Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי עם מטלית מיקרופייבר שספוגה בנוזל לניקוי חלונות שאותה שמתי על אצבע ועברתי עם האצבע בין חוטי החשמל שמחממים את החלון. אבל כמובן זה ניקה רק באמצע של המרווח ונשארו הרבה סימני לכלוך שאני לא יודע איך להוריד בלי לגעת בחוטי חשמל.

איך אתם מבצעים את זה?

פורסם

אין טעם להיזהר יותר מידי על החוטים ולנקות בניהם,לא יקרה שום דבר.

אני מנקה את זה כמו חלון רגיל, רק בעדינות יתרה. אני מציע לך לנקות אותו גם עם סבון כלים ואז כל השומן שלא הצליח לרדת עם החומר לחלונות ירד עם הסבון כלים.

אופן השימוש הוא כך: קח איזה סמרטוט טבול אותו עם מעט מים וקצת סבון כלים, קרצף את החלון, תן לזה איזה שתי דקות,נגב, ואז רסס עם ספריי לחלונות ונגב אותו. הוא יהיה ממש מבריק. ככה אני עושה לשמשה הקדמית, והחלונות הפנימיים. את האחורי אני מנקה פעם בחודש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה נשמע לי אגרסיבי מדי בשביל חוטי חשמל. הרי מספיקה פגיעה קטנה שלא תשים אליה לב שאחד החוטים יפסיק לעבוד ואז יהיה לך פס עבה שלא מתחמם בחלון האחורי. זה כבר קרה לי ברכב אחר.

פורסם

אין לי מושג על איזו פגיעה אתה מדבר, ספריי חלונות כחול בנדיבות, ונייר סופג עבה של המטבח, נקי מבריק ובלי בעיות.

המהדרים ממש ישתמשו בעיתון במקום בנייר

פורסם
אין לי מושג על איזו פגיעה אתה מדבר, ספריי חלונות כחול בנדיבות, ונייר סופג עבה של המטבח, נקי מבריק ובלי בעיות.

המהדרים ממש ישתמשו בעיתון במקום בנייר

הרי החוטים הם עדינים ומודבקים על השמשה. זה לא חוטי חשמל רגילים. ניתן בקלות, ע"י שיפשוף, לפגוע בחלק של אחד החוטים, כך שזרם החשמל בו יפסק. אחר כך אי אפשר להדביק חלק שנפגע כמו איזו גומיה שנתלשה.

פורסם

לי היה מלא מדבקות שכל מיני חלאות למיניהן (מוסכניקים ומתקינים של מערכות) הדביקו לי בתוך ומבחוץ הרכב. שנאה שלי הדבר הזה.

בלי אישור ובלי התייעצות פשוט מדביקים.

לקח לי אולי שעתיים להוציא מדבקות מפנים הרכב באיזור של החוטי חימום הנ"ל, לא יכלתי לעשות זאת בעזרת חומרי ניקוי ומטליות רגילות אז פשוט התייאשתי ולקחתי סקוץ' עם מים רותחים וסבון, קצת שרף ביד אבל עשה את העבודה, ניסיתי להזהר כמה שיותר בין החוטים האלו והורדתי כמעט את כל המדבקות מפנים הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם
לי היה מלא מדבקות שכל מיני חלאות למיניהן (מוסכניקים ומתקינים של מערכות) הדביקו לי בתוך ומבחוץ הרכב. שנאה שלי הדבר הזה.

בלי אישור ובלי התייעצות פשוט מדביקים.

לקח לי אולי שעתיים להוציא מדבקות מפנים הרכב באיזור של החוטי חימום הנ"ל, לא יכלתי לעשות זאת בעזרת חומרי ניקוי ומטליות רגילות אז פשוט התייאשתי ולקחתי סקוץ' עם מים רותחים וסבון, קצת שרף ביד אבל עשה את העבודה, ניסיתי להזהר כמה שיותר בין החוטים האלו והורדתי כמעט את כל המדבקות מפנים הרכב.

אבל לא אמרת אם קרה משהו לחוטים? הכל עבד אחר כך? בזמן השיפשוף נגעת בחוטים?

פורסם
אני מנקה אותו כמו חלון רגיל ומעולם לא היתה פגיעה

טוב לדעת. פשוט זה נראה כל כך רגיש. פעם היה לי רכב ישן שלאחר איזו נגיעה לא נכונה, חלק מהחוטים הפסיקו לעבוד, לכן זה עדיין מעלה זיכרונות. אולי ברכבים מודרניים זה יותר קשיח.

• תוכן חדש...