Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל חוק מענין שם אומר ככה:

אם ברכב מסוים יושב אדם לא חגור אז אותו בנאדם מחויב לשלם את הקנס והאחריות לא נופלת על האדם.

וגם ראינו הרבה יחסית מחסומים לבדיקה של רמת אלכוהול. ומסיפור של קרוב מש]חה שנתפס עם רמת אלכוהול גבוהה הוא היה מחויב לעבור קורס על נהיגה עם אלכוהול וכמה בדיוק אלכוהול מותר לו ואיך לשלוט בעצמך והכל. כלל 2 מפגשים ועלה לו 150 דולר וזה לא כולל את הדו"ח שהוא קיבל.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
בגולף הישנות (הפנסי ערפל בגריל), באיפרזות עם הזרקורים שקוראים להם פנסי ערפל, ובב.מ.וו סדרה 5.

ובקשר לחגורות הבטיחות....אני נוטה להסכים איתך שבנושא הזה לא נעשה מספיק...

אז כבר יש לנו הצעה אחת לשיפור...

הם לא. נבדק על ידי מספר פעמים עם אנשים שנסעתי מאחוריהם. יש דיון באתר של אהרונוביץ בנושא...

ואם מדברים על המשטרה... שים לב לסיפור הנ"ל.

יום שלישי בבוקר.

השעה 8:30

המיקום כביש המכללות (מצומת גלילות לכיוון הכניסה לתל-אביב)

יש בדרך תחנת דלק של סונול, ביציאה מתחנת הדלק יש נתיב האצה, קטן, אך נחוץ משהו... אך הוא חסום... על ידי מי? ניידת. קורולה מספר 70577 וקטנוע משטרתי מספר 11242. אחרי שהם קופצים להם כהרגלים לכביש (לפחות הפעם זה למסלול הימני...) ומורים לאנשים לעצור, אלו לרוב מגיעים במהירות גבוהה של 80-100 וצריכים עכשיו לעצור... איפה הם עוצרים? נכון! בנתיב האצה גם כן... היה שם ממש פקק תנועה קצר שאני יצאתי, עד כדי כך שלבסוף השוטר החביב בקורולה עלה על הרעיון שאם הוא יעלה על הדשא ליד יהיה לו יותר קל (ואז הרכבים שעוצרים אותם יחסמו את נתיב ההאצה). אני כן חושב שצריך לאכוף את הנושא... אבל האם זו הדרך? :roll:

פורסם

סטרלינג, דעותיך נשמעות מוטות משהו לטובת (??) המשטרה.

מה קרה, אבא שוטר ? :-)

תקשיב לאנשים כאן שמכירים את הנושא מקרוב.

לא סתם יש קונצנזוס די גדול בארץ שמה שיש עכשיו

חייב להיפסק וזו לא הדרך שבה יש להתמודד עם המצב בכבישים...

לדוגמא: אהרנוביץ', אוטו, YNET.

בהמשך: אמנם אין לי באוטו פנסי ערפל מקדימה אבל הם אכן לא מסנוורים

בניגוד לאורות דרך גבוהים (High Beam) שהם אכן מסנוורים (כמו גם

פנס ערפל אחורי). אתה מתבלבל.

MCS 2008

פורסם

יש כל כך הרבה אידיוטים, עקשנים, שוקיסטים וסתם חארות על הכביש.

*רואים מישהו (או מישהי) מנסים להשתלב - מאיצים בשביל לא לתת. או להיפך, משתלבים ב"על החיים ועל המוות" בעיניים עצומות ורגל רפה על הגז.

*לא מחכים לתורם בסבלנות אם יש תור לפניה, אלא נוסעים עד הסוף וחותכים מישהו, ובכך גורמים לכל התור להתעכב (ואם מישהו שקורא את זה מגחך כי הוא עושה את זה קבוע וחושב שהוא גבר, אז שיידע שהוא סתם חרא ושאני באופן קבוע מאחל לכאלו מוות ביסורים).

*עוצרים "לרגע" לקנות סיגריות או משהו וחוסמים נתיב בכביש עירוני צפוף, אפילו אם יש חניה במרחק 20 מטר מהקיוסק (לאלו אני לפעמים מוריד מוחטה עסיסית על האוטו כשאני עובר לידו).

