Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שבא לי לשבור לאנשים איברים. מעט התחשבות באחרים וזהו

לפני כמה ימים חזרתי מריצה בעיר וילדים ישבו על במכסה מנוע של הפיג'ו שלי כולל הרגליים והנעליים. סילקתי אותם והם חזרו פעמיים!

בסוף גם מצאתי שריטה קטנה

אבא שלי עובד בבניה וגילה את הקנגו שלו מכוסה ברסיסי בטון

נהגתי במכונית של אמא שלי (יונדאי i35 ליסינג) הרכב היה בן שבועיים. נהג משאית האיץ לי בבגאז' בפקק ביציאה מבית שמש.

אני חושב שזה לא קורה רק לך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים מתחשק לי לקנות איזה סויפט או בלאנו שחוטות ודפוקות ב3K ש"ח ולעשות איתן את כל הנסיעות לקניות או סידורים אחרים בעיר, להיצמד בכוונה לאנשים שחנו כפול .

למה להיצמד בכוונה לאנשים שחנו כפול? אתה סותר את עצמך, במדינה דפ*קה כמו שלנו אם תחנה על חניה אחת וזה שלידך יחנה על חניה אחת, יבוא איזה נבלה עם רכב חבוט ויכנס ברווח הצר שנישאר בין שניכם.

אני ינסה להסביר את עצמי טיפה יותר לפני שאנשים מתנפלים עליי, כשאני מגיע לחניון ואני רואה שיש הרבה חניות פנויות אני יחנה על 2 חניות שהם רחוקות משאר הרכבים, רוב האנשים מחפשים בלהט חניה קרובה לחנות/לקניון וכו' , זה ברור שאני לא יתפוס 2 חניות כאלה.

נגיד בשכונה שלי לאנשים אין ערך בכלל לרכוש של אחרים,פותחים דלתות על רכבים,ילדים שורטים רכבים עם מפתחות,מכות ושריטות מאופניים וקורקינט ומה שבכלל משגע אותי שהופכים את הרכב שלך לספסל.

במקום כזה אני כן משתדל ותמיד מחפש חניה כפולה ! אחרת זה יגמר במכות וקילופי צבע רעים כי אנשים פשוט פותחים דלתות בלי לדפוק חשבון.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שבכלל תתפוס 2 חניות, גם אם זה רחוק?

לכל מכונית מקציבים מקום 1 בחניון, למה שתתפוס 2 מקומות?

הרכב שלך יותר חשוב משלי ומגיע לו 2 חניות?

אולי בגלל זה בשכונה שלך משחיתים לך את הרכב, כי אתה תופס 2 חניות ומתנהג כאגואיסט. :roll:

אני התכוונתי שאם יש רכב שלכאורה חנה עקום ותפס 2 חניות ואפשר להיצמד אליו והרכב שלי ישאר עדיין בתוך המשבצת אז למה לא?

שילמד לא לחנות ככה בפעם הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלון, לאנשים כמוך אני עושה דווקא.

אם אתה חושב שבגלל שתתפוס 2 חניות ותגזול מקומות חניה שגם ככה חסרים זה "יציל" לך את האוטו תדע שאני אהיה שם עם הפונטו הדפוקה שלי ואפתח בבעיטה את הדלת שלי על האוטו שלך.

מאיפה החוצפה לתפוס 2 חניות?!

למה אני צריך לחפש חניה במשך שעות בגלל אנשים כמוך?! כי אתה רוצה לשמור על האוטו שלך אני או כל אדם אחר צריכים לסבול?

אני לא מבין גם למה אתה חושב שבגלל שאתה חונה על 2 חניות רחוקות אז זה בסדר,זה שחניה רחוקה לא הופך אותה לפחות חניה מחניה קרובה.

ההפך אני תמיד ניגש לחניה הרחוקה כי אני מניח שהיא תהיה ריקה,אבל בגלל אנשים כמוך אפילו בחניה הרחוקה אין חניה :?

שלא תחשוב שאני רושם את כל זה כי יש לי רכב שאפילו ז' אני לא שם עליו.

