Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני יומיים ניתקעתי בלי דלק בבייתי , כעבור 3-4 שעות אני שומע רעשים כמו של רצועה מאיזור המשאבה .

ניגשתי לרכב ראיתי שהשארתי את הסוויץ' דולק . הרעשים הפסיקו , ומאז האוטו לא מניע לאחר הוספת דלק .

לקחתי אותו למוסך , החליפו את המשאבת דלק , היא התחממה והפלסטיק שלה נמס גם.

ועכשיו לבעיה : האוטו לא מניע גם לאחר החלפת המשאבה . היא לא נכנסת לפעולה , כל הפיוזים תקינים והוחלפו בחדשים .

יש איזה ממסר שאמור לתת לה זרם ? אם כן איפה הוא ממקום ? תודה לעוזרים ושבת שלום .

פורסם

אני יודע שאני צריך לעבור על החיווט , אבל אני רוצה רק כיוון לדעת לאן לגשת כי אני חושד בממסר הזה .

איפה הוא אמור להיות ממקומם ברכב ?

פורסם

שלום .. מצאתי את הממסר בתחת להגה , כיצד אני יכול לבדוק אם הוא תקין או שרוף ?

עם רב מודד יש אפשרות לבדוק שהוא מנותק מהרכב ?

פורסם

תצליב אותו עם ממסר דומה מהאוטו שלך

תבדוק שיש להם את אותו מספר רגליים , ואותה צורה, וכמו כן את אותו זרם.

שנה טובה!!!!!

פורסם
אני חייב תעזרה שלכם דחוף אנשים !! איך אפשר לבדוק את הממסר הזה כשהוא מנותק/מחובר לרכב ?

כשהוא מחובר אין אפשרות לבדוק תוציא אותו אם אני זוכר נכון יש לך רגל 30 ורגל 35 תחבר להם + - ואתה צריך לשמוע קליק אם יש רעש הוא תקין אם אין הוא דפוק.

• תוכן חדש...