Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שזה לא בארץ - היו מתקנים, צובעים ומציעים למכירה 'יד ראשונה מרופא, ללא תאונות'.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתיחת פנים, או יותר נכון המעיכת פנים הזאת לא כל כך רגועה, בהתחשב בעיצוב הנוכחי.

העיצוב של האוטו הזה כל כך לא זורם (שלא לומר מכוער).

פורסם

אהבתי את העיצוב החדש, חוץ מהקטע הזה של המכסה מנוע הפתוח. זה קשה מאוד ליסוע שאי אפשר להשפריץ קצת מים על השימשה שהיא מלוכלכת..

פורסם

זה עדיף על החטא שנעשה בג'וב האיטלקי המקורי - הרס של שתי e-type שהן, להבדיל מהסופרב או אפילו מהפולקס-בנטלי החדשות, קלסיקות אמיתיות (אחת מהן שוקמה). ד"א - בסרט גם הורסים למבורגיני מיורה, אבל במקרה ההוא השתמשו רק בגוף ריק.

אני משער שבסרטים ותוכניות טלויזיה רבות משתמשים בגופים ריקים או במכוניות שהוגדרו אובדן להלכה ורק שוקמו חיצונית.

פורסם
חמוד,יש קליפ שבו הורסים בנטלי-מתחילים עם הגג וטוחנים אותה לגמרי(KANYE WEST).

עשירים שמשעמם להם.

התכוונת מייבאך, שגם הוצע למכירה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

"ממשטרת ישראל נמסר, כי התאונה המזעזעת כפי הנראה נגרמה כאשר נהג הטרקטור ונהג הסקודה נסעו במהירות מופרזת ואיבדו שליטה על ריכבם, מה שגרם להתנגשות".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היא הייתה נראית ממש יפה בלי גג.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה

• תוכן חדש...