בעבר הלא רחוק הרכב היומ-יומי שלי הייתה הב.מ.וו סטיישן שלי שהייתי כל כך חרד למצב שלה וכל כך הייתי מפחד עליה שהיו פעמים שהגעתי לקניון,ראיתי שאין חניה בטוחה מספיק (או לחילופין שאני חייב לעבור בידוק לפני הכניסה,סיפור אחר) שפשוט הייתי מסתובב ונוסע הביתה.

אני דפוק אתה אומר? זו רק חתיכת פח? נכון מאוד, אבל השקעתי הרבה כסף בחתיכת פח הזו וידעתי שאם אני אגלה שריטה חדשה זה יאכל אותי בימים הקרובים.

וגם במקרים האלה לא הייתי חושב לדקה לתפוס יותר מחניה אחת!

היה לי שכן שתמיד היה חונה על חניה וחצי,למה? כי אין לו כוח להתיישר, כל פעם כזו הייתי חונה כל כך צמוד לדלת נהג שלו כך שהוא לא היה יכול להיכנס, בסוף הנבלה הבין את הרמז ומאז לא רק שהוא חונה ישר הוא אפילו מעיר לאנשים אחרים.

וזה לא שלא ניסיתי לדבר איתו יפה לפני התחלתי עם זה,אנשים לפעמים פשוט לא מבינים כי הם חושבים שהם אלה שבסדר ושאר העולם דפוק.

אלון,אני יודע שהייתי תוקפני בהודעה הזו ואני מקווה שלא פגעתי

אתה צריך להבין שמה שאתה עושה רק תורם לבעיה ואפילו מחמיר אותה, אם כל אדם יחנה בחניה אחת,בצורה ישרה ויזהר בעצמו על הרכבים שלידו ויעיר למשפחה\חברים שהוא רואה אותם פותחים דלת על רכב אחר, אז אולי ישתפר פה המצב ונוכל לקום בבוקר בלי לגלות שריטה\דפיקה חדשה על הרכב

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אלון,אני יודע שהייתי תוקפני בהודעה הזו ואני מקווה שלא פגעתי

אתה צריך להבין שמה שאתה עושה רק תורם לבעיה ואפילו מחמיר אותה, אם כל אדם יחנה בחניה אחת,בצורה ישרה ויזהר בעצמו על הרכבים שלידו ויעיר למשפחה\חברים שהוא רואה אותם פותחים דלת על רכב אחר, אז אולי ישתפר פה המצב ונוכל לקום בבוקר בלי לגלות שריטה\דפיקה חדשה על הרכב

ועד שהמצב ישתפר אני ימשיך ואחנה על 2 חניות ! !

כן הרכב שלי יותר חשוב מהרבה נבלות שפותחים דלתות על רכבים של אחרים, אם הרכב שלהם היה חשוב הם לא היו מתנהגים ככה, אם אתה פותח את הדלת של הרכב שלך על דלת של רכב אחר מכל סיבה שהיא כנראה שבאמת הרכב שלך פחות חשוב.

אני יודע שהגישה שלי למצב תעצבן אותך עוד יותר אבל תחשוב על זה במונחים של סטטיסטיקה, 1:2 מהפעמים שאני אחנה על חניה אחת קרובה רכב לידי ישאיר לי "מזכרת", יש יותר סיכויים טובים להינצל "ממזכרות" כאלה כשמחנים רחוק ועל 2 חניות אתה יודע למה?

כי הרבה מהנהגים בארץ (סוג ראשון של נהגים)מחפשים חניה קרובה ולא איכפת להם להיצמד,לשרוט,לפגוע ברכוש של אחרים,אם הם היו יכולים היו מחנים על הרכב על גג של רכב אחר.

שאר הנהגים(סוג שני) שמחפשים חניות ריקות לרוב הם נהגים ששומרים על הרכוש שלהם ואם יראו רכב בחניה רחוקה שתפס 2 חניות הם לא יצמדו אליהם כי הרכב חשוב להם.

ויש את הסוג ה-3 של הנהגים שהם חיים על פרנציפים,ופותחים דלתות על רכבים אחרים .

כמה נהגים לפי דעתך יש שהם גם מחפשים חניה רחוקה כדי לשמור על הרכב אבל במידה ויראו רכב שחנה כפול יקבלו ג'ננה ויפתחו את הדלת של הרכב ה"חשוב" שלהם על הרכב שחנה כפול? לא הרבה.