*נוסעים על מסלול וחצי, עם או בלי פלצפון ביד, ובמיוחד בפניות.

*נוסעים 80 במסלול השמאלי באיילון, וכשמהבהבים להם, מאיצים ל-95 .

*לא מאותתים (בדרך כלל כי יד שמאל עסוקה בלתפוס בריזה מחוץ לחלון), לרכב אמריקאי לדוגמא, אפשר לא להתקין מאותתים בכלל ולחסוך בהוצאה על אביזר שלא משתמשים בו.

אבל אם יש ניידת בסביבה, אפילו סתם ניידת עם שני כרסתנים אוכלים פלאפל חונה בצד ומטפטפת עמבה, פתאאאאום - כולם ילדים טובים. שתי ידיים על ההגה, אצבע מוכנה על ידית המאותתים, מתייחסים אחד לשני כמו בנקאי שויצרי ללקוח שבא עם המחאה של מפעל הפיס. נופת צופים שלי :evil:

בגלל זה לדעתי צריך לפזר שוטרים בערים, שיסיירו, יתנו המון דו"חות על הפרעה לתנועה (יש סעיף כזה), על שיחה בפלצפון בלי דיבורית, ועל עוד עבירות קטנות וטיפשיות שבגללן כל כך מעצבן לנהוג פה.

פורסם

אבל... אם אי פעם יצא לכם לסוע בניידת (שאלו את ג'רמי), כולם פתאום מאותתים, לא חותכים וכו'...

אז נכון שאפשר היה להפנות את הניידות המוסוות לחפש אנשים שחותכים נתיבים.

ועוד משו, אני לא חושב שאתם יכולים להתכחש לזה שמהירות מופרזת מסוכנת...מה לעשות, רוב האנשים לא יכולים לשלוט במאזדה שלהם ב-140 באותה צורה שהם שולטים ב-100 קמ"ש. הכול מתחיל להתקרב אלייך נורא מהר, אפילו שאלה רק 40 קמ"ש הבדל.

אם כול הכבוד, לא התשתית בארץ ולא רמת הנהיגה מוכנה למהירות מקסימלית גבוהה מהמותר. רבות מהתאונות נגרמו תוך כדי מעשה פזיז, שאם היה נעשה לאט יותר היה יכול להגמר בתאונה קלה או יותר או שום תאונה.

סה"כ אבל התרשמתי שרובכם לא מצביעים על בעיה ספציפית. כלומר, חוץ מהקטע של המכמונות מהירות המשטרה דיי מבצעת את עבודתה כפי שניתן לצפות.

וזה שיש שוטרים טיפשים (הבחור מהנתיב האצה....) אני הראשון שיודה בזה...

פורסם
סה"כ אבל התרשמתי שרובכם לא מצביעים על בעיה ספציפית. כלומר, חוץ מהקטע של המכמונות מהירות המשטרה דיי מבצעת את עבודתה כפי שניתן לצפות.

כנראה שיש לך בעיות בההתרשמות הנקרא.

פורסם

על הטענות על אי אכיפת פלאפונים, שמירת נתיב וכו'... כבר הגבתי וטענתי שהשוטרים מגיבים שכאפשר...אבל מה לעשות שלא בכול מקום יש ניידת, ושכבר יש אז כולם מתנהגים כטסטרים? ונוהגים יותר זהיר מזהיר....

ד"א, עובדה זו בלבד מוכיחה שהמשטרה כן מתריעה.

פורסם

אני לא יודע אם יש לך את האפשרות אבל אם כן, נסה לברר כמה דוח"ות נתנה המישטרה על נסיעה בנתיב השמאלי.

עבירה שמעצבנת ומסכנת הרבה יותר מאשר נסיעה ב20 קמ"ש נעל המותר באיילון.

פורסם
אבל... אם אי פעם יצא לכם לסוע בניידת (שאלו את ג'רמי), כולם פתאום מאותתים, לא חותכים וכו'...

אז נכון שאפשר היה להפנות את הניידות המוסוות לחפש אנשים שחותכים נתיבים.

