ידעתי?

לא ברור מה נהג האוטובוס ניסה לעשות, עד שזה נהיה ברור...

"אני מאותת, תתמודדו"

• מבאס 3
  • מעניין 1
פורסם

לא בדיוק, הג'יפ והאוטובוס יישמו את חוקי התנועה של דרום אמריקה: זכות הקדימה לרכב הגדול יותר. נהג היונדאי(?) עשה עבירת תנועה חמורה וייענש ע״י בבון מזדמן.

אלי, ברכב אתה חייב לעבור למוזיקה יותר צ'יל, זה יעזור לך בעולם הבבונים.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 22 דקות, borsood כתב:

לא בדיוק, הג'יפ והאוטובוס יישמו את חוקי התנועה של דרום אמריקה: זכות הקדימה לרכב הגדול יותר. נהג היונדאי(?) עשה עבירת תנועה חמורה וייענש ע״י בבון מזדמן.

אלי, ברכב אתה חייב לעבור למוזיקה יותר צ'יל, זה יעזור לך בעולם הבבונים.

אני כבר כמעט ולא שומע מוזיקה בנסיעה, זה פשוט מתחיל אוטומטית כשהאנדרואיד אוטו מתחבר, והנסיעה הייתה קצרה אז לא הפעלתי משהו אחר

פורסם

יש אופציה בAA לכבות ניגון אוטומטי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אשמח שנמשיך בפרטי ןתבביר לי איך כי זה מחרפן אותי ולא הצלחתי לבטל את זה

פורסם
בתאריך 21.12.2025 בשעה 15:29, גולדן191 כתב:

דוקטור פישר - כי זה בדוק שלא תתני זכות קדימה בכיכר!

לצערי זה קורה כל כך הרבה שכבר התרגלתי... כל עוד זה לא גורם לי לבלום בחוזקה או כמעט להתנגד אני כבר לא מתעצבן...

• מבאס 1
פורסם

גולדן.

בחייך. 

צא מזה. 

אני חווה את זה יום-יום. כמה פעמים ביום. 

הפסקתי להתייחס. אחרת הייתי מתחרפן. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...