Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב נוסע באור אדום.

פעם הבאה תציין זמן, שלא נחכה 15 שניות לחינם מחיינו.

*** לא התבלבל בשיט, הבן אדם בכל ללא שם לב והמשיך כאילו אין מחר.

מקרה קלאסי של "אין לי מושג מה קורה על הכביש ולמעשה לא בדיוק אכפת לי".

לשמחתו, לא פנו שמאלה מהנתיב הנגדי.

אם לא בטוחים באור הרמזור כשעסוקים בנייד, בודקים שוב ושוב.. אין ברירה.

פורסם
לא אמשיך להתווכח איתך רק אציין עובדות כי כנראה הסתכלת על חצי סרטון

ב12:42:50 היא מתחילה רברס. וחוזרת עליו פעם או פעמיים עד

12:44:18

הרברס שלי מתחיל ב1:05 בסרטון וב1:14 אני כבר בחניה.

שבת שלום

בוא נדייק: היא אמנם התכוונה לצאת ב-12:42:50, אבל אז הרכב האדום יצא מהחניה והפריע לה. חיכתה עד שהוא יסע ואז, בערך ב-12:43:45 התחילה שוב וסיימה ב-12:44:18. סה״כ: 33 שניות.

(או שאתה טוען שהיתה צריכה לקחת רברס כשיש רכב נוסף בתנועה מאחוריה?)

אתה התחלת את הרברס (הראשון, מתוך שניים שנדרשו לך להכנס) ב-12:44:25 וסיימת לחנות ב-12:44:45, סה״כ: 20 שניות.

ובכל אופן, לא הבנתי איך זה שהיא חונה לאט הופך אותה ל״סכנה בכביש״. מה הקשר?

פורסם

רכב נוסע באור אדום.

שמע, יכול לקרות לכולם, זה נראה שהוא עצר והרמזור לפניה שמאלה התחלף לירוק והוא פשוט חשב שזה גם וגם, לאבא שלי קרה בכביש מהיר לכיוון יבנה כאשר היינו רק שנתיים (בערך) בארץ, והוא איזה 56 שנה על הכביש...

יש מצב שזה הפוך והוא פשוט זרק זי*, אבל אי אפשר לדעת.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

כל מיני דברים שגרתיים, שום דבר מיוחד.

00:00 איך עוברים על פני 4 נתיבים ב-2 שניות.

00:10 איך עוברים על פני 5 נתיבים ב3 שניות.

00:20 אני צריכה ימינה ועכשיו. בהצלחה לכולם.

00:38 מקבץ נהגי חיפה\נ שר.

00:53 נת"צ ואי תנועה הם אוברייטד, העיקר לא לעמוד בפקק כמו כולם.

01:00 עפיפון בלי חוט. זולג לתוך השמאלי, אולי בטעות, ללא שום סיבה ומבלי לראות אותי. משייט לו לאט בכיף ובסוף גם נעקף מימין פשוט ניתוק מוחלט מהכביש והסביבה.

01:17 הסיבה שיש פקקים כל יום במחלף גלילות, למעט העומס, היא ריבוי נהגים שנדחפים למחלף בשנייה האחרונה. הפעם זה מובהק, כי רואים את הכביש סגור ממרחק של מאות מטרים ועדיין יש דבילים שנוסעים עד המחסום עצמו ואז משתלבים ממהירות עמידה לתוך תנועה שנעה בקצב בין-עירוני. פשוט יוצרים פקק מכלום.

01:30 אנשים עוקפים בנת"צ זה סבבה ואני משאיר מרווח שלא יהיו בלימות לאחור. רק שהפעם התופעה מחמירה כי שני הבולבולונים בסוף נוסעים עד המצלמה, בולמים לעצירה מוחלטת לפניה ואז נדחפים לתנועה. רמת סוציומטיות: מעל 9000.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רעיון המצלמות הסטטיות בנת"צ הוא חלמאות ברמה ישראלית.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

"00:10 איך עוברים על פני 5 נתיבים ב3 שניות." פשוט מטומטם. מסוכן בטירוף.

לגבי המצלמות בנת"צ בכביש החוף, זה פשוט מסוכן. אנשים נוסעים שם מהר מאוד כמו בנתיב רגיל

ואז יש מצלמה ונדחפים לנתיב רגיל כאילו זו השתלבות רגילה וברורה לכולם.

קרה לי בשבוע שעבר, יחסית פקק אבל זורם וגם רכב אחד פתאום החליט להיכנס משם אלי. זה היה במצלמה ממש לפני מחלף רבין.

פשוט מסוכן.

פורסם

מקבץ מה24 שעות האחרונות

1. תאונה משעשעת ליד בצרה, עלה עם הרכב על הבטונדה.. במזל אין נפגעים

2. רוכבי אופניים שמאחל להם לפול על הגב חזק מאוד, זה המשיך גם בין הרכבים שעמדו ברמזור, מטומטמים.

3. נהגת שלא יודעת לכוון ולהסתכל במראות, חסכתי לכם את הקללות שלי, אחרי זה בפקק התעלמה מקיומי כנראה מהפחד :p

4. לשוטר אין צורך לעצור להולכי רגל.

פורסם
חוסר מודעות מרחבית וסביבתית.

וואו, יכולות ההיקש שלך לא נופלות מאלו של שרלוק הולמס. בגלל שהגברת לוקחת את הזמן בחניה (33 שניות לעומת 20 שלך, כן?) אתה מניח שהיא חסרת מודעות לסביבה שלה עד כדי כך שהיא מהווה סכנה על הכביש?

:shock:

פורסם

20 שניות שלקח לי להסתדר לרברס ולחנות בלי לץקן לעומת 3 תיקונים שלה לפא**נג תזוזה של עשר סמ.

. כן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...