ל-slowride , איך תסביר את זה שרק כשאני חונה על חניה אחת יש סימנים ושריטות מרכבים אחרים?

דרך אגב בשכונה שלי אני חונה עם הרכב בסוף החניה על חניה כפולה, גם ככה מחנים שם 6 רכבים בלחץ ותמיד נשאר עוד 4-5 מקומות חניה פנויים. רוב הנהגים מפחדים להחנות שם בגלל שהרבה רכבים נגנבו מישם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו, אז אתה מרויח רכב שמור על חשבון נוחות של אחרים.

זאת התנהגות אגואיסטית, כמו לשים את התיק על הכיסא שלידך באוטובוס כדי שלא ישבו לידך.

במוקדם או במאוחר יגיע ונדליסט, כל החניון יהיה מלא ופתאום הוא יקלוט את הרכב שלך על 2 חניות. מה אתה חושב שיקרה?

פורסם

אני מרויח רכב שמור אבל למה על חשבון אחרים?

ציינתי בהודעה הקודמת שלי שכמעט אף אחד מהשכנים לא מעוניין להחנות שם בלי קשר אם יש חניה או אין, התחלתי להחנות שם כפול לאחר ששמתי לב שהחניות נשארות ריקות במהלך השבוע.

בסוף השבוע העניין הוא אחר,החניות בשכונה עמוסות בגלל אורחים ,לכן אני מחנה על חניה אחת ומכסה את הרכב .

ובמקום ציבורי, אני מוכן להסתכן עד שיגיע הונדליסט, יש יותר סיכויים שאם אני אחנה על חניה אחת קרובה הרכב שלי ינזק.

רוב הפעמים החניות הרחוקות נשארות ריקות.

פורסם

ויש את הסוג ה-3 של הנהגים שהם חיים על פרנציפים,ופותחים דלתות על רכבים אחרים .

כמה נהגים לפי דעתך יש שהם גם מחפשים חניה רחוקה כדי לשמור על הרכב אבל במידה ויראו רכב שחנה כפול יקבלו ג'ננה ויפתחו את הדלת של הרכב ה"חשוב" שלהם על הרכב שחנה כפול? לא הרבה.

מספיק אחד בשביל להשאיר לך סט של סימני פתיחה על כל הרכב :evil:

התשובה שלך מגעילה ואנוכית ובאמת שאני מאחל שיום יבוא והחניה הכפולה שלך כל כך תעצבן מישהו שהוא ישרוט וידפוק לך כל פינה ברכב.

אני שומר על הרכוש שלי ותאמין לי שעם הב.מ.וו לא הייתי עושה את מה שאני עושה עם הפיאט שממנה באמת לא אכפת לי והסיבה היחידה שאני שמח שאני מחזיק אותה היא בגלל חסרי התחשבות כמוך שחושבים שכל עוד הרכב שלהם מוגן כל השאר יכולים להז***ן.

השקעתי על הב.מ.וו הרבה מאוד זמן וכסף ועם כל זאת מעולם ואני מבטיח לך שמעולם לא החנתי על יותר מחנייה אחת, אפילו שהמחשבה עברה בראשי.

אני אוהב אנשים כמוך שאומרים "אני אשתנה אחרי שכולם ישתנו" איך אתה רוצה שמשהו ישתנה אם אתה,האדם שרוצה את השינוי, לא מוכן להשתנות?

צא מהבועה הזו שנקראת "אני" ותבין שיש עוד אנשים סביבך ואם אתה רוצה שמשהו ישתנה, תתחיל עם עצמך.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
מספיק אחד בשביל להשאיר לך סט של סימני פתיחה על כל הרכב :evil:

התשובה שלך מגעילה ואנוכית ובאמת שאני מאחל שיום יבוא והחניה הכפולה שלך כל כך תעצבן מישהו שהוא ישרוט וידפוק לך כל פינה ברכב.

.

תודה על הברכות אבל אתה יכול להשאיר אותם לעצמך.

עדין לא יצא לי להיתקל בחניות רחוקות שסובלות ממחסור, את העצבים שלך אתה יכול להפנות לאותם אנשים שחונים על חניות של נכים,באמצע הכביש או על חניה כפולה שהיא מטר מהחנות.

