Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלך תמדוד את הצינור המקורי את האורך והקוטר ותזמין:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=flex+exhaust&_sacat=0&_odkw=vw+polo+exhaust&_osacat=0

אני את האמת לא הייתי מנסה אפילו להזמין מאיי ביי אלא הולך ומחליף פה כי החיסכון שלך יהיה בקושי 50 ש"ח אם בכלל יהיה חסכון. אולי אפילו תשלם יותר ממה שזה היה יוצא לך לקנות פה בארץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

צריך להרים את האוטו בישביל זה?

אני רוצה להגיע לחלק ולראות אם הרעש מגיע ממנו

או אולי אפילו אני יכול לסדר בעצמי

אני חייל ולכן בישבילי 100 ושלא נדבר על 350 זה המון המון כסף

אז אני רוצה לתקן לבד כל מה שאני יכול

אגב,טרמוסטט אני יכול להחליף לבד?אפשר עזרה בנושא?

פורסם

אפשר לראות את החלק גם ללא הרמה של האוטו אבל כמעט ובלתי אפשרי לעשות/להחליף לבד.

לגבי הטרמוסטט אני בספק אם תצליח להחליף לבד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הטרמוסטט אכן נראה כמו שיש לך ברכב.

לגבי הצינור אגזוז זה ממש לא משנה אם זה מקורי או שלא,בגלל זה רשמתי לך למדוד את האורך והקוטר ולהזמין אחד תואם.

פורסם

ניסיתי לחפש ביטיוב את הרעש על ידי חיפוש החלק של האגזוז ולא מצאתי..

תוכל לתת לי בבקשה וידאו עם הרעש הזה שנובע מהחלק?

פורסם

למה שלא תלך פשוט למוסך מקצועי שיאבחן לך את התקלה?

מעל גבי הפורום בטח שאי אפשר לדעת בוודאות מה מקור הרעש, וייתכן שמקור הבעיה הוא בכלל משהו אחר.

אם אתה מאזור תל אביב אני ממליץ לך על "מוסך רון" שהוא מתמחה ברכבי פולקסווגן ויחסית הוא לא יקר.

http://rongarage.co.il/main.html

צירפתי לך קישור

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...