Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לעשות סדר בדברים בפעם המאה

נזק גוף אתה תובע את חברת הביטוח חובה שלך, ולא משנה מי אשם בתאונה

נזק רכוש אתה תובע את מי שבא לך או את חברת הביטוח רכוש של הפוגע ,או את חברת הביטוח רכוש שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. האם באמת לא מגרם נזק לרכבך? לעתים צריך עין מיומנת כדי לזהות נזקים לפגוש, ואף פירוק שלו כדי לגלות נזקים יותר עמוקים. לכן, להערכת נזק לרכב, עליך לםנות לבעל מקצוע.

2. לכל החשדנים - הבחור טוען שאין נזק לרכב, אבל יתכן שיש נזק שהוא אינו יודע לזהות. היו לי מספר מקרים כאלה. לכן לא הייתי קופץ למסקנות שיש חשד להונאת ביטוח. מצד שני - לפני כ-10 שנים היה לי מקרה דומה, חוקר הביטוח הגיע כמה חודשים אח"כ בדיוק בזמן שסחבתי דליים לרחיצת המכונית. אני לא טיפוס שמחפש פיצויים ואכן הפיצוי שקיבלתי מביטוח החובה היה די סמלי. צריך להוסיף שהנזק למכונית היה משמעותי. בהמשך היו לי עוד כמה פעמים פגיעות קלות מאחור שחלקן גרם "צליפת שוט" קלה, אבל מעולם לא התעסקתי עם תביעות ביטוח בגינן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שכדי להיפגע מ"צליפת שוט", צריך מכה שתשאיר נזק הנראה לעין, אחרת הלונה פארק היה פושט רגל מתביעות נגד מתקן המכוניות המתנגשות.

ארז רונן

• תוכן חדש...