Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב, הנעה והגיר של רנו מגאן 2006 מבקש עזרה

stasm
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

היא עברה 108 אלף, כל הטיפולים כמו שצריך..

אחרי איפוס מחשב שעשו לי האוטו לא מניע על פארקינג!, רק על ניוטרל (כן זה ממש מוזר אבל ככה זה)

והוא לא מראה שההילוך על D או על P , על ניוטרל ועל רברס הוא כן מראה..

כמו כן, אחרי שאני משלב ל-D לוקח לו איזה 5-10 שניות להכנס להילוך (בנתיים הוא על ניוטרל) ואז היא נוסעץ כאילו היא על הילוך שני ומושכת הילוכים..

לפני האיפוס לא היה דבר כזה והאוטו במצב מכני מעולה

יש לכם רעיונות? אולי יש איזו דרך לאפס את המחשב בבית? בלי מכשיר ובלי מוסך???

תודה!

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום!

היא עברה 108 אלף, כל הטיפולים כמו שצריך..

אחרי איפוס מחשב שעשו לי האוטו לא מניע על פארקינג!, רק על ניוטרל (כן זה ממש מוזר אבל ככה זה)

והוא לא מראה שההילוך על D או על P , על ניוטרל ועל רברס הוא כן מראה..

כמו כן, אחרי שאני משלב ל-D לוקח לו איזה 5-10 שניות להכנס להילוך (בנתיים הוא על ניוטרל) ואז היא נוסעץ כאילו היא על הילוך שני ומושכת הילוכים..

לפני האיפוס לא היה דבר כזה והאוטו במצב מכני מעולה

יש לכם רעיונות? אולי יש איזו דרך לאפס את המחשב בבית? בלי מכשיר ובלי מוסך???

תודה!

איפוס מחשב, זה כל מה שעשו? למה עשו זאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל להעלים את הנורה של הטיפול (לצערי הרב לא ידעתי שאפשר לעשות זאת ממש בקלות) וחיברו מחשיר למחשב, וזאת התוצעה

צריך לחבר למחשב, אני משער שמדובר בחיישן טווח תיבת הילוכים (TR sensor).

חכה לתשובות מהמומחים

במידה והבעיה בחיישן, יש לך מושג כמה הוא עולה?

אולי אפשר לתקן זאת רק על ידי איפוס נכון של המחשב דרך המומחים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע כמו מתג מצב הילוך, והוא עולה כ 500 שח בחברה. אבל אולי כדאי לנסות קודם לכוון אותו. נמצא על הגיר, שני ברגים כוכב 30, ויושב מתחת לקצה הכבל של ידית ההילוכים. סוויץ' פתוח, מנוע כבוי, ידית בפארקינג, פתח טיפה את שני הברגים ונסה להזיזו מעט ימינה או שמאלה. שגור בורג אחד ותבדוק שכל ההילוכים עובדים. אם יש לך רב מודד או מנורת ביקורת, צריך להיות קצר בין שני הפינים החשופים שעל צידו (ופונים אל הרדיאטור), כשהגיר בניוטראל. אם לא הצלחת סביר שיש לך בעיה במתג, בצמה או במחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סביר שתקרה תקלה שכזאת אחרי חיבור מחשב כי לפי כל התיאור שלך הבעיה כמו שנכתב מעליי היא בפוטינציומטר בורר הילוכים לא מכוון או תקול.

בכל אופן תנסה לעשות איפוס נתונים שנלמדו במחשב תה"ל ע"י חיבור מחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על המענה חברה!!

התקלה נפתרה! סה"כ ניתקנו את המצבר וחיברנו אותו שוב, המחשב התאפס כנראה וההילוכים עובדים כראוי :-o

אבל.. נורת הSERVICE דלוקה, נורת מנוע ומפתח ברגים קטן מהבהב בצג המחשב(כמו שהיה לפני האיפוס).

אני צריך להוסיף שלפני כמה ימים גילינו שמן בנוזל הקירור, מיד חשבתי שהלך הראש מנוע אבל ב3 מוסכים אמרו שהמנוע בסדר גמור וזו בעיה בבית הטרמוסטט(כולם פה אחד והם לא קשורים אחד לשני), השסתום היה שבור, החלפתי לחדש והוציאו את נוזל הקירור השמנוני ומילו נוזל מאכל שמן בשביל לנקות את כל הסיפור ואמרו לי לחזור תוך יומיים על מנת לסיים את תהליך הניקוי(המוסכניק לא לוקח כפול על העבודה וחברים המליצו עליו שהוא אמין).. עכשיו אם אני מניע את האוטו אחרי כמה שעות של מנוחה, המנוע מתחיל להוריד סלד, ואם אני לא לוחץ על הגז המנוע בסוף כבה(לא שכחתי להקיש קוד בקודנית:) )... למרות זאת אחרי דקה של ממש קצת גז בשביל שהמנוע לא יכבה הכל טוב כאילו כלום לא קרה.. מה זה יכול להיות? אולי משהו נסתם?

עוד שאלות של מתחילים :)

אם אני נוסע על 1300-1700 סלד בעיר(50 קמש) בשביל לחסוך בדלק P: האם זה מזיק לאוטו? יש לציין שאני עושה זאת רק כביש ישר ולא בעליות

איפה נמצא המוסך המרכזי של רנו? או מוסך שמבין עניין ברנו ולא בחרטות על אנשים?

אני גר באשקלון ויש אצלנו מוסך מורשה אבל ממש לא אמין!

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

המוסך לא מקצועי, יש לחבר סורק תקלות כדי לשלוף קודי, וכנראה ללמד מצערת מחדש.

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה

במוסך מורשה של רנו באשקלון אמרו לי ככה:

אין דבר כזה מחשב תווך הילוכים ברנו מגאן 2006

אין דבר כזה לאפס תקלות במחשב רכב ברנו מגאן 2006

ורק חיבור מחשב לאוטו יעלה 250 ש"ח בלי לטפל בשום תקלה...

אני מאמין שהמוסך הזה לא הכי אמין מהשיחה אם מנהל העבודה שלהם שאמר שצריך להחליף את כל הצינורות באוטו(למרות שהם חדשים) בנוסף לנ"ל ..

תוכל להמליץ לי על מוסך מורשה רנו אמין בקרבת אשקלון? חולון קצת רחוק :) ואני מפחד על האוטו לנסוע מחוץ לעיר אם כל השמן הזה מיכל עיבוי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נוהג ברכב כבר תקופה כשהשמן מתערבב במים באמת סיכוי טוב שתצטרך להחליף את כל הצנרת גומי ברכב.

בדר"כ השמן מרכך מאוד את הצנרת והצינורות נראים מנופחים, צינור כזה שמתופצץ במהלך נסיעה יכול להוביל להחלפת מנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על השיעור :)

התקלה הזאת בת שבוע בערך.. ואני נוסע בממוצע 40 ק"מ ביום (הצינורות חדשים)

ועדיין, תוכלו להמליץ לי על מוסך אמין באשקלון או באיזור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...