Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אז קודם כל התחדשתי באיביזה 20vt 2002 :)))

הכל טוב ויפה חוץ מהידית פנימית צד נהג שהיא שבורה.

קיבלתי הצעה לכל הפאנל המקורי חשמלי ב700 ש"ח, אבל הידית כמו המקורית עשויה מפלסטיק מעפן ולצערי הם לא מוכרים

רק ידית בלבד עם הפין ברזל שגם חסר לי שם.

אם מישהו יכול לעזור לי פה בנושא, לאן לפנות ממי לקנות זה מאוד יעזור לי.

וכן, ביררתי בפירוקיות מאזור אשקלון עד מסמיה ואין להם.

תודה על כל עזרה.

-----20v terrorist-----

פורסם

מניסיון, הידיות בקישור השני בטוח מתאימות. גם אני בעבר קיבלתי הצעה מאוד הגיונית ומפתה ממוסך מורשה סיאט להחליף רק את הידית ב 700 שקל לא כולל מעמ ולא כולל "עבודה". היתי צריך שתי ידיות. למרות הפיתוי העצום לתקן שתי ידיות ב יותר מ 2000 שקל, הזמנתי ידיות מאי ביי ב כמה דולרים האחת והרכבתי לבדץ עניין של כמה דקות הרכבה ואם תרצה, פנה אלי בפרטי ואדריך אותך שלב אחר שלב.

בהצלחה.

פורסם

מחלה ידועה של האיביזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין מה לחפש את זה בפירוקיות - זה פלסטיק חלוש עם ציפוי זול שעדיף כבר לקנות חדש מאשר אחד שיישבר עוד חצי שנה.

כל הפלסטיקים באוטו הזה נראים כאילו באו מאיזה צעצוע סיני של 2 שקל. מתקלפים, מתייבשים, נשברים, אפילו מתפוררים. איכות בגובה הדשא.

פורסם

תודה stillness6 על הקישור)

לגביי הידיות מאיביי הם באות ללא הפין ברזל שמחזיק אותם... וגם לא מצאתי מאיזה חומר הם עשויים...

ואחרי הרבה חיפושים טלפונים וכאבי ראש נזכרתי שיש חבר שעובד במורשה ואם הוא קונה "בשביל עצמו" זה 20% הנחה XD

אז התפשרתי והזמנתי ב500שח את כל הפאנל...

דרך אגב שמעתי שיש ידיות מחומרים יותר איכותיים יש למישהו מושג איפה מוכרים? (לפעם הבאה)

streicher_19 תודה) אם אני יסתבך בהרכבה אני ירשום לך בפרטי למרות שזה לא נראה מסובך כל כך^_^

-----20v terrorist-----

פורסם

ניתן לבצע "חיזוק"- אמנם מדובר באילתור אך ניתן לעשות אותו בצורה נסתרת ובלתי מורגשת.

חיזוק ע"י אפוקסי פלסטלינה מהצד הנסתר של הידית.

החלטה שלך בסופו של דבר.

תתחדש בכל מקרה.

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו במוסך ניתן לקבל ידית ברזל כולל התקנה ב 300 שח לפני מעמ .

אם אתה צריך גם את הפין אז זה ינתן לך ללא חיוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מוסך רון ברגע שירגע המצב פה בדרום אני אצלכם)

אם אפשר רק מס טלפון לפרטי ומשם אני אשאל עוד כמה שאלות לגביי כמה דברים מעניינים לאיביזה שלי ;)

-----20v terrorist-----

• תוכן חדש...