ועוד משו, אני לא חושב שאתם יכולים להתכחש לזה שמהירות מופרזת מסוכנת...מה לעשות, רוב האנשים לא יכולים לשלוט במאזדה שלהם ב-140 באותה צורה שהם שולטים ב-100 קמ"ש. הכול מתחיל להתקרב אלייך נורא מהר, אפילו שאלה רק 40 קמ"ש הבדל.

אם כול הכבוד, לא התשתית בארץ ולא רמת הנהיגה מוכנה למהירות מקסימלית גבוהה מהמותר. רבות מהתאונות נגרמו תוך כדי מעשה פזיז, שאם היה נעשה לאט יותר היה יכול להגמר בתאונה קלה או יותר או שום תאונה.

וזה שיש שוטרים טיפשים (הבחור מהנתיב האצה....) אני הראשון שיודה בזה...

זה מפתיע אותי כל פעם מחדש כמה עבירות נהגים עושים גם כשיש ניידת קרובה מאוד אליהם על הכביש.

אותם נהגים שעוברים עבירות בקרבת ניידת הם אלה שמבצעים את העבירות שלא במתכוון. הם אלה שלא שמים לב למה שקורה בכביש. הם אלה שלא מסוגלים להבין אילו תוצאות עלולות להיות למעשיהם מאחורי ההגה. הם אלו שמסוגלים לעשות רברס על נתיב האצה. הם אלו שמסוגלים להיות שקועים עד כדי כך בשיחת טלפון שאין להם שום מושג שהניידת לידם, והם גם אלה שנתפסים על שיחה בסלולרי בזמן נהיגה ועבירות דומות.

אתה אומר שיש הרבה שיכולים לשלוט על אוטו ב 100, אבל לא ב 140.

אני אומר שאלה שמסוכנים במכונית שנוסעת 140 הם גם מסוכנים במכונית שנוסעת 50.

תאונה שמתרחשת במהירות כלשהי לא נובעת כתוצאה ישירה מהמהירות, אלא כתוצאה מחוסר תשומת לב, חוסר הבנה, חוסר צפייה קדימה או חוסר ביכולת טכנית.

כל המחסורים האלה יכולים להתרחש גם ב 20 קמ"ש.

יש נהגים שהדברים האלה לא יקרו להם ב 20 קמ"ש וגם לא ב 140 כי הם נוהגים בתשומת לב, בעירנות, בהבנה, בצפייה קדימה ומתוך התחשבות בתנאי הסביבה.

כשאני בניידת, אני רוצה לתפוס את אלה עם המחסור בדברים שציינתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זה מפתיע אותי כל פעם מחדש כמה עבירות נהגים עושים גם כשיש ניידת קרובה מאוד אליהם על הכביש.

אותם נהגים שעוברים עבירות בקרבת ניידת הם אלה שמבצעים את העבירות שלא במתכוון. הם אלה שלא שמים לב למה שקורה בכביש. הם אלה שלא מסוגלים להבין אילו תוצאות עלולות להיות למעשיהם מאחורי ההגה. הם אלו שמסוגלים לעשות רברס על נתיב האצה. הם אלו שמסוגלים להיות שקועים עד כדי כך בשיחת טלפון שאין להם שום מושג שהניידת לידם, והם גם אלה שנתפסים על שיחה בסלולרי בזמן נהיגה ועבירות דומות.

אתה אומר שיש הרבה שיכולים לשלוט על אוטו ב 100, אבל לא ב 140.

אני אומר שאלה שמסוכנים במכונית שנוסעת 140 הם גם מסוכנים במכונית שנוסעת 50.

תאונה שמתרחשת במהירות כלשהי לא נובעת כתוצאה ישירה מהמהירות, אלא כתוצאה מחוסר תשומת לב, חוסר הבנה, חוסר צפייה קדימה או חוסר ביכולת טכנית.

כל המחסורים האלה יכולים להתרחש גם ב 20 קמ"ש.

יש נהגים שהדברים האלה לא יקרו להם ב 20 קמ"ש וגם לא ב 140 כי הם נוהגים בתשומת לב, בעירנות, בהבנה, בצפייה קדימה ומתוך התחשבות בתנאי הסביבה.

כשאני בניידת, אני רוצה לתפוס את אלה עם המחסור בדברים שציינתי.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...