Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי תשובה, אבל לאמא שלי יש עד היום רשיון לטרקטור - כחלק מרשיון רכב פרטי מ-1965.

ד"א - גם כאשר קיבלתי את ההזמנה לטסט (1976) היה כתוב שעלי להביא טרקטור מסוג 2. במקום זה הבאתי פורד אסקורט דור ראשון.

לגבי האופניים עם מנוע עזר - כבר בשנות ה-70 נוצר מצב מגוחך שבו הרשיון היה מיועד לטוזטוז קליל ואיטי (עם דוושות אופניים לעזרה בעליות) בעוד שבני התשחורת הצטיידו באופנועי "הונדה" ו"ג'ילרה" די אימתניים (הלכ יחסי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם כתוב ברשיון הנהיגה שלך דרגה A2?

מתאים לרכב דו גלגלי עד 125 סמ"ק בהספק מנוע עד 14.6BHP/11kw.

הרשיון הישן היה מדורג רק לפי נפח מנוע ולא לפי הספק, לכן אפשר היה למצוא כלים של 50 סמ"ק שהגיעו ל- 90 קמ"ש.

בשנת 1971, עוד לפני שהופיעו בארץ דגמי הונדה, הגיע לאחד מחבורת הטוסטוסים שלנו (בדרך מסתורית) היצור המופלא הזה:

motoguzzi_1970_dingo_50cc.jpg

למי שלא מזהה את הלוגו על המיכל - זה Moto Guzzi 50

פורסם

בתחילת שנות השמונים היה מוטוגוצי שנקרא - בנאלי 50 סמ"ק.

כשנה לפניו הגיע הגראלי 50 סמ"ק

ושנה אח"כ הגיע הפאנטיק מוטור.

לפני הקבוצה הזאת, בשנות השבעים שלטו בשוק:

ג'ילרה

הונדה 50 סמ"ק 4 פעימות

אופנוע צ'כי כמדומני בשם CASAL

אח"כ, בסופ שנות השמונים הגיע הסוזוקי-X 50 סמ"ק

הגיע דרבי: DERBY

וגם ג'ילרה דגם שטח

היום זה כבר סיפור אחר.

פורסם

Laurence, האם ברשיון הנהיגה שלך כתוב דרגה A2?

אין לי חיבה רבה לכלים של 50 סמ"ק, אני לא אוהב לנהוג בדו"ג שלא יכול לנסוע (ולבלום) מהר יותר ממהירות התנועה סביבי , זה כולל גם קטנועים בנפח מנוע 125 סמ"ק.

לכן בגיל 18 הוצאתי רשיון נהיגה על אופנוע ודילגתי בהזדמנות הראשונה שהיתה לי אפשרות כלכלית ל-650 סמ"ק (Triumph TR6 Tiger בדיוק כמו בתמונה, פרט לאגזוז), הייתי חוזר אליו היום בלי היסוס. אופנוע קלאסי אמיתי.

images?q=tbn:ANd9GcT2wBdQZeXfPMf0Cu1r_jngHgV8JWcpCIwqjgsOGvpgWstK7ws

פורסם

האמת, אני שוקל לשים אופנוע אספנות אצלי בחניה. יש אופנועים משנות ה- 80 שהם מאוד אמינים וגם יחסית חזקים.

CB750 למשל. עלות הביטוח והטסט מאוד נמוכים.

• תוכן חדש...