Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת חסרונות מול יתרונות בהיברידי, ומה הכי מומלץ מבין: הונדה סיוויק, אינסייט, טויוטה פריוס, ואם יש עוד?

פורסם

יתרונות: חסכונית מאוד.

חסרונות: קצת מוזרה (טויוטה פריוס)

סוללה יקרה להחלפה אם אתרע מזלך - ותצטרך להחליף אותה (יש אחריות 8 שנים בטויוטה)

יש אומרים שבמכוניות הברידיות יש קרינה שעלולה לגרום לסרטן.

(ואני אומר שמסוכן לחיות - בסוף כולם מתים מזה :-) )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין של הסרטן לא הוכח.

אתה קונה חדשה או יד2?אם חדשה אז אין בעיה תחזיק לך 6 שנים בלי בעיה.

סוללות לא נוטות ללכת-הפריוס דור 1 עדיין נוסעת באמריקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אכן הסרטן לא הוכח, אבל לא היתי בונה על הטיעון הזה.

נכון להיום יודעים חד משמעית שהמעבר בין מתח חלופי לישר גורם לקרינה. יש אפילו תקנים לרמת הקרינה המותרת לרכבים מעין אלו בארה"ב.

לפי השמועה, ואני מודה שלא בדקתי את הנתונים, התקן קרינה יצא אחרי שיצאה הטויוטה פריוויוס וההונדה אינסייט, הטויוטה חורגת בעמה עשרות אחוזים מהתקן וההונדה נדמה לי 130% או איזה מספר אסטרונומי אחר.

בטויוטה מחקרים מדברים על קרינה רק במושב האחורי.

אלו נתונים שהיתי בודק בכל מקרה לפני מעבר לרכב כזה.

פרט לחסרונות מדובר ברכבים שקטים נוחים, בנויים איכותי.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

• תוכן חדש...