Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח

יש לי אפשרות למשרה במקום עבודה שנמצע בסוף שדרות קוגל בחולון (כלומר באזור מס' 27 - 31)

אצטרך להגיע מראשון לציון, המסלול יהיה מאזור התעשייה החדש רחוב לישנסקי לנסוע ישר מבלי לפנות דרך שדרות בן גוריון -> יוסף אהרונוביץ->חיים וייצמן->שדרות קוגל. כמו שציינתי פשוט נסיעה ישרה מלישנסקי.

1. האם יש בשדרות קוגל במספרים שציינתי חנייה בשעות הבוקר, קצת לפני השעה 8? לא שואל על כחול לבן, אלא על אפור, או חניון חינמי/מגרש חנייה.

2. האם יש פקקים רציניים במסלול שציינתי בין השעה 7 ל8 בבוקר?

תודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יש לך מגרשון קטנטן בדיוק איפה שאתה צריך (שדרות קוגל פינת סוקולוב צד ימין אזור צמרת מול השופרסל וקולנוע רינה) אל תחנה באמצע אלא רק בצדדים איפה שמותר.

בסוקולוב ממש ממול שדרות קוגל אתה פונה ימינה מוויצמן לסוקולוב ונכנס למין חניון כזה בין הבתים אחרי בנק מסד-שים לב אליו.

בנוסף ברחובות הצדדים שאתה עובר את הצומת ועובר מרחוב וויצמן לקוגל אתה ממשיך כאילו לכיוון איילון פניה ראשונה ימינה (במידה ולא מצאת חניה בחניון הראשון שציינתי ממש פניה ימינה אחריו) אתה נכנס לרחובות הצדדיים שם אני מאמין שתהיה חניה בשעות האלה.

תבוא כמה שיותר מוקדם בכל מקרה אני מאמין שתהיה לך חניה.

אם אתה נואש לחניה בתשלום במגרש הראשון יש חניון תת קרקעי בתשלום

בקשר לפקקים אני מאמין שיהיה לך בצאתך מראשון לא יודע אם סידרו את הרמזור המעצבן שאחרי נאפיס שהוביל להמון פקקים בשעות אחר הצהריים והבוקר.

Miata ND2

• תוכן חדש...