Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי פאג'רו 2008 עם שלט אעקה מקורי משולב בתוך המפתח, ויש אופציה אם אני נועל את הרכב ואז אני לוחץ עוד פעמיים על נעילה אז המראות מתקפלות אוטומתית,

אבל מלפני כמה ימים התחילה בעיה במראה בצד של הנהג, אם אני לוחץ על סגירת המראות אז המראה צד ימין נסגרת בסדר אבל של הנהג לא נסגרת ומתחילה לעשות רעשים וקרקושים כאילו משהוא תקוע או שבור בפנים, ולקח לה איזה דקה ואז היא מפסיקה עם הרעשים ונשארת פתוחה,

אז מה דעתכם הבעייה פה?

מה יש בפנים מנגון חשמלי או משאבה קטנה?

מה צריך לבדוק לפני שהולכים למוסך?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בתוך המראה יש מנגנון קטן ומנוע חשמלי ,אם יש לך רעש של תיקתוקים והמראה לא ניפתחת אז אתה צריך להחליף את כל המראה

פורסם

כרגע המראה במצב פתוח, אנחנו לא סוגרים אותה עם השלט בגלל הבעיה עכשיו.

יש רעש של חריקות וקרקושים וכאלה טקטוקים זה רעש של מנוע חשמלי תקוע או משהו שבור,

ואם אני מזיז את המראה מבחוץ עם היד אז אני מרגיש שהיא יותר חופשית מהמראה התקינה בצד שני, זה אומר משהוא שבור בפנים?

אז מה צריך להחליף את כל המראה עכשיו?

ואיפה אני אמצא אחת בצבע שחור?

אי אפשר לתקן?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כפי שנראה וגם לפי הרעשים שאתה מתאר יש תקלה במנגנון הקיפול במראה ,צריך לפרק את המראה להגיע למנגנון ולראות אם ניתן לתיקון או שייש צורך במנגנון חדש

פורסם

אין מנוס מהחלפת המנגנון הפנימי.

אם אני זוכר נכון זה מעין פין עם הברגה שמסתובב ימינה ושמאלה לפתיחת וסגירת המראה.

לעיתים החיבור אליו נכנסת ההברגה נאכל משלל סיבות ואין מנוס מלהחליף את המנגנון כולו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...