Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר, זה רק אני ששם לב למבצעים האלה או שגם אחרים? במבות גדולות של אוסם 80 גרם 3 ב 11 שקלים. 6 חטיפים שונים של עלית 50-70 גרם ב 16 שקל, 4 ביסלי קטנים כל הטעמים ב 9.90 שקלים.

חיתולי האגיס שני חבילות במארז כל גודל 86 שקלים, חיתולים של חוגלה 3 חבילות ב 100 שקלים. גבינות מלוחות וצפתיות 300 גרם ב 10 שקלים. ועוד כהנה וכהנה.

מה שהכי מצחיק הוא שעושקים אותנו במילארדי שקלים ואתם מודאגים מהפרוטות שהחברות מעלות. "הגברים בשחור" עושים מליונים מכך שיש חותמת כשרות קטנה, מי שהכי מפריע לי אלה הם הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים שלהם יש את הכשרות הכי מחמירה ויקרה שיכולה להיות. מה שמפריע הוא שהם קבוצה פאנטית, רדיקלית אנטי מדינת ישראל. אבל הם מרוויחים טוב על המוצרים האלה. נו טוב, הם המציאו את אלוהים צריך שיהיה למישהו בעלות עליו הלוא כן? מה שהכי מצחיק, אני רואה אנשים שבודקים אם לסמרטוט ריצפה יש הכשר של הבד"ץ.

מילארדים של שקלים נשפכים מדי שנה לאוכלי חינם ופריזטים וזה לא משנה מאיזה מגזר כי יש יותר מאחד. ובכל זאת, אתם מודאגים מהחצי שקל שאוסם הולכת לעלות על הבמבמה ושאר מוצרים.

דיינו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מהתעשיה נכון, גם לא מתיימר להיות. אבל בוא נגיד שאני אהיה קצת שחצן ואגיד שאני מבין

איזה דבר או חצי דבר על עסקים, תמחור, ותחרות.

אמרתי לך, למצוא תירוצים אתה יכול עד מחר. המשק שלנו מאופיין במונופולים/דואופולים/אוליגופולים,

ללא תחרות של ממש, עם גיבוי חזק מאוד של הון/שלטון, ועל זה אני ואתה משלמים.

תראה מה קורה בבנקים. אני מבטיח לך שאם אני שם אותך במקום אלי יונס או כל מנכ"ל אחר,

ביצועי הבנק לא ישתנו באופן חריג. ולמה? כי אין איזו תחרות או גורמים שפוגעים בהם מהותית.

כך לגבי כמעט כל המוצרים והשירותים במדינה.

הסלולר היתה הדוגמא הכי טובה, וכך זה מתקיים כמעט לכל תחום.

פורסם

תשווה תפוחים לתפוחים. בזלולאר שילמנו יותר אבל על מוצר שונה. רצינו מרכזי שירות, שירות תיקונים, דו סים וכו' אז זה עלה ועולה לנו. אם הפורמט של גולן מתאים לך אז אשריך אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מכשיר ללא ביטוח או סים שלא מגיע מיד אחרי שאני מאבד אותו.

אם אני או אתה נהיה מנהלי בנק במקום יונס הביצועים בהחלט ישתנו ולא בטוח שלרעה בטווח הארוך. אנחנו נתחרה, נוריד מחירים ונילחם על הלקוחות עד שפתאום נגלה שהורשנו את שווי הבנק לקנטים ואת הרווחיות לאפס.

יש לא מעט קרטלים ומונופולים אבל כמעט לכל קרטל יש את הילד הרע שמפוצץ את הבלון. אין דבר כזה בעולם העסקים שתהיה יחיד בתחום רווחי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קייזר

הדרך מכאן למונופולים היא כלל לא על אותו מסלול,

אין כל קשר.

במיוחד בתעשיית המזון ההיפך הוא הנכון הגמור.

אני מביע דאגה לפרנסתם של אזרחים -אין ספק, אני מוצא עצמי קונה קופסת שימורים של בית השיטה

בתוספת קטנה של תשלום ותוספת גדולה יותר של אידיאולוגי, אבל בסדר זה אני.

אני לא מכניס שום מוצר מזון ללא תקני האיכות שהזכרתי לפני כמה הודעות.