בגלל הגישה שלך והמחמאות שאתה מחלק שיגיע היום ותחליף לרכב "מכובד" תזכה בדיוק באותם "ברכות".

כמו שאמרתי אף פעם לא יצא מצב שבגלל שאני תופס חניה כפולה,לא נשארו מקומות חניה.

כשאני מגיע למקומות פעם ראשונה או שאני לא יודע מה מצב החניות שם כברירת מחדל אני אחנה בחניה אחת-קח לדוגמא את נמל ת"א ביום שבת בצהריים, חניון רידינג עמוס ,זה לא אומר שאני שם ז*ן ואחנה על 2 חניות.

באותו יום איזה ליצן בחר להשעין את האופניים שלו על הרכב שלי , אני שואל למה? הרי הייתי בסדר וחניתי על חניה אחת.

כי לא היה לאופניים מספיק מקום,אז הוא השעין אותם על הרכב שלי.

פורסם

אתה ממש לא היחיד לא מזמן פרסמתי פוסט עם תמונות על בחור שלא היה לו שום סיכוי להכנס לחניה לפניי וכנראה בכל זאת ניסה והתוצאה היא שפשוף בטמבון, תנסה לקחת את זה באיזה אין מה לעשות אם אין לך חניה פרטית זה המצב, ואל תצפה ממישהו להשאיר לך פתק.

פורסם

אלון אתה צודק להחנות על שתים בטאקט זה הכי טוב תדאג לתחת שלך כי אף אחד לא ידאג לפחחות שלך. אני כן שונא אנשים שחונים על שתים סתם כי לא בא להם להתיישר.

פורסם

לא יודע למה יצאת על אלון ככה. אם החנייה בסוף רייקה אז מה הבעיה פה? אני בטוח שהרבה בעלי מכוניות חדשות מחנים ככה. אגב אני גם בסוף איפה שהכי פחות מכוניות אבל לא חנייה כפולה כי גם ככה מי שחונה שם לא יפתח דלתות על הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אלון אתה צודק להחנות על שתים בטאקט זה הכי טוב תדאג לתחת שלך כי אף אחד לא ידאג לפחחות שלך. אני כן שונא אנשים שחונים על שתים סתם כי לא בא להם להתיישר.

יכול להיות שכשהוא חנה כפול החניות בסוף החניון היו ריקות, אבל בעוד שעה יגיעו יותר אנשים והכל יתמלא, ואז?

צורת מחשבה אנוכית ומגעילה שבגללה החברה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

בד"כ מי שאכפת לו רק מעצמו גם לא מאותת, לא חוזר לימני אחרי עקיפה ובכלליות מתנהג כמו איזה ערס מסריח, לא רק בכביש.

גם אני דואג לרכב שלי ואני חונה הכי רחוק, אבל על חניה אחת ותמיד בסוף השורה או בין עמודים, איפה שיש רק מקום אחד.

הזמנתי לי אחד כזה,

זה יכול להיות אולי סוג של פתרון במקומות רגישים?

http://www.ebay.com/itm/280993352865?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

משריטות זה יכול להציל, אבל ממכות של דלתות כנראה לא.

פורסם
זה קורה לכולם, חלק כותבים על כך חלק לא.

אני משערת שחלק מהנזקים שנגרמים לנו הם לא במודע ולא בכוונה,

הבעיה היא עם אלו אשר גורמים נזק במכוון.

ל'

חולק עלייך בניסוח - הייתי משנה את : "אני משערת שחלק מהנזקים שנגרמים לנו הם לא במודע ולא בכוונה" ל : "אני משערת שחלק מהנזקים שנגרמים לנו הם ברשלנות ו/או חוסר אכפתיות."

המשך המשפט חצי תקין גם, הבעיה היא עם כולם.

בקיצור, כולם שמים ז** וזו הבעיה. לאף אחד לא אכפת מאף אחד, וכשלרכב אין פרצוף והנהג לא באיזור אז אפשר לחר** עליו.

סליחה על הגסות, אבל בחודש אחד דפקו לי את הרכב 3 פעמים - אז אני כעוס ומתוסכל + נוסיף 3 משאיות שמחנות ליד הבית שלי ומעירות אותי כל בוקר ב 5. (על זה אפתח שרשור נפרד.)

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...