Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי הרדיאטור ולפני שהספקתי להגיב נדלקו כל האורות בלוח שעונים, המנוע רעד קלות וכבה. במוסך טויוטה אליו גררתי את האוטו טוענים שקודם נסדר את הרדיאטור , ננסה להניע ואז נוכל להעריך את הנזק, אם נתפס המנוע או'רק' ראש מנוע בכל מקרה ההערכה היא למינימום 8000 ש"ח נזק. -שאלתי היא האם אין דרך יותר מדויקת לאמוד את הנזק לפני ביצוע התיקון לרדיאטור, וכן אם יש מוסך מומלץ אמין ולא שוחט לטיפול בטויוטה?

פורסם

שלום

היתה לי היילקס 99 במשך 8 שנים.

המנוע הוא אותו מנוע 2L, אצלי היה גם טורבו (2L-T) אבל אין לזה משמעות.

שהלך לי ראש מנוע ברכב בגלל החלפת נוזל קירור שבסיומו שחכתי לסגור את אחד הבינדים.

לאחר הרבה חיפושים ובדיקות, קניתי ראש סיני, הראש מנוע הוא יציקת ברזל, לא אלומניום.

בטויטה ראש מנוע חדש עלה 6000 ש"ח, אבל ערום לגמרי.

אני שילמתי 2500 +- על ראש חדש שלם שכולל הכל (שסטומים, צ'מפרים, קנשפט).

הרכבתי לבד.

במוסך אני מאמין שהיה לזה איזה עלות של 1000 ש"ח.

רדיאטור גם עולה באזור ה 600-700 ש"ח לתחליפי.

בהתחלה חששתי מאוד מהראש מנוע הסיני, אבל יש לי מקום שאני קונה מימנו חלקים כבר שנים ואני סומך עליו בעניים עצומות.

הוא אמר לי שאלו ראשי מנוע טובים ובראשי ברזל יש פחות בעיות ורגישות מראשים מאלומניום (לפחות במוצרים הסינים)

למגנום לדוגמא (ראש אלומניום) הוא לא היה ממליץ בשום מקרה.

בכל מקרה 60 אלף ק"מ (פחות או יותר), אין שום בעיה.

מקווה שהמידע יעזור לך.

אם יש לך שאלות נוספות, בשמחה.

פלג_

• תוכן חדש...