Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חורג מהתקציב, תבדוק את הפייסטה הידנית שהיא הכי מומלצת

בקטגוריה הזאת. הפביה ישנה ומכוערת, לעומתה האיביזה בעלת עיצוב מודרני

יש לה בקרת שיוט ומערכת נגד הידרדרות של הרכב בזינוק בעליה שזה מוסיף

המון ברכב ידני.

פורסם

אכן בדיוק קראתי ביקורות מהללות על הפייסטה.

אני אלך לבצע נסיעת מבחן על הפאביה, פיאסטה ועל הפונטו איבו ואחזור עם רשמים...

תודה לעוזרים!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

עדכונים מהשטח:

נהגתי על הרכבים הבאים:

1. סקודה פאביה 1400 ידנית - התרשמתי מהרכב. היה לי נעים, נחמש. הרגיש כמו רכב "אמיתי". כמובן לא סוס מירוץ, אבל נעימה מאד.

2. סוזוקי סוויפט 1.25 ידנית - הרבה כח יחסית לפאביה. רכב נחמד - אבל לטעמי תזזיתי מדי. מרגיש גם טיפה כמו פחון יחסית. התחושה דלה יחסית, דלתות "יפניות" - אני יודע שזה לא אומר כלום - אבל י שמשהו בלהרגיש שנוסעים ברכב כבד לעומת דלתות הנייר של הסוזוקי. (שוב - אני יודע שזה לא אומר כלום). הספסל האחורי מגוחך.

ואז, בגלל שבינתיים אין מתקשרים לסניק שלי, התחלתי לבדוק נושא של טרייד אין. כמובן, שמי ששומרים אמונים בצורה הטובה ביותר הם.. קרסו (גם נותנים אחל המחיר על הרכב, גם ביטוח מקיף + חובה הופכים את העסקה למשתלמת באופן סביר). ושם מצאתי ונהגתי על שני הרכבים הבאים:

3. רנו קליאו 1200 (2011, 18,000 ק"מ) - לא יודע מה רשמו כאן על הרכב - אבל נהגתי בה והיא פשוט בובה. מרגישה רכב לכל דבר (כמו הפאביה מבחינת התחושה) - מרגישה נעימה, כבדה, בטוחה. לא מאיצה לשום מקום זה נכון - אבל מצאתי את עצמי נושק ל90 מספיק מהר בשבילי. אין לי מושג איך היא תהיה בעליות לירושלים כשאני נוסע לבד - אבל אין לי מילה רעה עליה - כל מה שציפתי ויותר.

4. ואז נכנסה האפשרות המפתיעה... סיאט איביזה 3 דלתות 1600 סמ"ק (דגם ספורט 3 דלתות... מפתיע, הא?)

מאד מאד נהניתי, למרות שהמושבים דורשים התרגלות (החיבוקי הזה). מכל הרכבים שבדקתי - זו המכונית ממנה נהניתי הכי הרבה. שנת 2010 - עשתה 22,000 ק"מ. מאיצה על הכיפאק - ובתור נהג בודד - ה3 דלתות לא מפריעות. (רוב המכריע של הזמן - נוהג לבד)

אילו לא היו לי נסיעות בין עירוניות רבות - לא הייתי חושב פעמים והולך על הקליאו. ממש בובה, מחיר שווה לכל נפש - נוחה, נעימה . אבל בגלל שאני נוסע די הרבה בבין עירוני, כולל לירושלים לפחות פעמיים בשבוע ולפעמים לא לבד... האיביזה בהחלט קוסמת לי.

שאלות למומחים:

צריכת דלק + אמינות של האיביזה?

לכמה ניתן לצפות בנהיגה רגועה יחסית בין עירונית? כמה עירונית?

האם יש בעיות ידועות לדגם?

לעוזרים תודה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

8 חודשים ו 15000 ק"מ על איביזה ידנית 1.4 85 כ"ס.

+: אוטו נחמד, זריז ביחס למתחרים, חסכוני, 1:14 (עירוני בינעירוני) נראה טוב.

-: רעשים, מושבים קצת קשים.

אתה יכול לקנות גם ב 55 אלף , תלוי בשנתון, עד חדש , 70 אלף.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת נבחרה והוזמנה רנו קליאו 1.2 2012 - אחרי דיל מצוין ושירות מעל למצופה של סוכנות רנו רעננה.

דבש.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

תתחדש, רכב נוח, מרווח, בטיחותי.

אם אתה לא ממהר להיות ראשון ביציאה מהרמזור ובכלל, באופי שלך לא ממהר לשום מקום,

אתה תיהנה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהרכב (קליאו), תתחדש, לדעתי בחירה טובה ב70 אלף ש"ח, יותר טובה מאיביזה או פאביה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תשריין כבר מקום לפעם הבאה בקרסו טרייד אין, כי לשם אתה תחזור שוב בעתיד... :)

לא מפריע לי, היום כל רכב כמעט קשה למכור.

ואם אהיה מרוצה אין שום סיבה שלא ארכוש רנו שוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תכניס למשוואה גם הונדה ג'אז ידנית 2010. לחבר שלי יש אחת כזאת והוא מרוצה ממנה עד הגג. קח בחשבון שמדובר ברכב נדיר יחסית לשאר הרכבים שהוצעו לך.

פורסם
תכניס למשוואה גם הונדה ג'אז ידנית 2010. לחבר שלי יש אחת כזאת והוא מרוצה ממנה עד הגג. קח בחשבון שמדובר ברכב נדיר יחסית לשאר הרכבים שהוצעו לך.

הוא כבר קנה, לא רלוונטי כל כך.

פורסם

תודה למאחלים.

דייב - ממש לא איכפת לי לחזור לקרסו. הם נתנו שירות פיצוץ ואם גם המכונית תהיה סבבה, אז למה לא?

נתנו אחלה אחלה מחיר על הסניק, באמת הפתיעו אותי (ולכן החלטתי להתחדש בחדשה..)

אשתדל לעלות דו"ח על הרכב כל כמה חודשים. אני נוהג המון, נראה איך היא תעמוד בזה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...