Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למשתמשי הפורום,

עבר זמן רב מאז שהייתי פעיל...

אחרי שנתיים עם רנו סניק (יופי של רכב, אך לא עונה על צרכיי) - החלטתי להתקדם לרכב אחר.

התקציב הוא 60,000 לרכב משומש, מוכן למתוח ל70 לחדש - אבל זה לגמרי לא חובה.

הרצון הוא ברכב קטן (בד"כ נמצא ברכב לבד) נעים לנהיגה, חסכוני, ידני, בטיחותי.

המחשבה שלי הלכה לכיוון הקליאו 1.2 ידנית חדשה, אבל אולי היא קצת יקרה עבור התמורה.

אולי דווקא 206 בת שנה או שנתיים היא ההחלטה הנכונה...

בקיצור, אודה על חוו"ד המומחים.

המשך ערב נעים ושיהיה שבוע טוב ולא חם מדי :)

תודה!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

קליאו ידנית משומשת יכולה דווקא לקלוע בצורה טובה מאוד לדרישות שהצגת, גם מבחינת התקציב.

פיג'ו 206 בת שנה או שנתיים לא תמצא בשוק, בטח שלא בגיר ידני. יש את הדגם המחודש שלה שנקרא פיג'ו 206 פלוס שנמכר עם גיר ידני ומנוע 1.4. מדובר ברכב דומה מאוד מבחינת מכאנית אבל עם עיצוב חיצוני קצת שונה ותא נוסעים משודרג. גם הרכב הזה יכול להתאים לך מבחינת תקציב, אם כי כנראה שמבחינת הבטיחות היא נופלת מהקליאו (4 כוכבים בלבד).

פורסם

תודה לעונים,

להבנתי מאד קשה למצוא את הרנו 1.2 הידנית דרך טרייד-אין (ה206+ נפוצה יחסית)

ואם כבר משומש אני מעדיף מטרייד אין בגלל האחריות...

האם מישהו יודע איך הפאביה 1400 ביחד לשתי אלו?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

בתקציב הזה תוכל לבדוק גם את הספארק, מנוע 1.2, ידני, חסכונית, מרווחת יחסית לסגמנט,

ומחירה לרכב חדש 63500 + רישוי, כולל חבילת אבזור מפנקת.

גיא משברולט

פורסם

אתה מחפש סופר מיני או מוכן גם מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול למצוא פנדה החדשה בכסף שלך, אחלה רכב. הספארק לא חסכונית אז תוריד אותה מהפרק.

לגבי הרנו - אני חושב שאתה יכול למצוא הרבה כאלה והמחיר יהיה נמוך מאוד, קשה למכור את הרכב והמחירון צונח מהר.

פורסם

דר סובארו - הוא רוצה מנוע 1.2, שעוד לא כל כך נפוץ על כבישי ארצנו,

ל1.6 אכן יש יחידות רבות על הכביש ומחירון מצחיק. אבל ה1.6 בולעת דלק הרבה יותר מה1.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על כל התגובות!

אני משתעשע ברעיון של להרחיב את התקציב, ולהעמיס את ההוצאות על העסק וזהו.

זה פותח לי עולם שלם של אפשרויות :-)

אז אני אתקן קצת את השאיפות -

מכונית חסכונית

שכיפית לנהיגה (לא וולקן, אבל לא משעממת - ממש אין צורך ב"חזקה", לא מבין את המרדף אחרי כוחות סוס...) - כאן החשש שלי מהסוויפט.

עדיף ידנית רק משיקולי חסכון בדלק, אם יש אוטומטיות חסכוניות בתקציבים האלה - אקבל.

לנסועה של כ-20,000 ק"מ בשנה, כולל נסיעות בין עירוניות (על הסעיף הזה פסלתי את הפיקנטו, לדוגמה. איך תתנהג כאן הפנדה 0.9 החדשה?)

בטיחותית

מעבר למחשבה הראשונית שלי שכללה את הקליאו 1.2 (חדשה), ה-206+ והפאביה 1400 -

אני מוסיף כעת פאביה 1200, פונטו EVO, וכל רכב אחר שתמליצו עליו...

לבחור משברולט - שללתי את הספארק מאותה סיבה של הפיקנטו - לא נראה לי שזו תהיה מכונית נוחה דיו לנסיעות בין עירוניות

לרפול - לא ברור לי ההבדל בין הפאביה לאיביזה - אותה שילדה, אותו מנוע, אותו מחיר - רק עיצוב שונה.. מעידך את הפאביה)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

לדעתי פאביה 1.2 tsi אופציה טובה,חזקה עדיף גירסת ה105 כס,חסכונית,מאוד איכותית אך רק 4 כריות אוויר,באיביזה יש 5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגתי עכשיו בחו"ל מספר ימים על קליאו 1.2 (או שמא 1.1? מדובר ב-1149 סמ"ק). מכונית ידנית שכורה בת חודש. התאכזבתי קשות. הרכב היה לא נוח, לא היתה אפשרות לכוון כראוי את מושב הנהג. הרכב היה חלש מאוד, התקשיתי לעבור מהירות של 100 קמ"ש במישור או עליה מתונה (בתנאים אלה נדרש לכ-3200-3500 סל"ד, בהתאם לשיפוע) ובעליות לא מעטות נאלצתי לרדת להילוך ראשון (ו-4000 סל"ד ויותר), כאשר כל המטען היה אשתי ואני. לזכותו לציין צריכת דלק 16 קמ"ל בנהיגה שמרביתה בכבישים מהירים אבל כללה גם כבישים הרריים ועירוניים ותא מטען גדול יחסית לקטגוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם חושב שה1.2 TSI יתן לך את מה שאתה מחפש מנוע טוב מאוד בעל רצועת כח רחבה ולדעתי עם צמיגים רחבים מעט היא גם תיתן לך קצת כיפיות.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

פיצוץ. תודה. החוו"ד על הקליאו היתה מאד מאד חשובה - אז תודה רבה ספריאל.

למישהו יש נסיון עם הפנדה 0.9 הדנדשה?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...