Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שראיתי את המחירים באילת...

אני רוצה לנסוע עם חברים לבורגס ויש לי כמה שאלות אליכם :-D

1. האם בטוח שם אחרי הפיגוע שקרה לאחרונה?

2. לאיפה אני יכול לנסוע שם? נופים, דברים מעניינים אחרים... :arrow:

3. אני מזמין חצי פנסיון, הארוחת בוקר שם זה כמו באילת (שופעת בכל טוב) ולא כמו באירופה (לחם יבש ומים)?

4. מחיר של 400$ לאדם לחמישה ימים במלון 4 כוכבים זה סביר?

5. כמה עולה שם ליטר דלק?

6. יש לכם המלצות על מלונות ועל דילים!? ממש אשמח לשמוע!

תודה רבה,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני באמת לא מבין את השאלה הראשונה (לא משהו אישי) , הפיגוע קרה , זה לא שיש התראות , הוא לא יקרה שוב בזמן הקרוב או הרחוק כי כנראה תגברו את האבטחה .

המחיר הוא מחיר מצויין (לדעתי) , ואתה לא צריך עוד המלצות , סגור מהר את הדיל זה מחיר טוב.

לא נראה לי שתצטרך שם רכב (לא הייתי , אבל לפי הבנתי אפשר לעשות הכל בהליכה - נסיעה קצרה)

זה כמו אילת , יש מה לראות , אבל לא נראה לי כל כך שתרצה :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמו רוב המקומות:

1. עיר עתיקה עם שוק גדול במרכזה

2. מלונות לאורך החוף עם טיילת ארוכה מלאה בחנויות, חופים יפים

3. עיר בילויים הכוללת קזינו, מועדונים

4. ניתן לשכור טוסטוס ליום שלם במחיר מצחיק ולהתנייד איתו (לעצלנים בלבד)

פורסם

קח בחשבון שמתחילת ספטמבר העונה שם די נגמרת והעיר מתרוקנת,לכן מהר לשם כל עוד אוגוסט כאן.

הארוחות בוקר שם לפחות במלון שאני הייתי היו בדיוק כמו באירופה "לחם יבש ומים",לדעתי וותר על הארוחות,יש לך המון מסעדות ודוכנים עם אוכל מאוד טעים.באוכל המלון היה ממש זוועה.

בגדול העיר דומה מאוד לאילת באטרקציות,המון תיירים מאירופה וחיי לילה מדהימים.

ביום ניתן לשכור טוסטוס ולטייל יש אזורים נורא יפים מסביב לעיר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לזיין (אם הצ'ארם המזרח תיכוני שלנו לא מספיק תמורת 50 לב~120 שקל אתה יכול להביא אחלה מספר במועדון חשפנות), להמר, להשתכר (האלכוהול שם ממש זול), להתמסטל (אפילו נהגי מונית בלדרים). שום דבר אחר אלא אם כן אתה בקטע של כל הטרקטורונים והקטנועים האלה, אני אישית ממש מתעב את הדברים האלה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אז אחרי שראיתי את המחירים באילת...

אני רוצה לנסוע עם חברים לבורגס ויש לי כמה שאלות אליכם :-D

1. האם בטוח שם אחרי הפיגוע שקרה לאחרונה?

2. לאיפה אני יכול לנסוע שם? נופים, דברים מעניינים אחרים... :arrow:

3. אני מזמין חצי פנסיון, הארוחת בוקר שם זה כמו באילת (שופעת בכל טוב) ולא כמו באירופה (לחם יבש ומים)?

4. מחיר של 400$ לאדם לחמישה ימים במלון 4 כוכבים זה סביר?

5. כמה עולה שם ליטר דלק?

6. יש לכם המלצות על מלונות ועל דילים!? ממש אשמח לשמוע!

תודה רבה,

יוני.

1. דלג

2. אין שמה מה לראות כ"כ. יש כפר דייגים(נסבאר) שאפשר לטייל בו אבל זה בעיקר בטן\גב, פינג פונג בבריכה וקזינו.

3. האוכל בבורגס הוא בין הגרועים בעולם לדעתי. לכן תלך על מלון ברמה גבוהה כמו איברוסטאר והלנה.

4. נשמע סטנדרטי, תלוי במלון.

5. לא

6. ראה 3.

פורסם

בגדול זה דיי דומה לאילת, יותר נופש מאשר להסתובב במקומות.

כמו שנאמר מקודם, כפר הדייגים הוא מקום נחמד לבקר בו וגם לא רחוק. יש את ורנה שאתה יכול לטייל שם בעיר לפחות חצי יום רק תיקח בחשבון שזאת נסיעה ארוכה.

האוכל והשתייה יותר זולים מאשר בארץ המלונות ברמה טובה אם אתה יודע לעשות שיעורי בית.

פורסם

אוקיי אני מבין את הכיוון.

תודה רבה לעוזרים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק מילה לגבי האבטחה, היא מוגברת עכשיו בצורה דיי קיצונית אפילו.

כמה ימים אחרי הפיגוע בבורגס המשפחה שלי הייתה ביוון ואיטליה דרך מנו ספנות,

הם אמרו לי שיש טרמינל שונה מאובטח רק לישראלים, עם ניידות ואפילו משאיות חוסמות (כמו בבית רוה"מ נגד רכבי תופת).

לפני כל כניסה לאוטובוס תיירים של הישראלים, הגיעו כלבי משטרה ובדקו את כל האוטובוס.

בסיורים שלהם ליוו את האוטובוסים 2 ניידות! לכל מקום!

• תוכן חדש...