Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, ברשותי סיאט איביזה שנת 2011

לפני שבועיים בערך החפלתי את כל המנורות באוטו להלוגן, פנסי ערפל אור גבוהה ואור נמוך

ובאורות חנייה שמתי לדים, בנוסף גם שמתי בלוחית זיהוי לד חניה.

אז ככה לאחר ששמתי נדלקה לי המנורה של אור שרוף, הבנתי מפה, שהמתח שהלד נותן לא כמו אור חניה רגיל או משהו

אז הזמנתי CUNBAS, משהו כזה בקיצור NO ERROR מהאיביי, הגיע לי והחלפתי את כל הלדים באוטו לזה

לאחר שהחלפתי אני פותח סוויץ מניע ורואה את המנורה עדיין דולקת...

אז חשבתי שאולי הם לא באמת NO ERROR אולי עבדו עליי או משהו כזה, אז החזרתי את כל הלדים, לאור החניה המקורי של האוטו

כולל של הלוחית זיהוי, בקיצור אין שום אור חניה או אור זיהוי באוטו שהוא לד, אני פותח סוויץ

ועדיין מופיע לי הסמל של נורה שרופה?? מישהו מוכן להסביר לי למה? או שיש אפשרות להוריד את הסמל או משהו כזה

אין שום נורה שרופה באוטו??

פורסם

לאפס תקלות עם חיבור למחשב,

אבל כנראה שאם תנתק מצבר לכמה דקות ותחזיר השגיאה תעלם לך,

בטוח לא שכחת איזה לד מחובר?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לאחר כיבוי והדלקה של המנוע או סיבוב הסווי'ץ למצב ON פעם נוספת המנורה צריכה להתכבות.

כמו כן תבדוק שכול המנורות החיצוניות ברכב תקינות.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבצע סריקת תקלות כדי לבדוק מה הסיבה שהנורה דולקת.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

אז ככה נכנסתי למוסך מורשה הכניסו אותי למחשב וגילתי שהאור ברקס שלי לא פועל, הזמינו לי איזה חלק מגבר לאוורת משהו כזה לא מבין בזה, האם זה נגרם בגלל שהחלפתי ללדים ושיחקתי שם?

• תוכן חדש...