Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעבור לחומרים יותר איכותיים כמו מגווירס, זה פשוט הבדל של שמים וארץ.

הקארפלן נוראי לעבודה. מה שכן הוא נשאר על הצבע, בניגוד לטרטל שיורד בשטיפה אחת.

אוטם צבע=ווקס.

אין צורך להשתמש ב-PL ובווקס.

מטרתו של ווקס היא להגן על הצבע, יש כאלה שנותנים יותר ברק ויש כאלה שפחות. היתרון של ה-PL שהוא סינטטי ב-100% ולכן עמיד מאד ובאמת מחזיק תקופה ארוכה ע"פ הצבע.

טרטל זה ממש לא ווקס מהשורה הראשונה, מוצרים של מגווירס נותנים תוצאות טובות יותר by far.

הכוונה הייתה שסדרת האייס היא מהשורה הראשונה של טרטל ברור שמגוואיירס רמה שונה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אהלן,

אני רוצה להתייחס טיפה לנושא כי מכל הוויכוחים שהיו כאן למעלה אפשר קצת להתבלבל.

וקס ואוטם צבע הם שני חומרים שונים המשרתים את אותה מטרה. בעוד וקס מורכב בעיקר מחומרים טבעיים (החומר הבולט שבהם הוא וקס הקרנובה - Carnauba המופק מהצומח), אוטם צבע הוא חומר סינטטי לחלוטין.

ההבחנה בין שני החומרים בעבר היתה שווקס ייתן ברק ומראה רטוב ועמוק יותר מאוטם צבע, אבל שאוטם צבע יחזיק מעמד זמן רב יותר משמעותית מהווקס. היום זה כבר ממש לא נכון, יש וקסים שיכולים להחזיק יותר מחלק מאוטמי הצבע, ויש אוטמי צבע מאד איכותיים שייתנו פיניש מרהיב לרכב שלך הרבה יותר טוב מחלק מהווקסים.

מה שבאמת חשוב זה למצוא מוצר שאתה אוהב (מכל הבחינות - מחיר, מראה, נוחות שימוש) ולהמשיך להשתמש בו, בלי קשר למה שכל השאר יגידו.

לגבי ההערה שלך על פלסטלינה - אפילו שהאוטו חדש מהיבואן, הוא עדיין חייב פלסטלינה. עד שהאוטו שלך מגיע, הוא עובר לא מעט דרך, עם הרבה אבק וכו' - פלסטלינה תמיד כדאי לעשות כשמקבלים את האוטו - גם אם אתה לא רואה כתמים, עדיין יש לכלוך דבוק לצבע. אז כן, במקרה שלך זה יהיה מעט לכלוך, אבל הוא עדיין יהיה שם.

לגבי אופן המריחה - בקטע הזה, ממש חשוב להיצמד להוראות היצרן של הווקס. יש וקסים שצריך לתת להם להתייבש לפני שמורידים אותם, אבל אחרים גם הם בטכניקת Wipe on Wipe off - ואסור לתת להם להתייבש על הרכב. כל מוצר והשיטה שלו, רק תפעל לפי ההוראות.

בהצלחה!

פורסם

לגבי הפלסטלינה זה פשוט,תעביר את היד על הרכב,אם אתה נתקל במין גרגרים כאלה והשטחים לא חלקים,צריך לעשות פלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נכנסתי חזק לעולם הדיטיילינג

הזמנתי כמה מוצרים של Wolfgang

1 Meguiar's SMOOTH SURFACE CLAY KIT 2 Clay

Wolfgang Total Swirl Remover 3.0 2

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 3

4 Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant

DAS6 Pro Dual Action Polisher 5

6 גרניק

התחלתי לעבוד על הגג, שהיה במצב קשה קצת תמונות.

שהיה לי זמן נעשה, את שאר החלקים של הרכב .

51619241.jpg

72714052.jpg

פורסם

WOW עבודה מדהימה. צריך לשפץ את הבניין :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני נכנסתי חזק לעולם הדיטיילינג

הזמנתי כמה מוצרים של Wolfgang

1 Meguiar's SMOOTH SURFACE CLAY KIT 2 Clay

Wolfgang Total Swirl Remover 3.0 2

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 3

4 Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant

DAS6 Pro Dual Action Polisher 5

6 גרניק

התחלתי לעבוד על הגג, שהיה במצב קשה קצת תמונות.

שהיה לי זמן נעשה, את שאר החלקים של הרכב .

הגג באמת נראה נקי מ-swirls.:-D

אגב אותה מכונה כמו שלי. לא ציינת עם איזה פדים עבדת.

פורסם

אהלן,

לגבי ההערה שלך על פלסטלינה - אפילו שהאוטו חדש מהיבואן, הוא עדיין חייב פלסטלינה. עד שהאוטו שלך מגיע, הוא עובר לא מעט דרך, עם הרבה אבק וכו' - פלסטלינה תמיד כדאי לעשות כשמקבלים את האוטו - גם אם אתה לא רואה כתמים, עדיין יש לכלוך דבוק לצבע. אז כן, במקרה שלך זה יהיה מעט לכלוך, אבל הוא עדיין יהיה שם.

תודה על התגובה העניינית Mc'lovin, האם תוכל לפרט כיצד עובדים עם פלסטלינה?

האם לדעתכם עדיף לפנות לאיש מקצוע במידה ומעולם לא התנסתי בפלסטלינה? אומנם יש לי ידיים טובות אבל אני לא רוצה להזיק.

אשמח להמלצות על מוצר פלסטלינה שנחשב לטוב ( לא ממחפש מוצרי פרימיום מהיקרים ביותר)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני מת על השרשורים האלה, שאפשר להשוויץ קצת בווקסים:-))

קודם כל yulianx הצלחת להגיע לתוצאות מדהימות!! בעלות מאוד נמוכה של חומרי גלם והעבודה של sahargt נראת גם היא מעולה!!

קצת ממני עם הZYMOL CARBON WAX

קיסריה.JPG

קיסריה2.JPG

20120811_115207 לאתר.jpg

298395_10150309381508545_582173544_7826330_3876225_n.jpg

383498_10150801625494189_828729188_9505852_1268653185_n.jpg

20120428_071304ב.jpg

20120428_071756א.JPG

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חברים אני אשמח בנוסף לקבל קישור לכפפת שטיפה איכותית ועדינה.

גם מאיביי וגם מהארץ.

אני לא אוהב לשטוף בעזרת ספוג.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הבעיה עם הכפפות,זה שכשאר טובלים אותם במים היא נהיית כבדה ולא כול כך נוחv,לאחר נסיון עם כזאת כפפה,פשוט עברתי לספוג,בכול מקרה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...