Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת רכב להורים) טויוטה קאמרי החדשה

חאלד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

הרכב הינו לשימוש ההורים בלבד ולפעמים לנסיעות משפחתיות

מדובר על רכב מליסינג , יש לאבא שלי אפשרות לבחור ממגוון רחב של רכבים , גבול התקציב הינו 250,000 שקלים והוא נוטה לכיוון הקאמרי החדשה מתוך ניסיון עבר , אך אשמח להצעות נוספות .

קריטריונים -

1.רכב מרווח עדיפות למשפחתי\מנהלים גדול - הנהג 1.90 ו מעל 100 קילו .

2.רכב נוח ונעים לנהיגה - מדובר על נסיעות ארוכות מעל 200 קילומטר ביום .

3.מבחינת דלק צריכה שתהיה סבירה +\- מודע לכך שהרכבים מהקטגוריה הנ"ל לא יהיו חסכוניים במיוחד.

4. תא מטען גדול .

5.רכב שיהיה זריז , נפח מנוע מעל 2000.

6.רכב שלא יהיה מנכר עיניים יותר מדי .

אבא שלי כרגע נוסע על הונדה אקורד שנת 2011 מאוד מאוכזב מהרכב , בעיקר מנוחות הנסיעה ומהמרחב הפנימי של הרכב .

חלק מהרכבים שאבא שלי פסל הינם :

פורד מונדיאו , מאזדה 6 והיונדאי סונטה או i40 .

אשמח לעזרה !!

auto emocion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא היונדאי I40 מאוד מתאימה לדרישות, היא מאוד נוחה ומרווחת.

אפשרות אחרת היא סקודה סופרב, בגלל הנסיעות הארוכות אולי שווה לשקול את הדיזל אבל אם בנזין אז ה-2 ליטר טורבו בהחלט יכולה להתאים.

אפשר לנסות גם את סובארו B4 או אאוטבק, מאוד מרווחת, המנועים הגדולים יהיו נעימים יותר בנסיעות ארוכות ותא הנוסעים מאוד מרווח.

מי שקצת נופלת בין הכיסאות (תרתי משמע) היא ביואיק לה-קרוס שבדגם ה-2.4 בלי החישוקים הנוצצים קצת פחות מנקרת עיניים אבל הבעיה העיקרית שלה היא מרווח לוקה בחסר, בעיקר במושב הקדמי.

בהצלחה וחג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיבדוק את הסקודה סופרב. עם 60K ק"מ בשנה שווה לו לשקול את גרסת הדיזל.

אופציה נוספת היא הסיטרואן C5 עם מנוע 1.6 טורבו (חזק יותר מרוב מנועי ה-2.0 הרגילים), מכונית מאוד נוחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חאלד שלום,

המונדיאו החדשה, והסופרב הן החדשניות ביותר. מנועים מוגדשים, תיבות רציפות, ושלל טכנולוגיה ופינוקים, ולכן אמליץ בדיקה של שתיהן. אני מאמין שנסיעת מבחן לא תהיה בעייתית.

על טויוטה קאמרי יש לי רק דברים טובים להגיד, אבל שוב, המתחרות קצת התחדשו בשנים האחרות, והטויוטה פחות או יותר נשארה זהה.

האם יש אפשרות לרכוש רכבים מעט מאובזרים יותר בליסינג? או שיש להם רק את גרסאות הבסיס?

בכל מקרה, המלצתי תהיה לעשות מן יום מרוכז כזה של מבחנים, ולבחון את המונדיאו, הסופרב, ולפי מייק גם את ה-I40 שאין לי כל נסיון איתה, ולכן אמנע מלשלול אותה.

ה-B4 היא רמה וחצי פחות מהרכבים המדוברים.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הכל חג שמח לכול חברי הפורום !!

אכן אני אישית הצעתי בפניו כמה פעמים את הלה קרוס ומנסה לקחת אותו אף לנסיעת מבחן , הסקודה למרות שהינה חביבית הפורום לא באה בחשבון בגלל סיבה אחת והיא היבואן , יש לי סיאט לאון מאוד מרוצה מהרכב אך לא מהיבואן נכנסתי רבות לעימותים עמם ולאבא שלי אין את הסבלנות והכוח הנפשי להיכנס לזה.

האאוטבק - הצעה מעניינת אך השאלה אם נכנסת במסגרת התקציב לרשימה ומה חבילת האבזור , כמו כן מצב היבואן היום לא משהו ומעלה סימני שאלה רבים .

c5 - הייתה לאבא שלי במשך שבוע דגם שנת 2010 החזיר אותה מהר , לא התאימה לו כלל וכלל למרות שאישית אהבתי אותה , מאוד נוחה !! האם הדגם החדש שונה בצורה כלשהיא מהדגם היוצא ? .

i40 - יש לו ניסיון רע עם הדגם היוצא ( לא נוחה , לא מרווחת , חלשה ועוד..) , נתקלתי כמה פעמים בצורה החדשה אך לא נהגתי בה האם כבר משווקת בצורה סדירה ? .

