Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מזדה 323 סדאן שנת 93' אוטו' הזרקה ,הגעתי למסקנה שאני רוצה לפרק את המנוע ולהרכיב אותו על באגי "one Seat",

לגבי תהליך הפירוק,

האם אני חייב לפרק את מחשב הרכב ,חיישנים ,בית פיוזים וכו'...

כדי שהמנוע יעבוד.?

אני יודע שזאת שאלה טיפה "בעייתית"

תודה רבה.!

פורסם

תהיה חייב להעביר את צמות החשמל של ההזרקה יחד עם המחשב ניהול, בין אם הכל מושלם ובין תבצע שינויים מסויימים.

לדעתי ומנסיוני בבניית באגי הייתי מוותר על מנוע עם הזרקה בגלל שזה מסורבל מידי וכשיש תקלה מאוד קשה לפתור אותה.

וכאשר מים יחדרו לחלקי החשמל של מערכת ההזרקה/מחשב תהיה בבעיה רצינית ותתקע בשטח.

הצעתי היא שתחפש מנוע אחר עם קרבורטור.

פורסם

תודה יקיר

מה לגבי הגיר,האם יש בעייה בזה שהוא אוטו'

האם כל החיישנים מחוברים לאותו מחשב של ההזרקה,כלומר חיישן maf,מצב מצערת וכו'....

פורסם

בוודאי הכל מחובר למחשב אחד ברכב הזה (גיר ומנוע).

המנוע וגיר הכי מתאימים לבאגי זה של סובארו DL או ג'אסטי גם גיר רגיל וגם אוטומט רק מניסיוני מהעבר הרחוק.

פורסם

אם יש לך את הידע לך על זה, תעביר את כל צמות ההזרקה עם המחשב, תתאים ציריות ובכלל את המנוע למקומו.

הכל אפשרי גם מנוע של משאית או טנק אפשר, השאלה היא איך מעשית איך תתמודד עם התאמות, יש מנועים שתצטרך התאמות מסובכות מידי שלא שוות את ההשקעה לעומת מנועים אחרים שהרבה יותר פשוט להרכיב וגם לתקן.

פורסם

לגבי הציריות עלה בי רעיון,לקבע את הצירייה הארוכה,ועל הקצרה "להלביש" גלגל שיניים שיניע ציר אחורי של טרקטורון

משהו כזה ,ולהאריך את את המוטות של המשולשים ,ואת הציריות בעזרת צינורות במידת קוטר גולה יותר....

ATV-back.jpg

פורסם
לגבי הציריות עלה בי רעיון,לקבע את הצירייה הארוכה,ועל הקצרה "להלביש" גלגל שיניים שיניע ציר אחורי של טרקטורון

.

זה לא רעיון חדש, מישהו כבר בנה בארץ כלי שטח 4x4, שמבוסס על מנוע וגיר רגילים לחלוטין. המנוע מותקן לאורך, הציריה השמאלית מניעה את הסרן הקידמי והימנית את האחורי.

פורסם

המנוע וגיר הכי מתאימים לבאגי זה של סובארו DL או ג'אסטי גם גיר רגיל וגם אוטומט רק מניסיוני מהעבר הרחוק.

לדעתי המנוע והגיר הכי מתאימים זה של חיפושית .

• תוכן חדש...