אני לא יודע מתי הייתם בסופר לאחרונה אבל לא פעם אני מוצא שכמעט אין פער בין מוצר המדבקה למוצר "המקורי "

גם זו שיטת שיווק מעניינת עובדת יפה.

ודרך אגב רק לידיעה - איפה הקופון שגוזרת רשת השיווק? למה להתבונן רק בכיסם של מנכ "לים?

Gn'f'R

פורסם

זה בדיוק העניין, אין תחרות בכלום. יש לך שתיים חצי רשתות גדולות שחולשות על 80% מהשוק,

הן גוזרות קופונים, היצרנים גוזרים קופונים, והיחיד שנשאר בצד זה הלקוח.

אם לכם זה נראה נורמלי, אשריכם.

לגבי הסלולר, לא קיבלת שום דבר. השירות שהם נתנו לך היה שירות כפוי, ששילמת עליו גם אם רצית וגם אם לא.

פורסם

שוב, אם יש תחרות בריאה והתנהלות סבירה של חברה, לא אכפת לי כמה כסף מרוויח מי. הבעיה היא שכאן מצד אחד יש 0 תחרות ומצד שני לצרכן אין כלים להתמודד איתם מול החברות, למעט חרם צרכנים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מביע דאגה לפרנסתם של אזרחים -אין ספק, אני מוצא עצמי קונה קופסת שימורים של בית השיטה

בתוספת קטנה של תשלום ותוספת גדולה יותר של אידיאולוגי, אבל בסדר זה אני.

+1 :mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול להעלות את נתוני הריווחיות של החברות שעכשיו מעלות את המחירים?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הדוחות הכספיים של אוסם מראים רווח של פחות מ 3% על השווי. מאז עלו מחירי האנרגיה והשכר.

פורסם

ומה זה בדיוק נותן לך?

ואם מחיר המניה סתם מנופח? אז זה אומר שזה בסדר? שאולי צריך להעלות עוג מחירים, כי היו כאלה

שחשבו שהרווחים יעלו עוד ועוד וקנו את המניה במחיר שאולי אינו ריאלי?

פורסם

מי דיבר על מחיר מנייה? מדובר על דוחות חשבונאיים.

חוץ מזה מחיר המנייה משקף את מחיר החברה.

פורסם
אני תמיד נותן דוגמא של חברים טובים שלנו, שחיים בלונדון. לא עיר ממש זולה בקנה מידה עולמי :-)

בעבר הם היו מגיעים לכאן ומבזבזים כמו משוגעים, כי המחירים ביחס ללונדון היו זולים. מדובר על שנים

2002-2005. היום שהם מגיעים, הם המומים בכל פעם מחדש מיוקר המוצרים כאן, בייחוד מהמזון,

וגם מהטואליטיקה ומוצרים לילדים.

שאשתו נכנסה לסופר-פארם לקנות מטרנה לילדה הקטנה שלהם, היא היתה בשוק שזה עולה 70 שקל.

אצלם בעיר הזולה לונדון, מוכרים תחליפי חלב ב 3-4 פאונד(20-30 שקל), ויש גם זולים יותר, שאותם היא לא קונה.

אושרי, למה החברים שלך לא מספרים לנו כמה עולה להם לעשות סלט? מטרנה ב 3 או 4 פאונד? מעניין איזה איכות זו. אני ראיתי את התחליב חלב הזה והוא לא היה 3-4 פאונד.

40 פני שהם 2.4 שקלים למלפפון בודד אחד? 1.08 ליש"ט שהם יותר מ 6 שקלים לאבוקדו מסכן אחד? 1.99 ליש"ט לקילו עגבניות? מה אמרת שהם קיבלו שהם נכנסו לקנות מטרנה? מעניין, כי זה בדיוק מה שאני קיבלתי כאשר נכנסתי לסופר לקנות ירקות בברמינגהם (זאת נחשבת לעיר זולה יחסית, ספק אם לונדון זולה יותר ממנה).

צולם על ידי באפריל אשתקד לפני העלייה המטורפת של הירקות אצלנו כאשר ליש"ט אחד היה שווה 6 שקלים לערך.

22042011333.jpg

22042011334.jpg

22042011335.jpg

22042011339.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אלה מחירים זולים.

ליברה עגבניות ישראליות עולות בלוס אנג'לס 1.49$ שזה יותר מ 12 שקל לקילו .

• תוכן חדש...