כדי לקבל כיוון נוסף אבא שלי סירב לקבל אודי a6 מנוע 2000 tfsi בגלל שהינה מנכרת עיניים יותר מדי ובמסגרת עבודתו ייתכן שתסכן אותו .

תודה רבה למשיבים .

auto emocion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אבא שלך מחפש רכב ליסינג, פסל מזדה 6 ומאוכזב מהונדה אקורד.

חתיכת סטנדרט יש לו, אך אני מאמין שהקאמרי החדשה תעשה את העבודה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן אני אישית הצעתי בפניו כמה פעמים את הלה קרוס ומנסה לקחת אותו אף לנסיעת מבחן , הסקודה למרות שהינה חביבית הפורום לא באה בחשבון בגלל סיבה אחת והיא היבואן , יש לי סיאט לאון מאוד מרוצה מהרכב אך לא מהיבואן נכנסתי רבות לעימותים עמם ולאבא שלי אין את הסבלנות והכוח הנפשי להיכנס לזה.

האאוטבק - הצעה מעניינת אך השאלה אם נכנסת במסגרת התקציב לרשימה ומה חבילת האבזור , כמו כן מצב היבואן היום לא משהו ומעלה סימני שאלה רבים .

c5 - הייתה לאבא שלי במשך שבוע דגם שנת 2010 החזיר אותה מהר , לא התאימה לו כלל וכלל למרות שאישית אהבתי אותה , מאוד נוחה !! האם הדגם החדש שונה בצורה כלשהיא מהדגם היוצא ? .

i40 - יש לו ניסיון רע עם הדגם היוצא ( לא נוחה , לא מרווחת , חלשה ועוד..) , נתקלתי כמה פעמים בצורה החדשה אך לא נהגתי בה האם כבר משווקת בצורה סדירה ? .

כדי לקבל כיוון נוסף אבא שלי סירב לקבל אודי a6 מנוע 2000 tfsi בגלל שהינה מנכרת עיניים יותר מדי ובמסגרת עבודתו ייתכן שתסכן אותו .

תודה רבה למשיבים .

מה עם המונדיאו שציינתי? כמו שכבר אמרתי, היא אינה נופלת מהקאמרי, ולדעתי אף יותר טוב ממנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חאלד שלום,

המונדיאו החדשה, והסופרב הן החדשניות ביותר. מנועים מוגדשים, תיבות רציפות, ושלל טכנולוגיה ופינוקים, ולכן אמליץ בדיקה של שתיהן. אני מאמין שנסיעת מבחן לא תהיה בעייתית.

על טויוטה קאמרי יש לי רק דברים טובים להגיד, אבל שוב, המתחרות קצת התחדשו בשנים האחרות, והטויוטה פחות או יותר נשארה זהה.

האם יש אפשרות לרכוש רכבים מעט מאובזרים יותר בליסינג? או שיש להם רק את גרסאות הבסיס?

בכל מקרה, המלצתי תהיה לעשות מן יום מרוכז כזה של מבחנים, ולבחון את המונדיאו, הסופרב, ולפי מייק גם את ה-I40 שאין לי כל נסיון איתה, ולכן אמנע מלשלול אותה.

ה-B4 היא רמה וחצי פחות מהרכבים המדוברים.

בהצלחה.

מדובר על הקאמרי החדשה אשר מקבלת ביקורות טובות ושבחים בארה"ב לא בדגם היוצא , מבחינת אבזור מדובר על רכב חברה שייתכן שירכש באופן פרטי על ידי החברה עצמה חוץ ממסגרת תקציב אין יותר מדי פרטים לצערי .

הבעיה במונדיאו שאבא שלי חווה אותה בדגם הרגיל של הליסינג ולא בטיטניום המעולה , חוץ מהמנוע והתיבה יש שוני במרחב הפנימי ?? חשוב לציין שהשיקול החשוב ביותר הינו מרחב פנימי מדובר על אדם ששוקל מעל 100 קילו וגובה 1.90 לכן יש דברים שמבחינתו הינם מעל לכל ולכן ההונדה נמכרת כרגע מסיבה זו .

auto emocion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי אוטו היא מרווחת מאוד:

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?model=752

"פורד מונדיאו היא אחת המכוניות הגדולות ביותר בקטגוריית המשפחתיות הגדולות ומרחב הפנים בהתאם, מלפנים ומאחור."

