Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

slowride, אתה טועה בקשר לוולוסטר, היא לא ספורטיבית!

מכוערת כן, מסכים :wink:

נ.ב.2

היאריס דור קודם מזכירה גם לי עכבר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מסוגל להחזיק מכונית שאני לא שלם עם העיצוב שלה, על אחת כמה וכמה עם הצבע שלה. מבחינה עיצובית, אני מאוד אוהב עיצובים סולידיים, כך שלמשהו צעקני, אני ככל הנראה לא אגש.

אופטופיק קטן:

בגיטרות, אני בכלל גרוע. אם העיצוב של הגיטרה או הצבע לא מוצאים חן בעייני, אני משתגע ומוכר אותה מיידית. כולנו יודעים, שהדבר המרכזי בה הוא הצליל ועדיין, אני לא מסוגל לנגן במשהו שאני לא אוהב. יצא לי לקנות אקוסטית של פנדר לא זולה במיוחד ופשוט לא יכולתי לגעת בה, כי הצבע שלה היה עץ בהיר ולא אהבתי את זה. מכרתי אותה אחרי חודש, כשהבנתי בדיעבד שאני לא אוהב את הצבע :).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
slowride, אתה טועה בקשר לוולוסטר, היא לא ספורטיבית!

מכוערת כן, מסכים :wink:

יש גם וולוסטר טורבו שאמורה להיות ספורטיבית לא? לא נהגתי בוולוסטר בינתיים אז אין לי מושג.

אבל וולסטר, יצירת אומנות.

:lol:

לדעתך יצירת אומנות, לדעתי הרעיון של המעצב הגיע ממגבת מטבח רטובה ומקומטת.

כל אחד רואה את העולם בעיניים אחרות :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת,המגאן קאפ לדעתי לא שיא היופי,גם לא הקליאו ובכל זאת אם היה לי כסף מיותר כנראה שהייתי הולך על אחת מהן,בהתאם לתקציב,הפאן חשוב לי יותר.

פורסם

כמו שנאמר מעליי , רכב ספורטיבי הוא רכב שאמור לגרום לך הנאה מירבית בנהיגה .

וכן , לנהוג ברכב שאתה חושב שהוא יפה, זה בהחלט משדרג את ההנאה בנהיגה , אבל עדיין , לא הייתי מתנגד לנהוג ברכב עם ביצועים מטורפים , גם אם הוא לא יהיה שיא העיצוב בעייני.

אפשר לסכם בכך שהעיצוב לא מדורג ראשון בסדר העדיפויות.

פורסם

אתה באמת טוען שה1 החדשה מכוערת?

images?q=tbn:ANd9GcSOfOny2t5ScJRIL-qp2OmraC32RcIqZTIfIJsAJ4cPQvh7GOsR4A

פשוט אל תקנה אותה בצבע שחור אלבר או לבן שלמה סיקסט

הנה שלי בלי טיפת פוטושופ

295157_10151024148898830_1313894138_n.jpg

287837_10151024261538830_1495424738_o.jpg

לפעמים שואלים אותי ברמזור אם זה פרארי FF

סתם

פורסם

תן תמונה של הפרונט :wink:

יופי הוא בעיני המתבונן. לאחד ולוסטר מכוערת לשני יצירת אומנות. לאחד GTI דומה לפח זבל שחור ולאחרים היא מדהימה. אין מה לעשות, לא נולדנו אותו הדבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפרונט עושה אותה מכוערת לדעתי, פרצוף של אוגר שמן ועצבני:-) מהצד היא סבירה, מזכירה לי את מאזדה 3 האצ'בק הדור הקודם.

הצבע הזה ספציפית מהמם.

אני מסכים עם כל מילה של שומאכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש למישהו דוגמא לרכב ספורטיבי מכוער?

WRX וקליאו ספורט דור ראשון, הן שתי דוגמאות שהיו לי.

ה-WRX בייחוד.

הפנים של הרכב לא יכול לקבל שום סופרלטיב. הכל הרגיש זול, זול, זול, מהדלתות הדקיקות עד הדשבורד הגס.

הקליאו סתם נראית כמו קומקום על גלגלים (שנראים הרבה יותר מדי בקטנים ב-Mk1, אם כי העדפתי את הניהוג איתם על פני הדור הבא עם החישוקים הגדולים יותר).

גם המיאטה האחרונה נראית כמו נקניק מגודל והפרופורציות ביחס למיקום הגלגלים... לא טוב.

השאלה מקבילה ל"האם היית נכנס למיטה עם מישהי מכוערת שמ$%^ת מעולה"

אנלוגיה מעניינת. אני מציע לקרוא את ההתייחסות של דן בן אמוץ למה שהוא כינה "מטמורפוזת היופי/כיעור" בספרו החביב "זיונים זה לא הכל".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי דעתי הבמוו נראית לא רע. ובקשר לשאלה בכותרת, כן הייתי קונה רכב ספורטיבי מכוער אבל זה תלוי ברמת הכיעור ברמת הספורטיביות ובמחיר. למשל הניסן ג׳וק ר רכב מכוער ביותר אבל עם ביצועים כאלה למי אכפת.

פורסם
למשל הניסן ג׳וק ר רכב מכוער ביותר אבל עם ביצועים כאלה למי אכפת.

+1 :tongue::roflmao:

שנון, הרגת אותי, היישר לחתימה שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
WRX וקליאו ספורט דור ראשון, הן שתי דוגמאות שהיו לי.

ה-WRX בייחוד.

הפנים של הרכב לא יכול לקבל שום סופרלטיב. הכל הרגיש זול, זול, זול, מהדלתות הדקיקות עד הדשבורד הגס.

הקליאו סתם נראית כמו קומקום על גלגלים (שנראים הרבה יותר מדי בקטנים ב-Mk1, אם כי העדפתי את הניהוג איתם על פני הדור הבא עם החישוקים הגדולים יותר).

גם המיאטה האחרונה נראית כמו נקניק מגודל והפרופורציות ביחס למיקום הגלגלים... לא טוב.

אנלוגיה מעניינת. אני מציע לקרוא את ההתייחסות של דן בן אמוץ למה שהוא כינה "מטמורפוזת היופי/כיעור" בספרו החביב "זיונים זה לא הכל".

מעניין, דווקא אני חושב ששתיהן מכוניות אטרקטיביות. טוב, לא הWRX של 2002 (הbug eyed), אבל אלו של 2006 ומעלה בהחלט כן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
למעט הקופה, אני לא חושב שאף אחת מהן מכוערת. כלומר, לא ברמה שהייתה גורמת לי לפסול אותן אם הן היו מכוניות טובות במיוחד. הM135, כפי שאמרתי, נראית מצויין לדעתי, גם את היאריס אני אוהב (יש בה משהו "נכון"). היתר בסדר.

יונדאי קופה דור ראשון מכוערת? בזמנו בשנת 97 היא הייתה אחת היצירות הכי מדהימות על הכביש.

רכב ספורט מכוער? יש כמה, מובילה כמובן הקליאו ספורט MK1.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...