Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיג'ו 307 נפ״ח 2000 שנת 2005.

לאחרונה הרכב שלי החל לגמגם בנסיעה. תחילה חשדתי שזה הגיר אבל בבדיקה במכון גירים הגיר יצא תקין.

בנסיעה מעל 50 קמ״ש מרגישים כמו דפיקות כאלה כאילו הרכב משתעל בדיוק לפני העברת ההילוך וגם אחריו. אחרי נסיעה ארוכה של 40 דקות הגמגום פוחת.

אני חושב שזה קשור לכך שנאמר לי שהרכב עובד על 3 צילינדרים במקום על 4. יש היגיון?

אם כן מה עלות של תיקון של דבר כזה , ואם לא , אז מה כן יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

נשמע כמו בעיה בחוטי ההצתה או במצתים עצמם.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
צריך סריקה במחשב.

גם מזרק או חיישן תקולים יכולים לגרום לתופעות דומות.

בדרך כלל תקלה זו נגרמת בגלל כויל תקול או מזרק לא תקין, הדרך לתיקון עוברת תמיד דרך דיאגנוזה באמצעות סורק תקלות,

אין דרך אחרת לקבוע את גורם התקלה.

פורסם
זאת אולי התוצאה של התקלה אבל צריך למצוא את הסיבה. לשם כך אתה צריך לגשת למוסך שיש לו סורק תקלות מתאים.

קומנדר צודק המנוע עובד על 3 צילינדרים בגלל התקלה כפי שציינתי למעלה.

פורסם

לפני שבועיים פתרתי בעיה דומה בקוואליר שלי.

הפלאג הראשון אצלי היה סדוק בבידוד (לא בחלק שנכנס לצילינדר!).

(מקורי של ACDELCO, אבל הם אכלו הרבה חרא, גם ראש מנוע הוחלף עליהם.)

בעיקר שנהגתי אגרסיבי הרגישו שהמנוע משתעל חזק, וגם בעמידות הוא רעד.

מה שכן, אצלי היא הייתה חסכונית, עד שתיקנתי את הבעיה.

• תוכן חדש...