ולפי גלובס המרווחת בקטגוריה:

"גם בתא הנוסעים אין הרבה חדש; עמדת הפיקוד יעילה, אם כי נראית מעט דלה בהשוואה לשלל הצגים ומערכות ההיי-טק שמציעה אחותה הקטנה, הפוקוס החדשה; איכות הייצור מרשימה, עם משטחי פלסטיק איכותיים למגע ובידוד רעשים ברמה של מכונית פרימיום, והמרחב הפנימי הוא הגדול ביותר בפלח הסדאן ב-160 אלף שקל ומאפשר לשלושה נוסעים מבוגרים מאחור לפשוט לרווחה את רגליהם קדימה."

אני ממליץ לקפוץ לסוכנות פורד הקרובה, ולנסות.

חג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אבא שלך מחפש רכב ליסינג, פסל מזדה 6 ומאוכזב מהונדה אקורד.

חתיכת סטנדרט יש לו, אך אני מאמין שהקאמרי החדשה תעשה את העבודה.

מבחינת סטנדרט לאבא שלי במעמדו הקיים בעבודה כיום יש את האפשרות להשתדרג מבחינת רכב והתקציב המדובר הוא מכובד לכל הדעות לצערי הוא אדם שלא אוהב רושם ו"פוזה" לכן סירב לקבל a6 חדשה מהחברה , לפי מה שהבנתי ישנם 2 אפשרויות רכישה האחת הינה מליסינג ( תלוי ברכב) השנייה רכישה של החברה באופן פרטי מבחינת רכישה זה עוד לא סגור וזה מאוד דינאמי .

auto emocion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקאמרי החדשה עוד לא הגיעה לישראל, למרות שיצא לי לראות אחת אבל היא מייבוא אישי.

עוד חודש מגיעה לישראל הרנו לטיטיוד שעל הנייר נשמעת מאוד מבטיחה.

בנוסף כדאי גם לבדוא את קיה אופטימה בגרסת הדיזל ואת אופל אינסיגניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-C5 התחדשה במנוע וגיר מאוד משופרים, אם הבעיה עם מודל 2010 הייתה בתחום זה, שווה לתת לרכב צ'אנס נוסף.

ד"א - אם אבא שלך רוצה לשמור על פרופיל נמוך, אז שידבוק בקאמרי, רצוי בצבע לבן. מבין מכוניות המנהלים, היא הכי "שקופה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה למשיבים .

האאוטבק מוצעת כרגע במבצע ב-30,000 שקלים הנחה, רשימת האבזור לא רעה ומפורטת באתר של סובארו.

ה-I40 בכלל לא מזכירה את הדגם הקודם, המושב הקדמי מאוד מרווח ובמבחני הדרכים צוין שהרכב דיי נוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקאמרי החדשה הולכת להיות משווקת בקרוב מאוד , נבדק במקרה באמין מוטורס באזור נשר ונאמר לאבא שלי שכנראה בסוף השנה או תחילת שנה הבאה ישנה אפשרות לקבל את הרכב לא יודע אם זה נכון או שזה שיווק מוקדם של הרכב .

בכל מקרה תהליך הרכישה אמור לקחת בין חודש ל 3 חודשים עד אז אני מאמין שרוב הרכבים שישנם במבצע קיום כבר לא יהיו (אאוטבק) , ל אבא שלי ב c5 מבחינת מרחב רגליים הייתה בעיה :-)

קיה אופטימה הצעה מעניינת איך המרחב הפנימי של הרכב ? מרווח רגליים ?

doc slow אם זה היה תלוי אך ורק באבא שלי מזמן היה מזמין את הקאמרי בצבע לבן כמו שהייתה לו אך אנחנו במשפחה ואני בפרט דוחפים לאותו למשהו מעבר לקופסה .

מודה לכולם אחרי החגים נחזור לסדרנו בעבודה וכבר אקבל מידע נוסף ונתחיל בבדיקת רכבים , מבחנים , ונהיגת מבחן !

חג שמח לכולם ושנה טובה !

תודה.

auto emocion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחאלד, אבא שלך, שבטח כבר לא בן 18 וכך גם הגב שלו, הולך לבלות במכונית הרבה שעות ביום, שיבחר את המכונית שהכי נוחה לו, נקודה. תחושתי שגדג'טים, התנהגות כביש וביצועים (מעבר לרמת הסביר) לא ממש חשובים לו. אני לא חושב שהתשובה נמצאת בפורום, אלא בנהיגת מבחן (רצוי ממושכת) בכל אחת מהמכוניות בקטגוריה. אם המכונית שהכי נוחה היא הקאמרי, אז שילך עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...